Reyzel 07.07.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Cześć Verunia Drzwi bardzo ładne i pasują do podłogi. A ten gres.... oczy mi na wierzch wyszły. Śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.07.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 kuchnia już zamówiona? wybierasz agd ...no pięknie zamówiona na razie przez telefon,zaklepany koniec sierpnia. teraz się obawiam że moze byc ten termin za wcześnie. Wykończeniówka cos mi się ślizga a ja dzisiaj zabrałam papiery ze szkoły córki , żeby złożyc w Poznaniu. Skonczy się na tym ze ona z mężem tam a ja tu na jakiś czas zostanę, bo na przeprowadzke we wrzesniu chyba nie mam co liczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.07.2008 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 kuchnia już zamówiona? wybierasz agd ...no pięknie zamówiona na razie przez telefon,zaklepany koniec sierpnia. teraz się obawiam że moze byc ten termin za wcześnie. Wykończeniówka cos mi się ślizga a ja dzisiaj zabrałam papiery ze szkoły córki , żeby złożyc w Poznaniu. Skonczy się na tym ze ona z mężem tam a ja tu na jakiś czas zostanę, bo na przeprowadzke we wrzesniu chyba nie mam co liczyc Verunia, trza być dobrej myśli !!! Wszytko się da - jak Ci zabraknie ekipy to dzwoń - wiesz że mam już wprawę Pomaluję, położę panele - na podłodze, ścianach, mogę zrobić wyprawki .... wykarczować zielsko na działce .... co tam tylko sobie życzysz A do września jeszcze jest trochę czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.07.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 kuchnia już zamówiona? wybierasz agd ...no pięknie zamówiona na razie przez telefon,zaklepany koniec sierpnia. teraz się obawiam że moze byc ten termin za wcześnie. Wykończeniówka cos mi się ślizga a ja dzisiaj zabrałam papiery ze szkoły córki , żeby złożyc w Poznaniu. Skonczy się na tym ze ona z mężem tam a ja tu na jakiś czas zostanę, bo na przeprowadzke we wrzesniu chyba nie mam co liczyc Verunia, trza być dobrej myśli !!! Wszytko się da - jak Ci zabraknie ekipy to dzwoń - wiesz że mam już wprawę Pomaluję, położę panele - na podłodze, ścianach, mogę zrobić wyprawki .... wykarczować zielsko na działce .... co tam tylko sobie życzysz A do września jeszcze jest trochę czasu. Ty się tak nie deklaruj bo jeszcze skorzystam i wakacje będziesz mie przekichane Zwłaszcza ta perspektywa karczowania zielska przez ciebie bardzo mnie pociaga Czy cos dobrego mozesz powiedzie o IV LO? Córka się martwi że nie naklepiej stoi w rankingu. Ale w tych nalepszych liceach nie ma juz miejsc niestety, klasy sa przepełnione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.07.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 kuchnia już zamówiona? wybierasz agd ...no pięknie zamówiona na razie przez telefon,zaklepany koniec sierpnia. teraz się obawiam że moze byc ten termin za wcześnie. Wykończeniówka cos mi się ślizga a ja dzisiaj zabrałam papiery ze szkoły córki , żeby złożyc w Poznaniu. Skonczy się na tym ze ona z mężem tam a ja tu na jakiś czas zostanę, bo na przeprowadzke we wrzesniu chyba nie mam co liczyc Nie przejmaj się ja to może będę na przyszły wrzesień siedzieć na swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.07.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Verunia, weź się sprężaj z tą przeprowadzką, bo Mój mi coś brzęczy o jakimś maratonie na jesień w Poznaniu I jak nie będziesz gotowa to gdzie ja się z nim podzieję??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.07.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Verunia, weź się sprężaj z tą przeprowadzką, bo Mój mi coś brzęczy o jakimś maratonie na jesień w Poznaniu I jak nie będziesz gotowa to gdzie ja się z nim podzieję??? Oj się przejmujesz. Na beton się rzuci materac, świeczkę się zapali, miska z wodą do umycia i bedzie git Fajnie z tym maratonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.07.2008 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Ty się tak nie deklaruj bo jeszcze skorzystam i wakacje będziesz mie przekichane Zwłaszcza ta perspektywa karczowania zielska przez ciebie bardzo mnie pociaga Czy cos dobrego mozesz powiedzie o IV LO? Córka się martwi że nie naklepiej stoi w rankingu. Ale w tych nalepszych liceach nie ma juz miejsc niestety, klasy sa przepełnione. ależ psze Cię bardzo !!! Mówisz masz - zielsko ze mną nie wygrywa, dziś do 22 z minutami walczyłam, póki cokolwiek widać było Co do LO ... bardzo dobre jest VIII, również I i VI a co do reszty nie mam aż tak dobrego rozeznania, ale nic straconego - jutro się wszytskiego dowiem co oznacza ze i Ty wiedzieć będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.07.2008 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Verunia, weź się sprężaj z tą przeprowadzką, bo Mój mi coś brzęczy o jakimś maratonie na jesień w Poznaniu I jak nie będziesz gotowa to gdzie ja się z nim podzieję??? Oj się przejmujesz. Na beton się rzuci materac, świeczkę się zapali, miska z wodą do umycia i bedzie git Fajnie z tym maratonem Jakby cuś to ja jeszcze blisko jezdem Proszę o tym nie zapominać Mój małz na półmaratony się pisał ale niestety kontuzja kolana go dopadła.... Super przedsięwzięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.07.2008 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Verunia, weź się sprężaj z tą przeprowadzką, bo Mój mi coś brzęczy o jakimś maratonie na jesień w Poznaniu I jak nie będziesz gotowa to gdzie ja się z nim podzieję??? foch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.07.2008 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Verunia, nie nerwujsia, zdążysz Dzień dobry mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 08.07.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 u veruni przebrnelam przez wpisy - dziendoberek paniom!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 08.07.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 chcialam jeszcze pwoiedziec ze gres jest piekny!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.07.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 nie wiem czy już to pisałam, bardzo podoba mi się kuchnia trzymam kciuki, żeby w realu była piękniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa003 08.07.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Verunia! Moj cirrus juz polozony, wyszlo super! Jak beda umywalki, sedes, bidet, lustro itp. to wysle Ci zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.07.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Verunia, weź się sprężaj z tą przeprowadzką, bo Mój mi coś brzęczy o jakimś maratonie na jesień w Poznaniu I jak nie będziesz gotowa to gdzie ja się z nim podzieję??? foch ojojjj tobie mało wrażen?????? jak już by to miało rzeczywiście nastąpić to nie bój nic zajrzymy i do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.07.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Verunia, weź się sprężaj z tą przeprowadzką, bo Mój mi coś brzęczy o jakimś maratonie na jesień w Poznaniu I jak nie będziesz gotowa to gdzie ja się z nim podzieję??? Oj się przejmujesz. Na beton się rzuci materac, świeczkę się zapali, miska z wodą do umycia i bedzie git Fajnie z tym maratonem Jakby cuś to ja jeszcze blisko jezdem Proszę o tym nie zapominać Mój małz na półmaratony się pisał ale niestety kontuzja kolana go dopadła.... Super przedsięwzięcie No patrzcie, okazuje się, że ja nawet cały tydzień mam się gdzie podziać w POznaniu Pasuje mi Verunia, u mnie warunki idento Ekipa ma u mnie przejeb!@# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.07.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 chcialam jeszcze pwoiedziec ze gres jest piekny!!!!!!!!!!!!! Dzięki, szkoda że mój jeszcze nie lezy na podłodze. Ba, nawet jeszcze nie zamówiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.07.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Verunia! Moj cirrus juz polozony, wyszlo super! Jak beda umywalki, sedes, bidet, lustro itp. to wysle Ci zdjecia Super Czekam z niecierpliwością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.07.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Verunia, weź się sprężaj z tą przeprowadzką, bo Mój mi coś brzęczy o jakimś maratonie na jesień w Poznaniu I jak nie będziesz gotowa to gdzie ja się z nim podzieję??? Oj się przejmujesz. Na beton się rzuci materac, świeczkę się zapali, miska z wodą do umycia i bedzie git Fajnie z tym maratonem Jakby cuś to ja jeszcze blisko jezdem Proszę o tym nie zapominać Mój małz na półmaratony się pisał ale niestety kontuzja kolana go dopadła.... Super przedsięwzięcie No patrzcie, okazuje się, że ja nawet cały tydzień mam się gdzie podziać w POznaniu Pasuje mi Verunia, u mnie warunki idento Ekipa ma u mnie przejeb!@# Dzisiaj nastapił u nas pewien przełom i pojawiło sie światełko w tunelu. Jest jeszcze szansa na wrzesień Ale tez z wykończeniowych prac u mnie jeszcze niet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts