kaśka maciej 15.08.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Głosuję za wersją bez szprosów Zawiesisz jakąś firankę czy roletę, dasz ładnego kwiatka i też będzie pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.08.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Ech ludzie to mają, gust i anielską cierpliwość żeby mu sprostać o pieniądzach nie wspomne... Gaweł ty znowu o pieniądzach Czy ty nie wiesz ile pieniędzy jest w bankach???? Verunia, kolor wybrałaś?? Do kawy to jakoś mi tak śmietankowo-waniliowy pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.08.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Ech ludzie to mają, gust i anielską cierpliwość żeby mu sprostać o pieniądzach nie wspomne... Gaweł ty znowu o pieniądzach Czy ty nie wiesz ile pieniędzy jest w bankach???? Verunia, kolor wybrałaś?? Do kawy to jakoś mi tak śmietankowo-waniliowy pasuje z odrobiną cynamonu i miodu, pychota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.08.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 A mi się bardziej podoba ze szprosami Veruniu przypatrz się innym propozycjom tych "krat", może któraś wpadnie Ci w oko, dobrze? A ja piję tylko czarną, z fusami i pioruńsko mocną, to jaki kolorek do wnętrz co by pasowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.08.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Verunia, ja też szprosom mówię nie. Może wizualizacja bez szprosów wygląda tak "biedniej", ale w rzeczywistości będzie dobrze. Ja zrobiłabym bez. Gres na zdjęciu wygląda pięknie. Kolory takie naturalne, ciepłe, faktura też w moim typie. Ze wszystkim Ci zagra. Jeśli te paski z kwadracików są drogie jako dekory, nie kupuj ich. Glazurnik mając dobry sprzęt bez problemu potnie z dużych płytek, na małe i wyjdzie dużo taniej. Ja tak zrobiłam u siebie. Coś tak czuję, że wprowadzisz się szybciej niż ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.08.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 verunia jak nie dasz szprosów to bramę garażową też daj bez tych kwadracików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 15.08.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Szprosy są obowiązkowe. Mamoń to mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 15.08.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Szprosy są obowiązkowe. Mamoń to mówi Podobno w Polsce jak kto chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.08.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Szprosy są obowiązkowe. Mamoń to mówi Az poleciałam do twojego dziennika sparawdzić czy ty jestes obowiązkowy i faktycznie ,masz takie same okna jak planowałam. I jak, masz wrażenie że w oknach są kraty?. Ja nigdy jakos nie byłam w domu z takimi oknami więc nie wiem jak to naprawde jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.08.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 A ja piję tylko czarną, z fusami i pioruńsko mocną, to jaki kolorek do wnętrz co by pasowało? Ja bym takiej nie wypiła bez śmietanki a jesli juz to na pewno z herbatnikiem lub czekoladką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.08.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 verunia jak nie dasz szprosów to bramę garażową też daj bez tych kwadracików Ale wtedy i z kolumienek bym musiała zrezygnować i cały styl domu diabli by wzieli i zrobił by się z tego całkiem wspłczesny dom nie pasujący do tych powstających obok dworkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.08.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Szprosy są obowiązkowe. Mamoń to mówi ... I jak, masz wrażenie że w oknach są kraty?. Ja nigdy jakos nie byłam w domu z takimi oknami więc nie wiem jak to naprawde jest To skąd się bierze przekonanie o uczuciu zamknięcia, Veruniu? Musisz chyba sprawdzić to na własnej skórze, tak będzie najlepiej. Ja wielokrotnie bywałam w pomieszczeniach z takimi oknami i wierz mi, nie rzucają się w oczy. Poszukaj wśród znajomych, ktoś może ma takie okna i wypróbuj. Ten domek ma swój styl, jest ładny taki, jaki jest, szkoda by było to zatracić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 16.08.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Szprosy są obowiązkowe. Mamoń to mówi Bez szprosów.Żaba to mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.08.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 wiecie, co? Ja już mam mętik w głowie a to dopiero początek A myślałam, że z drugim domem będzie prościej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.08.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Verunia wproś się do Mamonia i sparwdź jak to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.08.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Verunia wproś się do Mamonia i sparwdź jak to jest ale Żaba zabrania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.08.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Verunia wproś się do Mamonia i sparwdź jak to jest ale Żaba zabrania Żaba może przymknąc oczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.08.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Uważam, że bez szprosów całkiem OK wygląda domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.08.2007 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Kobieto, ale daje czadu ta twoja ekipa Jesteś o 6 warstw pustaków ode mnie "większa" Rzeczywiście, jak tak dalej pójdzie, to Ty się piorunem przeprowadzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.08.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Podsumowałam wyniki Za szprosami -3 przeciw szprosom -8 wstrzymało się -3 Jeszcze tylko głosowanie w rodzinie muszę zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts