kolakao 08.07.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Verunia nie przejmuj sie bardzo - u mnie tez lazienki mialy byc juz daaaaaaaaawno skonczone a sa robione dopiero teraz - nie wspominajac o calej reszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.07.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.07.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Też przyszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.07.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Też przyszłam co tak późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 09.07.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Dzien dobry popołudniową porą Verunia - światełko w tunelu to bardzo dobry znak A w trzy miesiące naprawdę wiele można zrobić. Jeśli tylko są ludzie do pracy Ja tak przy okazji o tym IV LO chciałam kilka słów ... ale to nie będę szerokiej publiki zanudzać o szkolnictwie i napisze na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.07.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Czekam Reyzelciu , mam nadzieję ze masz dobre wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 09.07.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Czekam Reyzelciu , mam nadzieję ze masz dobre wieści Ja tylko dobre wieści przynoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.07.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Chyba się w pracy przestraszyli że odchodzę bo dziś dostałam taką pensję, jakiej nigdy nie miałam . No jak by to było tak co miesiąc to pewnie bym się nie przeprowadzała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.07.2008 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Pewnei to odprawa była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 10.07.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 hehe... Verunia, to może się jednak zastanów nad tym pozostaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.07.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Zapytaj, może pracodawcom tak juz zostanie Co nowego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.07.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Zapytaj, może pracodawcom tak juz zostanie Co nowego??? Braza, nie mam złudzeń, to tylko jeden miesiac taki A co nowego to w dzienniku W przyszłym tygodniu będę w Poznaniu to cykne moze jakieś fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.07.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Vwrcia ja nie wiedziałam, że u Was drugi most wybudowali Dalego od starego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.07.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Vwrcia ja nie wiedziałam, że u Was drugi most wybudowali Dalego od starego? Przyjedź jutro na otwarcie, będzie Tusk, Bajm i pewnie ktoś jeszcze bo pucuja wszystko az miło Most jest jakiś 1km chyba od starego, nowe obwodnice tez sa porobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.07.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Jutro do roboty idę I mam wkurwa Moze do Kazimierza się wybierzemy to będziemy przejeżdżać. Nie wiem co małż ma w planach. On ma ostatnio plany nie zwiazane ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.07.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Jutro do roboty idę I mam wkurwa Moze do Kazimierza się wybierzemy to będziemy przejeżdżać. Nie wiem co małż ma w planach. On ma ostatnio plany nie zwiazane ze mną To jakbys się wybierała do Kazika to daj znac, może się tam spotkamy. Chcesz mój numer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.07.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.07.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Mościcho Wam wyrychtowali galanty A u nas od wielu lat biją się o to, czy obwodnica potrzebna, czy nie Dupki!!! Co jedzie na Szczecin to wali przez Perłę Bałtyku, w sezonie do stajni można jechac nawet i 35 minut (poza sezonem 10)!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.07.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Vwrcia ja nie wiedziałam, że u Was drugi most wybudowali Dalego od starego? Przyjedź jutro na otwarcie, będzie Tusk, Bajm i pewnie ktoś jeszcze bo pucuja wszystko az miło Most jest jakiś 1km chyba od starego, nowe obwodnice tez sa porobione to jak bede jechala w sobote do lublina do przez nowy most?????????????????????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 11.07.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 verunia wlasnie wzielam udzial w konkursie w waszym miescie i wygralam zeton z okazji otawrcia nowego mostu bedzie dla corci ona zbiera, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts