aniawmuratorze 20.08.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Mi też coś dziwnie chodzi myślałam że to mój komp coś świruje nie mogę np otworzyć Twojego dziennika ze skrotu w podpisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.08.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 A jednak Poznań! Jakoś dziwnie mi dzisiaj forum chodzi - minki są takie jakies powykrzywiane , stronki nie te się otwierają, tez tak macie? czyli dobrze, tak??? Czy dobrze to tak naprawdę czas pokażę. Po prostu trochę się lekko zdenerwowałam bo ja się zwolniłam z pracy, papiery córki przenioslam do innej szkoły, dom na ukończeniu prawie a tu nowe pomysły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.08.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Mi też coś dziwnie chodzi myślałam że to mój komp coś świruje nie mogę np otworzyć Twojego dziennika ze skrotu w podpisie Widocznie znowu coś w serwerze majstruja ale juz u mnie jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.08.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 To dobrze, że wszystko pozostaje po staremu Wieczorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.08.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 To dobrze, że wszystko pozostaje po staremu Wieczorek. Wieczorek Brazuchna. Po staremu to juz nic nie pozostanie. Zaczyna do mnie docierac ze się naprawdę wyprawadzam. Mało się nie popłakałam dzisiaj. Strasznie zal mi tych ludzi co tu zostawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.08.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Doskonale Cię rozumiem Veruńcia !!! Jak ludzie są fajni i nadajemy z nimi na tych samych falach to żal jak jasna cholera ich zostawiać!! Przeżywałam to, gdy rozwiązywali mi pracę i musiałam pożegnać się z wieloma wspaniałymi ludźmi właśnie!! Ale ... no cóż, jedne przyjaźnie pozostana i będą trwały bez względu na odległość, inne się rozwieją, za to na pewno jeszcze inne się zawiążą Trzeba przywyknąć, chociaż nie jest to łatwe, ale pomyśl: będziesz miała o wiele bliżej do mnie - na przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.08.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Doskonale Cię rozumiem Veruńcia !!! Jak ludzie są fajni i nadajemy z nimi na tych samych falach to żal jak jasna cholera ich zostawiać!! Przeżywałam to, gdy rozwiązywali mi pracę i musiałam pożegnać się z wieloma wspaniałymi ludźmi właśnie!! Ale ... no cóż, jedne przyjaźnie pozostana i będą trwały bez względu na odległość, inne się rozwieją, za to na pewno jeszcze inne się zawiążą Trzeba przywyknąć, chociaż nie jest to łatwe, ale pomyśl: będziesz miała o wiele bliżej do mnie - na przykład Buźka . Masz rację, z tymi na których mi najbardziej zalezy na pewno kontakt pozostanie, sa telefony, maile i nie jest to w końcu drugi koniec świata, ale na pewno będzie inaczej i trzeba sie będzie przyzwyczaic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.08.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Nooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 20.08.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 A jednak Poznań! Jakoś dziwnie mi dzisiaj forum chodzi - minki są takie jakies powykrzywiane , stronki nie te się otwierają, tez tak macie? czyli dobrze, tak??? Czy dobrze to tak naprawdę czas pokażę. Po prostu trochę się lekko zdenerwowałam bo ja się zwolniłam z pracy, papiery córki przenioslam do innej szkoły, dom na ukończeniu prawie a tu nowe pomysły . Verunia skoro sie lekko zdenerwowalas to ty jestes oaza spokoju - ja to bym chyba tak lekko tego nie przeszla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.08.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 A jednak Poznań! Jakoś dziwnie mi dzisiaj forum chodzi - minki są takie jakies powykrzywiane , stronki nie te się otwierają, tez tak macie? czyli dobrze, tak??? Czy dobrze to tak naprawdę czas pokażę. Po prostu trochę się lekko zdenerwowałam bo ja się zwolniłam z pracy, papiery córki przenioslam do innej szkoły, dom na ukończeniu prawie a tu nowe pomysły . Verunia skoro sie lekko zdenerwowalas to ty jestes oaza spokoju - ja to bym chyba tak lekko tego nie przeszla chyba faktycznie, muszę więc popracowac nad sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.08.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 A jednak Poznań! Jakoś dziwnie mi dzisiaj forum chodzi - minki są takie jakies powykrzywiane , stronki nie te się otwierają, tez tak macie? czyli dobrze, tak??? Czy dobrze to tak naprawdę czas pokażę. Po prostu trochę się lekko zdenerwowałam bo ja się zwolniłam z pracy, papiery córki przenioslam do innej szkoły, dom na ukończeniu prawie a tu nowe pomysły . Verunia skoro sie lekko zdenerwowalas to ty jestes oaza spokoju - ja to bym chyba tak lekko tego nie przeszla chyba faktycznie, muszę więc popracowac nad sobą naucz mnie tego spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 20.08.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 nie no u mnie to by bylo ?":|#$$%^^k...":L{{L:K:JHJLHFERH:"?#$#%$^%^*^& - spokoj by przyszedl na samym koncu!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alina11 21.08.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Ojej! Super nareszcie zielony dach. Kocham zielone dachy, bo ja też taki wybrałam. http://forum.muratordom.pl/hm-nie-wiem-jak-dodac-zdjecia-mojego-domu,t121746.htm Nie mogłabyś uchylić rąbka tajemnicy co za kolor i jakiej firmy elewacja? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.08.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Veruńcia, jak ranyyy, na czym Ty ten zielony dach położyłaś O czym ja nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.08.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Veruńcia, jak ranyyy, na czym Ty ten zielony dach położyłaś O czym ja nie wiem yyyy, ja sama nie wiem. Może chodzi o mój obecny dom, który ma zielony dach Alinka, jeśli chodzi ci o moją obecną parteróweczkę to pokrycie gont bitumiczny ICOPAL- kolor- ciemnozielony, elewacja tynk silikatowy KREISLER (chyba tak to się pisze). Też lubię zielone dachy ,ale nowy dom ze względu na sąsiadów i otoczenie ma tradycyjny ma kolor dachówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 21.08.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Veruńcia, jak ranyyy, na czym Ty ten zielony dach położyłaś O czym ja nie wiem ona polozyla na tym kolejnym ktory bedzie budowac gdzie indziej oczywiscie nie zycze spelnienia pomyslow meza!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.08.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Veruńcia, jak ranyyy, na czym Ty ten zielony dach położyłaś O czym ja nie wiem ona polozyla na tym kolejnym ktory bedzie budowac gdzie indziej oczywiscie nie zycze spelnienia pomyslow meza!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ty mi się tu podśmiewaj bo cię zaraz zapytam jaki kolor ścian ma twoja sypialnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 21.08.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 huheuhueheuhueuh ze tak powiem to pytanie jeszcze przez jakis czas pozostanie bez odpowiedzi heuheuheuheuueuehuehueuhe a pozniej kto wie moze zamowie profesjonalna ekipe ktore zedrze mi ta fakture, sciagnie podloge i wykaze sie dobrym gustemw jej urzedzeniu - bo jak na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.08.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 No teraz to już bliżej zrozumienia jestem, ale ja nie widziałam Twojego obecnego domku, za późno dotarłam na Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.08.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 No teraz to już bliżej zrozumienia jestem, ale ja nie widziałam Twojego obecnego domku, za późno dotarłam na Forum Braza- specjalnie dla ciebie (musiałam sie trochę naszukac w czeluściach upadłych watków ) http://forum.muratordom.pl/dom-przyjazny-d-30,t35113.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts