braza 17.07.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Verunia, wszystko w porządku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.07.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Dzien dobry Verunia, czy TY przypadkiem nie jesteś aktualnie w Poznaniu a ja nic o tym nie wiem ?? Na kawę jakąś byś wpadła czy jak .... Most superowy, na wysoki połysk normalnie ... moze wreszcie kiedyś do tego Kazimierza przyjadę to i na własne oczy obaczę ( może nawet next week , jak żadnego lasta nie znajedzimy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.07.2008 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Dzien dobry Verunia, czy TY przypadkiem nie jesteś aktualnie w Poznaniu a ja nic o tym nie wiem ?? Na kawę jakąś byś wpadła czy jak .... Most superowy, na wysoki połysk normalnie ... moze wreszcie kiedyś do tego Kazimierza przyjadę to i na własne oczy obaczę ( może nawet next week , jak żadnego lasta nie znajedzimy ) Reyzel, zapraszam w ten weekend w next sie miniemy niestety . Własnie wróciłam z Poznania, ale na kawkę nie miałabym wcale czasu .Nadrobimy to jak się juz przeprowadzę. I tak przedłuzyłam ponadplanowo pobyt bo chciałam wszystko załatwic od razu. Oj dzieje się dzieje na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.07.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Fakt!!! Bumela straszliwa czy mam teraz strzelic focha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.07.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Jak się dzieje to gdzie te foty-grafie i wpisy w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.07.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Fakt!!! Bumela straszliwa czy mam teraz strzelic focha? Jeśli taka jest Twoja wola, to strzelaj fochami, ale w tak zwanym między czasie powiedz, co słychać i co się dzieje w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.07.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Się poprawiłam. W strasznym niedoczasie jestem ale jak widzicie dla was wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.07.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 czy aby jedno zdjęcie nie jest do góry nogami, to z poddasza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.07.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 czy aby jedno zdjęcie nie jest do góry nogami, to z poddasza?? Tak myslałm że ktoś zwróci na to uwagę . No cóz padnięta juz wieczorem byłam po caładniowym maratonie po marketach budowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.07.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 No glazurnik to jakiś szalony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.07.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Verunia, trzymam Cię za słowo z tą obiecaną kawą. Jak widzę po tym ile i w jakim tempie się u Ciebie dzieje, umówione jesteśmy na wrzesień, na 100 procent Cieszę się bardzo, ze prace ruszyły porządnie z kopyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.07.2008 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Glazurnia łańcuchami przykuć, tylko mu od czasu do czasu coś do żarcia podrzuć Fajna elewacja!! Witanko z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.07.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Glazurnia łańcuchami przykuć, tylko mu od czasu do czasu coś do żarcia podrzuć Fajna elewacja!! Witanko z rana I ja mam go może karmic jeszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.07.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Glazurnia łańcuchami przykuć, tylko mu od czasu do czasu coś do żarcia podrzuć Fajna elewacja!! Witanko z rana I ja mam go może karmic jeszcze ? no i pic mu też daj lato przecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.07.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Glazurnia łańcuchami przykuć, tylko mu od czasu do czasu coś do żarcia podrzuć Fajna elewacja!! Witanko z rana I ja mam go może karmic jeszcze ? no i pic mu też daj lato przecie jak będzie pił to mi zasika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.07.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Glazurnia łańcuchami przykuć, tylko mu od czasu do czasu coś do żarcia podrzuć Fajna elewacja!! Witanko z rana I ja mam go może karmic jeszcze ? no i pic mu też daj lato przecie jak będzie pił to mi zasika no ale Polak nie wielbłąd i pić musi, nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.07.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Glazurnia łańcuchami przykuć, tylko mu od czasu do czasu coś do żarcia podrzuć Fajna elewacja!! Witanko z rana I ja mam go może karmic jeszcze ? no i pic mu też daj lato przecie jak będzie pił to mi zasika Kaczka w zasięgu ręki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.07.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Szwendasz się, a goście o suchym pysku siedzom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.07.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 U mnie to tylko wino podajom zdrowe, nie tuczy a swoje robi http://tbn0.google.com/images?q=tbn:q9Y4IQSy7u94qM:http://vitisvinifera.blox.pl/resource/Red_Wine_Glas.jpg</p><p> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.07.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 A mogę powybrzydzać, mogę To Martini Bianco poprosze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts