kaśka maciej 25.06.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 W ogóle nie ma to jak profesjonalne omówienie drużyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 25.06.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 No a po co się ogląda piłkę nożną? Żeby oko nacieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.06.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Ania!!! BINGO!!!! A przy tym tak profesjonalnego omówienia składu drużyny to od facetów nie usłyszysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.06.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 No a po co się ogląda piłkę nożną? Żeby oko nacieszyć To ciekawe - bo mój mąz poszedł dziś na piwo z kolegami mecz oglądać. Pewnie też cieszy oko, bo poszli to pubu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.06.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Ania!!! BINGO!!!! A przy tym tak profesjonalnego omówienia składu drużyny to od facetów nie usłyszysz... Szpakowska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.06.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Ja tam jestem wierna jednemu od wielu lat. Jeszcze gdy był piłkarzem a teraz trenerem jest.... Marco van Basten Strasznie mi się podoba ten facet Szczególnie teraz w wersji dorosłej I trener Niemców też przystojny Donadoni też.... I wogóle to ja na trenerów zerkam częściej niż na spoconych piłkarzy Ci zbyt przypominaja moich robotników z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.06.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 A ja tam jakaś jestem popsuta - od dnia, gdy powiedziałam "tak" żaden inny facet mnie nie interesuje i mnie się nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.06.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Nefer to sie chyba leczy Przyjedź do mnie na terapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.06.2008 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Nefer to sie chyba leczy Przyjedź do mnie na terapię Już wielu ludzi proóbowało - u mnie to defekt mózgu (jakiego mózgu ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.06.2008 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 A ja tam jakaś jestem popsuta - od dnia, gdy powiedziałam "tak" żaden inny facet mnie nie interesuje i mnie się nie podoba sorki,....a jaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.06.2008 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 A ja tam jakaś jestem popsuta - od dnia, gdy powiedziałam "tak" żaden inny facet mnie nie interesuje i mnie się nie podoba sorki,....a jaaaaaa jako ....królik masz szanse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.06.2008 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Ania!!! BINGO!!!! A przy tym tak profesjonalnego omówienia składu drużyny to od facetów nie usłyszysz... Szpakowska Nefercia, mózgi też naprawiamy Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.06.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Ja tam jestem wierna jednemu od wielu lat. Jeszcze gdy był piłkarzem a teraz trenerem jest.... Marco van Basten Strasznie mi się podoba ten facet Szczególnie teraz w wersji dorosłej I trener Niemców też przystojny Donadoni też.... I wogóle to ja na trenerów zerkam częściej niż na spoconych piłkarzy Ci zbyt przypominaja moich robotników z budowy Jessuuu, mogę popatrzeć na Twoich robotników???? Ja też jestem wierna, tylko boski Paolo nie jest trenerem więc co ja teraz pocznę, jak już zniknął z boiska? Dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.06.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 .... I wogóle to ja na trenerów zerkam częściej niż na spoconych piłkarzy Ci zbyt przypominaja moich robotników z budowy Jeśli tych z reprezentacji Portugalii, to podaj mi dokładny adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.06.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 .... I wogóle to ja na trenerów zerkam częściej niż na spoconych piłkarzy Ci zbyt przypominaja moich robotników z budowy Jeśli tych z reprezentacji Portugalii, to podaj mi dokładny adres Gorzej jeśli z Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.06.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 .... I wogóle to ja na trenerów zerkam częściej niż na spoconych piłkarzy Ci zbyt przypominaja moich robotników z budowy Jeśli tych z reprezentacji Portugalii, to podaj mi dokładny adres Gorzej jeśli z Polski W takim przypadku to adresu nie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.06.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 No w końcu jakiś fajny temat w moich komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.06.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Ale jestem zła Wygląda na to ze na Santanę pojade sama, mąż nie zdąży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.06.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Kurde ja to jestem zła bo nie pojadę wogóle Ty się ciesz bo pewnei ze znajomymi pojedizesz a mąż niech żałuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.06.2008 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Maylandzia ma rację - niech żałuje, a Ty baw się dobrze!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts