Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kupiłam okazyjnie 15 odmian tulipanów po 5 szt z każdej odmiany . Chodowane w Polsce i wysyłane do Holandii :o :o :o . Będę je musiał posadzic w nowym ogrodzie na jesieni. znam tylko nazwy i teraz szukam w necie jak wyglądaja na zywca :roll:

Hej hej :D

Verunia, trzymam mocno kciukasy za realizację planu - i wcale nie dlatego, że nie chcę abyś u mnie mieszkała 8) :lol: :lol: :lol: Zapraszam serdecznie, jak się okazuje miejsca jest u nas naprawdę sporo :wink:

Tulipany prześliczne :o Też takie chcę :roll:

Co do okapu - my kupiliśmy taki : http://www.allegro.pl/item384336380_okap_wyspowy_inox_90_cm_fv_gwar_24m_od_ss_.html

Jak na razie nie narzekam :roll: Może coś dla siebie też znajdziesz ??

tulipany sa cudne - ale dopoki tam nie bede mieszkac a moje psy nie beda siedzialy w kojcu to niczego nie posadze bo te m oje malpy kopia doly jak kopary!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Ja mam jedną taka małpę :wink: ale mimo wszystko sadzę, nie wszystko jest w stanie mi wykopac :lol: . A kojec mam ale od dawna to pustostan i wylegarnia kotów :p

Dziś mam dobry dzień bo udało mi się w końcu znakeźc w necie podwieszany zlewozmywak stalowy o strukturze lnu. Ile ja się wcześniej go naszukałam :o , same gładkie były.

:o :o :o :o :o

Jestem chyba strasznie zacofana :oops: .... o co kaman z ty zlewozmywakiem ????????????????????????????????? podwieszany, o strkturze lnu ??? :o :o :o

Możesz mnie oświecić ?

Co do okapu - my kupiliśmy taki : http://www.allegro.pl/item384336380_okap_wyspowy_inox_90_cm_fv_gwar_24m_od_ss_.html

Jak na razie nie narzekam :roll: Może coś dla siebie też znajdziesz ??

Ładny i niedrogi :o

Niop :)

A do tego super expres z dostawą.

I wszystko jak się należy. Nie ma tylko konkretnej marki .... za którą często i gęsto się płaci :roll:

Dziś mam dobry dzień bo udało mi się w końcu znakeźc w necie podwieszany zlewozmywak stalowy o strukturze lnu. Ile ja się wcześniej go naszukałam :o , same gładkie były.

:o :o :o :o :o

Jestem chyba strasznie zacofana :oops: .... o co kaman z ty zlewozmywakiem ????????????????????????????????? podwieszany, o strkturze lnu ??? :o :o :o

Możesz mnie oświecić ?

Podwieszany pod blatem a nie na blacie- tak jak tu np:http://www.hoder.pl/files/photos/1/large/778817958830verdeubatuwawa.jpg http://bi.gazeta.pl/im/6/3000/z3000946X.jpg, a struktura to powierzchnia taka jak tkanina a nie gładka, zeby nie było widac zacieków :roll

Verunia :evil: idę się chlasnąć :( Ale laska :roll:

Cyce mam niezłe co? A ta talia ... miodzio 8) :lol:
no toz mówię, już się chlasnęłam :roll: :lol:

PS. Czy córka mogłaby mnie tego nauczyć?? :wink: :lol:

Pewnie mogłaby, ale wtedy ja bym sie musiała chlastac :lol:

ach pięknie u Ciebie :D

byłam w zeszlym tygodniu u wujka który ma saunę nie na prąd ale na drewno i powiediał że wrzuca tam 3 kawałki drewka i po 15 minutach ma 90 stopni :D piec przywiozł mu znajomy z Ukrainy (produkowany w Rosji) za całe 300 dolków :roll: aż zaczełam się zastanawiać gdzieby u siebie taką sałenkę wepchnąć ( bo osobiście uwielbiam )