Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:o

Kobieto, ale daje czadu ta twoja ekipa :roll:

Jesteś o 6 wrstw pustaków ode mnie "większa" :-? :wink:

Rzeczywiście, jak tak dalej pójdzie, to Ty się piorunem przeprowadzisz :D

Poganiaj tych swoich trochę :wink:

Wiesz, moich to jest całych dwóch :roll: i tak dają czadu aż miło :D

A poganiać nie za bardzo moge bo mi się potem teściowa burzy, "czemu tak długo na budowie ten ojciec jest" :wink:

Ale, spoko, mają swoje tempo, robią bez zbędnych przestojów :)

Szprosy są obowiązkowe. Mamoń to mówi 8)

Az poleciałam do twojego dziennika sparawdzić czy ty jestes obowiązkowy i faktycznie :lol:,masz takie same okna jak planowałam. I jak, masz wrażenie że w oknach są kraty?. Ja nigdy jakos nie byłam w domu z takimi oknami więc nie wiem jak to naprawde jest :roll:

To z pewnością kwestia gustu i indywidualnych odczuć. Mi się szprosy po prostu podobają i tyle. Nie mam odczucia życia za kratami. Jednak myślę, że gdyby szprosy były ciemne to mogłoby być takie wrażenie...

Rzeczywiście masz niezłe tempo.. :o Niemniej pewnie wiesz, że na początku to najszybcie widać, że coś jest zrobione. A potem to dopiero studnia bez dna i .. nie widać tak spektakularnych efektów.

W temacie szprosów myślę, że wynik tego rodzinnego plebiscytu jest najwazniejszy... :lol:

Rzeczywiście masz niezłe tempo.. :o Niemniej pewnie wiesz, że na początku to najszybcie widać, że coś jest zrobione. A potem to dopiero studnia bez dna i .. nie widać tak spektakularnych efektów.

W temacie szprosów myślę, że wynik tego rodzinnego plebiscytu jest najwazniejszy... :lol:

wiem, wiem 8)

Trzeba się cieszyc poki coś widać i jest na razie prosto :wink:

wiem, wiem 8)

Trzeba się cieszyc poki coś widać i jest na razie prosto :wink:

Eeee. No będzie ok. Drugi dom dla przyjaciela ... to chyba dobrze rokuje :D

A teraz zdjęcia sprzed paru dni

A tu podziwiajmy dom z zewnątrz. Trochę mu cos brakuje, ale cierpliwości ....

http://images21.fotosik.pl/383/3ae431ddb676d5cemed.jpg

Brakuje okien, drzwi, dachu, tynków, podmurówki etc, etc. Ale przy tym tempie to pikuś :D

Pozdrawiam :D

Verunia, patrząc na tempo Waszej budowy, mniemam, że półeczki z oświetleniem a`la tola, to Ty pierwsza wypróbujesz. Przynajmniej będę wiedziała, czy u mnie będzie ładnie:wink:

Trzymam kciuki, za wszystko :D

Ależ tempo :D Aż miło popatrzeć :D

No a przeprowadzką się nie martw tylko raczej tym, jak Ty tych wszystkich ludzi pomieścisz co to się na kawki, herbatki i inne trunki :wink: wpraszają :D Grafik spotkań będziesz miała wypełniony tak bardzo, że czasu na smutek i zamartwianie się już z pewnością nie będzie :D

No i poproszę o zamięszczenie większej ilości pomysłów na wykończenie - bo ten, który wrzuciałas a propsos gresu bardzo ale to bardzo przypadł mi do gustu :wink: Przynajmniej na czasie zaoszczędzę poszukując czegoś dla siebie :roll: :wink: :wink: :wink: Pozdarwiam!