Reyzel 14.08.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 ....Te kciukasy to coś słabo trzymacie bo wszystko mi się opóźnia na szczęście nie okres . słabo ... pfiu... na gości czekam to co mam mocno kciukasy trzymać Wzajemnie Verunia, przyjemnosci i pogody Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 14.08.2008 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Dziewczyny sorki że ja tak z gupia frant, ale możecie mi tak pokrótce wyłożyć czemu chcecie płyty indukcyjne? Właściwie to moje pytanie nie jest co to jest płyta indukcyjna, tylko jest takie: czy to jest fajny sprzęt dla superkucharek, które chcą się popisać i pozabawiać czy to jest dobre też dla takich leniuchów i antytalenciów kulinarnych jak ja, którym to miałoby w jakiś sposób ułatwić życie i skrócić męki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.08.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Dziewczyny sorki że ja tak z gupia frant, ale możecie mi tak pokrótce wyłożyć czemu chcecie płyty indukcyjne? Właściwie to moje pytanie nie jest co to jest płyta indukcyjna, tylko jest takie: czy to jest fajny sprzęt dla superkucharek, które chcą się popisać i pozabawiać czy to jest dobre też dla takich leniuchów i antytalenciów kulinarnych jak ja, którym to miałoby w jakiś sposób ułatwić życie i skrócić męki? Płytę indukcyjną będę miała pierwszy raz to nie wiem. Inni sobie chwala to się skusiłam , jedyny minus to chyba tylko ten że potzrebne są odpowiednie garnki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.08.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Fajnie, że fajnie wypoczęłaś i fajne foty mam fajniejsze ,ale nie pokażę nie bądź taka jedno mi córka w photoshopie obrobiła to pokażę , a co? http://images30.fotosik.pl/264/61aa97f5d813f59e.jpg Fiu, fiu.... wklej następne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.08.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Ja też chcę PhotoShopa!!!!! Veruńka, a te zlewozmywaki podwieszane pod blatem to jakiś nowy wynalazek??? W czym one są lepsze od tych na blacie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.08.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Ja też chcę PhotoShopa!!!!! Veruńka, a te zlewozmywaki podwieszane pod blatem to jakiś nowy wynalazek??? W czym one są lepsze od tych na blacie?? pierwszy raz o czymś takim słyszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.08.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Brazunia- Żaden nowy wynalazek .Chcę miec taki bo łatwo się wyciera blat, nie ma progów, miejsc gdzie sie zbierają zanieczyszczenia, podsiąka woda. Szmatką wycieram wtedy od razu okruszki do zlewu i już. Taki zlew można podwiesic tylko pod blat z kamienia albo typu corian. A skoro mam miec blat z granitu dlaczego nie? Rom -o czym pierwszy raz słyszysz?O photoshopie? andre- wystarczy tych zdjęc bo mnie jeszcze dziewczyny znielubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.08.2008 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Skoro to żaden nowy wynalazek, to znaczy się ja sporo zacofana jestem Rozumiem też, że wszystkie zlewy można tak podwiesić, ale blat musi być kamienny, granitowy lub z korianu - tylko??? No qurna, debil jakiś jestem A PhotoShopa to skąd wziąć???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.08.2008 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Skoro to żaden nowy wynalazek, to znaczy się ja sporo zacofana jestem Rozumiem też, że wszystkie zlewy można tak podwiesić, ale blat musi być kamienny, granitowy lub z korianu - tylko??? No qurna, debil jakiś jestem A PhotoShopa to skąd wziąć???? Nie wszystkie da się podwiesic- zlewy ze względu na montaz dzielą się na: - nakładane (najczęściej spotykane) - wpuszczane - podwieszane Blat kamienny lub z corianu powinien byc przy podwieszanym bo tam gdzie jest otwór na zlew widac brzegi wycięcia i jesli jest blat z płyty wiórowej to nie nie bardzo to wygląda i się użytkuje (patrz zdjęcie powyżej) ale jestem mundra, co? Od paru dni A photoshopa to nie wiem skąd, nagle pojawił mi sie w kompie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.08.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 No mądra jesteś, aż miło z Tobą pogadać Dzięki Na przyszłość będę miała na uwadze te blaty A czy masz już jakąś konkretną koncepcję kuchni, czy tylko samą koncepcję ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.08.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Koncepcję mam , gdzies wklejałam w dzienniku. Gorzej ze mąż ma własnie nowa koncepcję na swoje plany zawodowe więc niewykluczone ze przez ten cały rok wymyslałm ten dom nie dla siebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.08.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Koncepcję mam , gdzies wklejałam w dzienniku. Gorzej ze mąż ma własnie nowa koncepcję na swoje plany zawodowe więc niewykluczone ze przez ten cały rok wymyslałm ten dom nie dla siebie . nie możesz narzekac na nudę w związku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 18.08.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Koncepcję mam , gdzies wklejałam w dzienniku. Gorzej ze mąż ma własnie nowa koncepcję na swoje plany zawodowe więc niewykluczone ze przez ten cały rok wymyslałm ten dom nie dla siebie . Verunia jezeli moge cie w jakis sposob pocieszyc to powiem ci ze moj maz ma rowniez dosc "ciekawe" plany zawodowe czyt. podobne do twoich wiec rozumiem co masz na mysli - mam tylko nadzieje ze sa chwilowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.08.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Koncepcję mam , gdzies wklejałam w dzienniku. Gorzej ze mąż ma własnie nowa koncepcję na swoje plany zawodowe więc niewykluczone ze przez ten cały rok wymyslałm ten dom nie dla siebie . Verunia jezeli moge cie w jakis sposob pocieszyc to powiem ci ze moj maz ma rowniez dosc "ciekawe" plany zawodowe czyt. podobne do twoich wiec rozumiem co masz na mysli - mam tylko nadzieje ze sa chwilowe! A juz myślałam. że tylko mnie się taki egzemplarz trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.08.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Koncepcję mam , gdzies wklejałam w dzienniku. Gorzej ze mąż ma własnie nowa koncepcję na swoje plany zawodowe więc niewykluczone ze przez ten cały rok wymyslałm ten dom nie dla siebie . W razie gdyby, problemu nie będzie bo dom jest piekny, ale wiem, że nie o to Tobie akurat chodzi. Może ta koncepcja się zmieni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 19.08.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Koncepcję mam , gdzies wklejałam w dzienniku. Gorzej ze mąż ma własnie nowa koncepcję na swoje plany zawodowe więc niewykluczone ze przez ten cały rok wymyslałm ten dom nie dla siebie . No to najwyżej będziesz miała domek na wakacje Największa zaleta, to to że będziesz mogła do Olki wpadać na kawę jak Cię zaprosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.08.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Dzień dobry mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.08.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Koncepcję mam , gdzies wklejałam w dzienniku. Gorzej ze mąż ma własnie nowa koncepcję na swoje plany zawodowe więc niewykluczone ze przez ten cały rok wymyslałm ten dom nie dla siebie . No to najwyżej będziesz miała domek na wakacje Największa zaleta, to to że będziesz mogła do Olki wpadać na kawę jak Cię zaprosi No niestety (a może stety) domek nie jest jeszcze nasz, na razie budowany jest za pieniądze firmy męża. Szkoda by mi było tylko tej całej uwagi, wysiłku w wyborach i urządzania. Ale na razie to były tylko takie pomysły, jeszcze nic nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.08.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 A jednak Poznań! Jakoś dziwnie mi dzisiaj forum chodzi - minki są takie jakies powykrzywiane , stronki nie te się otwierają, tez tak macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.08.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 A jednak Poznań! Jakoś dziwnie mi dzisiaj forum chodzi - minki są takie jakies powykrzywiane , stronki nie te się otwierają, tez tak macie? czyli dobrze, tak??? mam teraz slabe trybienie, więc nie wiem. u mnie forum chodzi ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts