Gość 03.07.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Dziewczyny, a jakiej wielkosci okapy, chodzi mi o wyspowe, macie lub przewidujecie miec?? Bo ja kupilam 60/90 i caly czas zastanawiam sie czy nie bedzie za wielki, dodam ze wyspa bedzie miala 100/150. Będzie w sam raz. Optycznie lepiej wygląda okap jak jest dłuższy od płyty, zwłaszcza nad wyspą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa003 03.07.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 ufff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.07.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 hejka -kolor drzwi - zarypiasty -gres - zarypiasty -zmywara - ZARYPIASTA!!!!!! to narka Krótko, zwięźle i na temat nie lubie sie rozpisywac mnie wystarczy Dzis dostałam kubeł zimnej wody na łeb- ceny jednostkowe na roboty wykończeniowe. Najrozsądniej byłoby zmieni zawod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.07.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 hejka -kolor drzwi - zarypiasty -gres - zarypiasty -zmywara - ZARYPIASTA!!!!!! to narka Krótko, zwięźle i na temat nie lubie sie rozpisywac mnie wystarczy Dzis dostałam kubeł zimnej wody na łeb- ceny jednostkowe na roboty wykończeniowe. Najrozsądniej byłoby zmieni zawod poprosze kopie na priv pokarze B. moze wroci na stale do kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.07.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Dzis dostałam kubeł zimnej wody na łeb- ceny jednostkowe na roboty wykończeniowe. Najrozsądniej byłoby zmieni zawod trzeba było kamieniami na szkołę porzucać a tak trzeba albo płacić, albo samemu robić i wprowadzić się do niewykończonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 03.07.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 verunia napisał: jak ja nie cierpie wybierac AGD Jestem taka niezdecydowanaA gdzie jeszcze reszta no my tez tego nie lubimy....Dlatego też zdecydowaliśmy się na kuchnie z Ikei, gdzie również zamówimy sprzet-przynajmniej jest diablo zawęzone pole wyboru Jedynie side-by-side nam zostanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 hejka -kolor drzwi - zarypiasty -gres - zarypiasty -zmywara - ZARYPIASTA!!!!!! to narka Krótko, zwięźle i na temat nie lubie sie rozpisywac mnie wystarczy Dzis dostałam kubeł zimnej wody na łeb- ceny jednostkowe na roboty wykończeniowe. Najrozsądniej byłoby zmieni zawod To może co razem wydumamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.07.2008 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Przyszłam zajrzeć co słychać. Fajna zmywarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.07.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Cze, parapety som? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.07.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 ni ma i pewnie długo nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.07.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 ni ma i pewnie długo nie będzie a długo to do końca lata, czy roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.07.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 ni ma i pewnie długo nie będzie a długo to do końca lata, czy roku chyba pójde do wróżki to mi z fusów wywróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.07.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Zmywarka fajna i te drzwi fajne. Lubię bez przeszkleń lub z niewielkimi szybkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.07.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Przyszłam, jakby co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 06.07.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Pozwolę sobie skrobnąć parę słów.Po pierwsze gratuluję wyboru ślicznego domku jak również szybko posuniętych prac i fajnych pomysłów.Domek który budujecie bardzo nam sie podoba ponieważ był to nasz pierwszy projekt który wybraliśmy z projektu p.Szewczyka ale niestety ze względu na warunki zabudowy nie na naszą działkę.My dopiero zaczynamy też z jego projektu tylko "Z frontowym gankiem proj.2"Aha u nas został wybudowany taki dom jak budujecie byliśmy w środku i jest za....ście .Będę tu zaglądała jak się posuwają dalsze prace .Powidzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.07.2008 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 I znowu przylazłam .... Dopóki mnie nie pogonisz, to tak sobie będę przyłazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 07.07.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 ja tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.07.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 I znowu przylazłam .... Dopóki mnie nie pogonisz, to tak sobie będę przyłazić Przyłaź o każdej porze dnia i nocy, prowadzę dom otwarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.07.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Pozwolę sobie skrobnąć parę słów.Po pierwsze gratuluję wyboru ślicznego domku jak również szybko posuniętych prac i fajnych pomysłów.Domek który budujecie bardzo nam sie podoba ponieważ był to nasz pierwszy projekt który wybraliśmy z projektu p.Szewczyka ale niestety ze względu na warunki zabudowy nie na naszą działkę.My dopiero zaczynamy też z jego projektu tylko "Z frontowym gankiem proj.2"Aha u nas został wybudowany taki dom jak budujecie byliśmy w środku i jest za....ście .Będę tu zaglądała jak się posuwają dalsze prace .Powidzenia Witam kolejnego szewczykomaniaka i dzięki za kibicowanie. Taki dom jak twój zbudowała hala_k Tu masz linka http://forum.muratordom.pl/z-frontowym-gankiem-ii,t89001-60.htm. Elewacja jej wyszła przepięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.07.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 kuchnia już zamówiona? wybierasz agd ...no pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts