Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

Veruniu, dzięki :D Mieszkasz w bardzo ładnym domku, ten drugi to juz będzie majstersztyk :D A i ostatnia strona przypomniała mi, że rok temu zaglądałam do Ciebie i bardzo spodobały mi się obrazy Twojej cóci, ale nie miałam jeszcze odwagi się odezwać :D

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Veruniu, dzięki :D Mieszkasz w bardzo ładnym domku, ten drugi to juz będzie majstersztyk :D A i ostatnia strona przypomniała mi, że rok temu zaglądałam do Ciebie i bardzo spodobały mi się obrazy Twojej cóci, ale nie miałam jeszcze odwagi się odezwać :D

Nie przesadzaj Braza z tym majstersztykiem :lol: Sama jeszcze nie wiem co z na koniec wyjdzie bo budowanie na odległośc łatwe nie jest. Całe szczęście że istnieje internet a i z Generalnym Wykonawcą mamy zblizony gust więc pewne sprawy moge śmiało powierzyc . Najgorsze to wybieranie przez internet czegoś co jest związane z kolorami. Tak było w przypadku np tapety do sypialni. U mnie na monitorze była taka zimno brązowa a okazało sie ciemnografitowa, prawie czarna a ja raczej nie chciałam czarnej sypialni :lol: . Poza tym pewne decyzje lepiej podejmowac na miejscu a ja nie mogłam byc tak czesto jakbym chciała.. Ale trzeci dom pewnie byłby doskonały, a przynajmniej w 100% taki jakbym chciała :wink: .Ten będzie niestety pewnym kompromisem.

A o brak odwagi to bym cię nigdy nie podejrzewała :lol:

no dobra inteligencja nie blysne :lol: ale dopiero zostalam uswiadomiona ze to jest drugi dziennik Veruni - wy sie tu juz znacie tyyyyyyyylw lat :o :o :o :o :o :o :o !!!!!!!!!!!!!!!!!!

No znamy się jak łyse konie :lol: . Widzieliście kiedys łysego konia? Bo ja nie :roll: :wink:

Może i nie wyglądam, ale czasami to taka nieśmiała jestem.... :roll: :oops:

A z majstersztykiem nie przesadzam, bo przeca widzę, że twarda kobita jesteś i poradzisz sobie - przynajmniej z najważniejszymi rzeczami :D Zakupy przez internet to faktycznie ryzyko, ale i na żywo czasami coś zupełnie inaczej wygląda w sklepie, a inaczej w domu. Gustu i pomysłó Ci nie brakuje, więc ja osobiście jestem spokojna o tem drugi domek :D

I żeby nie był tak słodko ... dla mnie za dużo brązów ... :wink: