Gość 17.08.2007 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Kobieto, ale daje czadu ta twoja ekipa Jesteś o 6 wrstw pustaków ode mnie "większa" Rzeczywiście, jak tak dalej pójdzie, to Ty się piorunem przeprowadzisz Poganiaj tych swoich trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.08.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Kobieto, ale daje czadu ta twoja ekipa Jesteś o 6 wrstw pustaków ode mnie "większa" Rzeczywiście, jak tak dalej pójdzie, to Ty się piorunem przeprowadzisz Poganiaj tych swoich trochę Wiesz, moich to jest całych dwóch i tak dają czadu aż miło A poganiać nie za bardzo moge bo mi się potem teściowa burzy, "czemu tak długo na budowie ten ojciec jest" Ale, spoko, mają swoje tempo, robią bez zbędnych przestojów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.08.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Uzmysłowiłam sobie ze ta przeprowadzka to juz całkiem niedługo to ja już wstawiam wodę na herbatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.08.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Uzmysłowiłam sobie ze ta przeprowadzka to juz całkiem niedługo to ja już wstawiam wodę na herbatę herbatę to może za wcześnie, ale za ciasto to już sie bierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 18.08.2007 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Verunia, tempo rzeczywiście imponujące. Co do szprosów to bardzo mi się podobają takie delikatne między szybami. Wcale nie mam wrażenia, że jestem za kratami. A na Olkę to uważaj, bo zagoni Cię do ogrodu tak jak swego małża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 18.08.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 18.08.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Już się tak nie śmiej. Ja poważnie mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 18.08.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Szprosy są obowiązkowe. Mamoń to mówi Az poleciałam do twojego dziennika sparawdzić czy ty jestes obowiązkowy i faktycznie ,masz takie same okna jak planowałam. I jak, masz wrażenie że w oknach są kraty?. Ja nigdy jakos nie byłam w domu z takimi oknami więc nie wiem jak to naprawde jest To z pewnością kwestia gustu i indywidualnych odczuć. Mi się szprosy po prostu podobają i tyle. Nie mam odczucia życia za kratami. Jednak myślę, że gdyby szprosy były ciemne to mogłoby być takie wrażenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.08.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Rzeczywiście masz niezłe tempo.. Niemniej pewnie wiesz, że na początku to najszybcie widać, że coś jest zrobione. A potem to dopiero studnia bez dna i .. nie widać tak spektakularnych efektów. W temacie szprosów myślę, że wynik tego rodzinnego plebiscytu jest najwazniejszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.08.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Verunia tempo zawrotne Ty się smuć patrz ile masz tam fajnych sąsiadów, Olka tojuż nawet herbatę robi Będzie wesoło zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.08.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Rzeczywiście masz niezłe tempo.. Niemniej pewnie wiesz, że na początku to najszybcie widać, że coś jest zrobione. A potem to dopiero studnia bez dna i .. nie widać tak spektakularnych efektów. W temacie szprosów myślę, że wynik tego rodzinnego plebiscytu jest najwazniejszy... wiem, wiem Trzeba się cieszyc poki coś widać i jest na razie prosto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.08.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Rzeczywiście masz niezłe tempo.. Niemniej pewnie wiesz, że na początku to najszybcie widać, że coś jest zrobione. A potem to dopiero studnia bez dna i .. nie widać tak spektakularnych efektów. W temacie szprosów myślę, że wynik tego rodzinnego plebiscytu jest najwazniejszy... wiem, wiem Trzeba się cieszyc poki coś widać i jest na razie prosto Eeee. No będzie ok. Drugi dom dla przyjaciela ... to chyba dobrze rokuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.08.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Verunia Idziecie jak burza Kiedy przeprowadzka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.08.2007 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Ładna ta dachówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.08.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 No pięknie, przeganiasz mnie o już coraz bardziej Zdradź po cichu, co byś chciała miec w tym ogrodzie?? Ja już mam jakiś zarys tego co chciałabym, ale nijak nie umiem tego przelać na kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.08.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Bardzo ładna dachóweczka a tempa parc można tylko pozadrościć Nie zapomnij pochwalić się projektem ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.08.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 A teraz zdjęcia sprzed paru dni A tu podziwiajmy dom z zewnątrz. Trochę mu cos brakuje, ale cierpliwości .... http://images21.fotosik.pl/383/3ae431ddb676d5cemed.jpg Brakuje okien, drzwi, dachu, tynków, podmurówki etc, etc. Ale przy tym tempie to pikuś Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.08.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Verunia, super Kurcze, a ja muszę tyyyyyylllllllle ziemi wypać na działkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.08.2007 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Verunia, patrząc na tempo Waszej budowy, mniemam, że półeczki z oświetleniem a`la tola, to Ty pierwsza wypróbujesz. Przynajmniej będę wiedziała, czy u mnie będzie ładnie:wink: Trzymam kciuki, za wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 27.08.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Ależ tempo Aż miło popatrzeć No a przeprowadzką się nie martw tylko raczej tym, jak Ty tych wszystkich ludzi pomieścisz co to się na kawki, herbatki i inne trunki wpraszają Grafik spotkań będziesz miała wypełniony tak bardzo, że czasu na smutek i zamartwianie się już z pewnością nie będzie No i poproszę o zamięszczenie większej ilości pomysłów na wykończenie - bo ten, który wrzuciałas a propsos gresu bardzo ale to bardzo przypadł mi do gustu Przynajmniej na czasie zaoszczędzę poszukując czegoś dla siebie Pozdarwiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts