Gość 26.06.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 On juz załuje, szkoda biletu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.06.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Weź kogoś znajomego, szkoda byłoby miejsca na tak wyjątkowym koncercie. Zazdraszczam Ci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.06.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 ....sa gitarzyści i jest Santana To chyba najlepsze podsumowanie koncertu. Ten 61 letni dziadek jest niesamowity. Dwie godziny fantastycznej muzyki pełnej latynoskiego żaru, emocji i uczuc. Szkoda tylko że nie zagrał moich ulubionych- Europy i Samby Pa Ti. Trochę wczesnie j przeżyliśmy prawdziwe oberwanie chmury z piorunami. Było nawet ogłoszenie ze koncert będzie odwołany, ale chyba specjalnie dla Santany zrobiła się dziura w niebie nad stadionem i koncert przebiegł juz na sucho i to nic ze byłam cała przemoczna, że wyglądałm idiotycznie w pozyczonej marynarce od kolegi, który jest ode mnie ze 30 cm wyższy , to nic ze chwilę wcześniej smierc mi stanęło w oczach jak nagle pod wpływem wichury zaczął sie składac namiot pod który sie schroniłam- było swietnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.06.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Słyszałam że Santana wypadł rewelacyjnie w przeciwieństwie do The Police Sting nie ma kontaktu z publicznością, liczy tylko kasę. Santana gra z pasją, muzyka to dla niego zabawa i przyjemność. Zazdraszczam Vercia, zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.06.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 No to mnie trochę pocieszyłas, bo na The Police tez chciałam by, tylko troche daleko ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.06.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Dobre wybory Vercia więc nie panikuj Wiesz co Ci potrzebne więc nie kupisz byle czego. Ładnie do siebie pasują, bedą fajnie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 30.06.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Ech, Santany to ja też Ci zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.07.2008 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 A nie masz jakiej fotki z tego koncertu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.07.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Verunia, no w końcu raczyłas się odezwać!!!!!! Super ten piekarnik i mikrofala Mnie też pan od kuchni kazał sprzęty kupować. Brakuje mi tylko: zmywarki, okapu, płyty, mikrofali i lodówki Piekarnik mam, no i zlew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.07.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Depesiu, nie mam zdjęc bo podobno nie wolno robic więc nie wziełam aparatu. Oczywiscie inni mieli i nic sobie z zakazu nie robili Znalazłam na youtube początek koncertu. Gdzies tam jestem, moze mnie wypatrzycie http://pl.youtube.com/watch?v=cjPxnFZAD1c&NR=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.07.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 ale czy znajdziemy tam tę marynarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.07.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Marynaka to jeszcze nic. Do niej miałam dzinsowe rybaczki, spotowy top, na nogach miałam sandały i czarne skarpety bo zimno mi sie zrobiło. Obciach na maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.07.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Marynaka to jeszcze nic. Do niej miałam dzinsowe rybaczki, spotowy top, na nogach miałam sandały i czarne skarpety bo zimno mi sie zrobiło. Obciach na maxa i o ten obciach nam chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Marynaka to jeszcze nic. Do niej miałam dzinsowe rybaczki, spotowy top, na nogach miałam sandały i czarne skarpety bo zimno mi sie zrobiło. Obciach na maxa Ja bym chciała ten obciach zobaczyć!! Zazdroszczę Santany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.07.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Widzisz, Veruniu? Nie trzeba być zbyt posłusznym idiotycznym zakazom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.07.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Depesiu, nie mam zdjęc bo podobno nie wolno robic więc nie wziełam aparatu. Oczywiscie inni mieli i nic sobie z zakazu nie robili Znalazłam na youtube początek koncertu. Gdzies tam jestem, moze mnie wypatrzycie http://pl.youtube.com/watch?v=cjPxnFZAD1c&NR=1 cholera, nie widzę cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.07.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Depesiu, nie mam zdjęc bo podobno nie wolno robic więc nie wziełam aparatu. Oczywiscie inni mieli i nic sobie z zakazu nie robili Znalazłam na youtube początek koncertu. Gdzies tam jestem, moze mnie wypatrzycie http://pl.youtube.com/watch?v=cjPxnFZAD1c&NR=1 cholera, nie widzę cię całe szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.07.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Depesiu, nie mam zdjęc bo podobno nie wolno robic więc nie wziełam aparatu. Oczywiscie inni mieli i nic sobie z zakazu nie robili Znalazłam na youtube początek koncertu. Gdzies tam jestem, moze mnie wypatrzycie http://pl.youtube.com/watch?v=cjPxnFZAD1c&NR=1 cholera, nie widzę cię całe szczęście no to szukam aż cię znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.07.2008 04:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Heh, ja filmiku nie obejrzę, bo mój net od razu by padł. Załuję, bo opis stroju brzmi malowniczo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.07.2008 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Znowu za Depsią lezę... Cześć i czołem z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts