Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ech ludzie to mają, gust i anielską cierpliwość żeby mu sprostać o pieniądzach nie wspomne... :)

Gaweł ty znowu o pieniądzach :roll: Czy ty nie wiesz ile pieniędzy jest w bankach???? :wink: :D

Verunia, kolor wybrałaś?? :roll:

Do kawy to jakoś mi tak śmietankowo-waniliowy pasuje :D

Ech ludzie to mają, gust i anielską cierpliwość żeby mu sprostać o pieniądzach nie wspomne... :)

Gaweł ty znowu o pieniądzach :roll: Czy ty nie wiesz ile pieniędzy jest w bankach???? :wink: :D

Verunia, kolor wybrałaś?? :roll:

Do kawy to jakoś mi tak śmietankowo-waniliowy pasuje :D

z odrobiną cynamonu i miodu, pychota :wink: :D

Verunia, ja też szprosom mówię nie. Może wizualizacja bez szprosów wygląda tak "biedniej", ale w rzeczywistości będzie dobrze. Ja zrobiłabym bez.

Gres na zdjęciu wygląda pięknie. Kolory takie naturalne, ciepłe, faktura też w moim typie. Ze wszystkim Ci zagra.

Jeśli te paski z kwadracików są drogie jako dekory, nie kupuj ich. Glazurnik mając dobry sprzęt bez problemu potnie z dużych płytek, na małe i wyjdzie dużo taniej. Ja tak zrobiłam u siebie.

Coś tak czuję, że wprowadzisz się szybciej niż ja :roll:

Szprosy są obowiązkowe. Mamoń to mówi 8)

Az poleciałam do twojego dziennika sparawdzić czy ty jestes obowiązkowy i faktycznie :lol:,masz takie same okna jak planowałam. I jak, masz wrażenie że w oknach są kraty?. Ja nigdy jakos nie byłam w domu z takimi oknami więc nie wiem jak to naprawde jest :roll:

verunia jak nie dasz szprosów to bramę garażową też daj bez tych kwadracików

Ale wtedy i z kolumienek bym musiała zrezygnować i cały styl domu diabli by wzieli :lol: i zrobił by się z tego całkiem wspłczesny dom nie pasujący do tych powstających obok dworkow :wink:

Szprosy są obowiązkowe. Mamoń to mówi 8)

... I jak, masz wrażenie że w oknach są kraty?. Ja nigdy jakos nie byłam w domu z takimi oknami więc nie wiem jak to naprawde jest :roll:

To skąd się bierze przekonanie o uczuciu zamknięcia, Veruniu? Musisz chyba sprawdzić to na własnej skórze, tak będzie najlepiej. Ja wielokrotnie bywałam w pomieszczeniach z takimi oknami i wierz mi, nie rzucają się w oczy. Poszukaj wśród znajomych, ktoś może ma takie okna i wypróbuj. Ten domek ma swój styl, jest ładny taki, jaki jest, szkoda by było to zatracić.