Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzien dobry popołudniową porą :D

Verunia - światełko w tunelu to bardzo dobry znak 8)

A w trzy miesiące naprawdę wiele można zrobić. Jeśli tylko są ludzie do pracy :roll:

Ja tak przy okazji o tym IV LO chciałam kilka słów ... ale to nie będę szerokiej publiki zanudzać o szkolnictwie i napisze na priva :lol: :lol:

Zapytaj, może pracodawcom tak juz zostanie :wink: :D

Co nowego???

Braza, nie mam złudzeń, to tylko jeden miesiac taki :lol:

A co nowego to w dzienniku 8) W przyszłym tygodniu będę w Poznaniu to cykne moze jakieś fotki :roll:

Vwrcia ja nie wiedziałam, że u Was drugi most wybudowali :o :o Dalego od starego?

Przyjedź jutro na otwarcie, będzie Tusk, Bajm i pewnie ktoś jeszcze :lol: bo pucuja wszystko az miło :wink:

Most jest jakiś 1km chyba od starego, nowe obwodnice tez sa porobione

Jutro do roboty idę :cry: :cry: :evil: I mam wkurwa :evil:

Moze do Kazimierza się wybierzemy to będziemy przejeżdżać. Nie wiem co małż ma w planach. On ma ostatnio plany nie zwiazane ze mną :wink: :lol:

To jakbys się wybierała do Kazika to daj znac, może się tam spotkamy. Chcesz mój numer? 8)

Mościcho Wam wyrychtowali galanty :D A u nas od wielu lat biją się o to, czy obwodnica potrzebna, czy nie :evil: Dupki!!! Co jedzie na Szczecin to wali przez Perłę Bałtyku, w sezonie do stajni można jechac nawet i 35 minut (poza sezonem 10)!!!

Vwrcia ja nie wiedziałam, że u Was drugi most wybudowali :o :o Dalego od starego?

Przyjedź jutro na otwarcie, będzie Tusk, Bajm i pewnie ktoś jeszcze :lol: bo pucuja wszystko az miło :wink:

Most jest jakiś 1km chyba od starego, nowe obwodnice tez sa porobione

to jak bede jechala w sobote do lublina do przez nowy most??????????????????????????????????????????????