braza 21.08.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Veruniu, dzięki Mieszkasz w bardzo ładnym domku, ten drugi to juz będzie majstersztyk A i ostatnia strona przypomniała mi, że rok temu zaglądałam do Ciebie i bardzo spodobały mi się obrazy Twojej cóci, ale nie miałam jeszcze odwagi się odezwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 21.08.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 no dobra inteligencja nie blysne ale dopiero zostalam uswiadomiona ze to jest drugi dziennik Veruni - wy sie tu juz znacie tyyyyyyyylw lat !!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.08.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Veruniu, dzięki Mieszkasz w bardzo ładnym domku, ten drugi to juz będzie majstersztyk A i ostatnia strona przypomniała mi, że rok temu zaglądałam do Ciebie i bardzo spodobały mi się obrazy Twojej cóci, ale nie miałam jeszcze odwagi się odezwać Nie przesadzaj Braza z tym majstersztykiem Sama jeszcze nie wiem co z na koniec wyjdzie bo budowanie na odległośc łatwe nie jest. Całe szczęście że istnieje internet a i z Generalnym Wykonawcą mamy zblizony gust więc pewne sprawy moge śmiało powierzyc . Najgorsze to wybieranie przez internet czegoś co jest związane z kolorami. Tak było w przypadku np tapety do sypialni. U mnie na monitorze była taka zimno brązowa a okazało sie ciemnografitowa, prawie czarna a ja raczej nie chciałam czarnej sypialni . Poza tym pewne decyzje lepiej podejmowac na miejscu a ja nie mogłam byc tak czesto jakbym chciała.. Ale trzeci dom pewnie byłby doskonały, a przynajmniej w 100% taki jakbym chciała .Ten będzie niestety pewnym kompromisem. A o brak odwagi to bym cię nigdy nie podejrzewała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.08.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 no dobra inteligencja nie blysne ale dopiero zostalam uswiadomiona ze to jest drugi dziennik Veruni - wy sie tu juz znacie tyyyyyyyylw lat !!!!!!!!!!!!!!!!!! No znamy się jak łyse konie . Widzieliście kiedys łysego konia? Bo ja nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.08.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 to tak jak ja nie mam ostatnio śmiałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.08.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 to tak jak ja nie mam ostatnio śmiałości A to z jakiego powodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.08.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 to tak jak ja nie mam ostatnio śmiałości A to z jakiego powodu? jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.08.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Może i nie wyglądam, ale czasami to taka nieśmiała jestem.... A z majstersztykiem nie przesadzam, bo przeca widzę, że twarda kobita jesteś i poradzisz sobie - przynajmniej z najważniejszymi rzeczami Zakupy przez internet to faktycznie ryzyko, ale i na żywo czasami coś zupełnie inaczej wygląda w sklepie, a inaczej w domu. Gustu i pomysłó Ci nie brakuje, więc ja osobiście jestem spokojna o tem drugi domek I żeby nie był tak słodko ... dla mnie za dużo brązów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.08.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Verunia ja teraz też mam parterówkę a drugi to na bank będzie z poddaszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.08.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 I żeby nie był tak słodko ... dla mnie za dużo brązów ... No co ty, brązy są takie słodkie Kojarzą mi się z czekoladą, kawą i kakao Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.08.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Verunia ja teraz też mam parterówkę a drugi to na bank będzie z poddaszem A mój trzeci to będzie znowu parterówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 24.08.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Verunia a ja dzisiaj dwa razy przez Pulawy przejezdzalam bo do naleczowa sie wybralam odwiedzic babcie w sanatorium i zalowalam ze nie mam telefonu do ciebie to bym drynknela a tak nici - moze nastepnym razem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.08.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 No kurcze, juz ci daje na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 25.08.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Juz zapisalam - dzieki bardzo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.08.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Verunia ja teraz też mam parterówkę a drugi to na bank będzie z poddaszem A mój trzeci to będzie znowu parterówka ja na raziemyślę o drugim co do trzeciego jeszcze nie mam zdania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.08.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Boszszeee ... a ja jeszcze nad pierwszym nie mogę powybrzydzać .... Ejjjjj ... ale Wam dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 25.08.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 jeszcze troche i tobie tez bedzi etak dobrze!!!!!!!!!!! a pozniej bedziesz jeczec od tej dobroci heuhuehuehu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.08.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 jeszcze troche i tobie tez bedzi etak dobrze!!!!!!!!!!! a pozniej bedziesz jeczec od tej dobroci heuhuehuehu!!! to tak jak z sexem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.08.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 jeszcze troche i tobie tez bedzi etak dobrze!!!!!!!!!!! a pozniej bedziesz jeczec od tej dobroci heuhuehuehu!!! to tak jak z sexem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 25.08.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 jeszcze troche i tobie tez bedzi etak dobrze!!!!!!!!!!! a pozniej bedziesz jeczec od tej dobroci heuhuehuehu!!! to tak jak z sexem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts