kaśka maciej 08.08.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Verunia, fajnie że wróciłaś Plany na przeprowadzkę to mamy podobne Więc dołączam do trzymania kciuków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.08.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Kupiłam okazyjnie 15 odmian tulipanów po 5 szt z każdej odmiany . Chodowane w Polsce i wysyłane do Holandii . Będę je musiał posadzic w nowym ogrodzie na jesieni. znam tylko nazwy i teraz szukam w necie jak wyglądaja na zywca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.08.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Tak sobie myślę, że się przeprowadzisz w terminie przez siebie zaplanowanym Jak znajdziesz te tulipany to pokaż, dobrze! Bardzo lubię te kwiaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 11.08.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 tulipany sa cudne - ale dopoki tam nie bede mieszkac a moje psy nie beda siedzialy w kojcu to niczego nie posadze bo te m oje malpy kopia doly jak kopary!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.08.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Hej hej Verunia, trzymam mocno kciukasy za realizację planu - i wcale nie dlatego, że nie chcę abyś u mnie mieszkała Zapraszam serdecznie, jak się okazuje miejsca jest u nas naprawdę sporo Tulipany prześliczne Też takie chcę Co do okapu - my kupiliśmy taki : http://www.allegro.pl/item384336380_okap_wyspowy_inox_90_cm_fv_gwar_24m_od_ss_.html Jak na razie nie narzekam Może coś dla siebie też znajdziesz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.08.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 tulipany sa cudne - ale dopoki tam nie bede mieszkac a moje psy nie beda siedzialy w kojcu to niczego nie posadze bo te m oje malpy kopia doly jak kopary!!!!!!! Ja mam jedną taka małpę ale mimo wszystko sadzę, nie wszystko jest w stanie mi wykopac . A kojec mam ale od dawna to pustostan i wylegarnia kotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.08.2008 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Co do okapu - my kupiliśmy taki : http://www.allegro.pl/item384336380_okap_wyspowy_inox_90_cm_fv_gwar_24m_od_ss_.html Jak na razie nie narzekam Może coś dla siebie też znajdziesz ?? Ładny i niedrogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.08.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Dziś mam dobry dzień bo udało mi się w końcu znakeźc w necie podwieszany zlewozmywak stalowy o strukturze lnu. Ile ja się wcześniej go naszukałam , same gładkie były. Jestem chyba strasznie zacofana .... o co kaman z ty zlewozmywakiem ????????????????????????????????? podwieszany, o strkturze lnu ??? Możesz mnie oświecić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.08.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Fajnie, że fajnie wypoczęłaś i fajne foty mam fajniejsze ,ale nie pokażę nie bądź taka śliczne te tulipany a na sprzęcie się nie znam to się nie wypowiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.08.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Co do okapu - my kupiliśmy taki : http://www.allegro.pl/item384336380_okap_wyspowy_inox_90_cm_fv_gwar_24m_od_ss_.html Jak na razie nie narzekam Może coś dla siebie też znajdziesz ?? Ładny i niedrogi Niop A do tego super expres z dostawą. I wszystko jak się należy. Nie ma tylko konkretnej marki .... za którą często i gęsto się płaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.08.2008 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Dziś mam dobry dzień bo udało mi się w końcu znakeźc w necie podwieszany zlewozmywak stalowy o strukturze lnu. Ile ja się wcześniej go naszukałam , same gładkie były. Jestem chyba strasznie zacofana .... o co kaman z ty zlewozmywakiem ????????????????????????????????? podwieszany, o strkturze lnu ??? Możesz mnie oświecić ? Podwieszany pod blatem a nie na blacie- tak jak tu np:http://www.hoder.pl/files/photos/1/large/778817958830verdeubatuwawa.jpg http://bi.gazeta.pl/im/6/3000/z3000946X.jpg, a struktura to powierzchnia taka jak tkanina a nie gładka, zeby nie było widac zacieków :roll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.08.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Fajnie, że fajnie wypoczęłaś i fajne foty mam fajniejsze ,ale nie pokażę nie bądź taka jedno mi córka w photoshopie obrobiła to pokażę , a co? http://images30.fotosik.pl/264/61aa97f5d813f59e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 11.08.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Super te refleksy świetlne dodała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Verunia idę się chlasnąć Ale laska A z tą płyta Teka, to dobre, dobre Ja ją wzięłam, bo z Teki była najtańsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.08.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Verunia idę się chlasnąć Ale laska Cyce mam niezłe co? A ta talia ... miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Verunia idę się chlasnąć Ale laska Cyce mam niezłe co? A ta talia ... miodzio no toz mówię, już się chlasnęłam PS. Czy córka mogłaby mnie tego nauczyć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.08.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Verunia idę się chlasnąć Ale laska Cyce mam niezłe co? A ta talia ... miodzio no toz mówię, już się chlasnęłam PS. Czy córka mogłaby mnie tego nauczyć?? Pewnie mogłaby, ale wtedy ja bym sie musiała chlastac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Verunia idę się chlasnąć Ale laska Cyce mam niezłe co? A ta talia ... miodzio no toz mówię, już się chlasnęłam PS. Czy córka mogłaby mnie tego nauczyć?? Pewnie mogłaby, ale wtedy ja bym sie musiała chlastac Ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.08.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 ach pięknie u Ciebie byłam w zeszlym tygodniu u wujka który ma saunę nie na prąd ale na drewno i powiediał że wrzuca tam 3 kawałki drewka i po 15 minutach ma 90 stopni piec przywiozł mu znajomy z Ukrainy (produkowany w Rosji) za całe 300 dolków aż zaczełam się zastanawiać gdzieby u siebie taką sałenkę wepchnąć ( bo osobiście uwielbiam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 12.08.2008 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Dzien dobry Dziękuję za wyjaśnienie Verunia A propos zdjęć z wakacji to lala z Ciebie taka, że fiu fiu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts