Gość 28.08.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Jutro ostatni dzień w pracy i sama nie wiem czy mam się cieszyc czy martwic. Troche skołowana jestem. Na szczeście zajełam się przygotowaniem ogniska na pozegnanie i nie mam bardzo czasu o tym myslec. Moze by mi ktos podrzucił tekst na pożegnalnego maila który chcę rozesłaź w pracy?. Jakoś talentu literackiego mi brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 28.08.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 chetnie bym ci pomogla gdybym miala taki dar - ale mi nawet trudno zlozyc zyczenia a co dopiero napisac pozegnalnego maila!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.08.2008 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Jutro ostatni dzień w pracy i sama nie wiem czy mam się cieszyc czy martwic. Troche skołowana jestem. Na szczeście zajełam się przygotowaniem ogniska na pozegnanie i nie mam bardzo czasu o tym myslec. Moze by mi ktos podrzucił tekst na pożegnalnego maila który chcę rozesłaź w pracy?. Jakoś talentu literackiego mi brak Retro albo Bodzio moją talent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.08.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Za późno zajrzałam .... przepraszam. Verunia, przyszłam życzyć powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 31.08.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Verunia rozumiem że zajęta jesteś odchodzeniem z pracy , ale mam właśnie fazę myślenia o drzwiach zewnętrznych, a w projekcie mam takie jak Ty i takie mi się podobają Czy Twoje są antywłamaniowe czy z jakimiś zabezpieczeniami? Z czego one są? No i gdzie kupiłaś? Bo mam dylemat że muszą być białe, a te białe co widziałam na żywo to się mi nie podobają ani trooochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.08.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Dorcia, drzwi zamawiane w oknoplaście Kraków, z tej samej firmy tez mam okna. Wybacz, ale nie udzielam informacji na temat zabezpieczeń domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.08.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Za późno zajrzałam .... przepraszam. Verunia, przyszłam życzyć powodzenia Z mailem dałam sobie spokój. Kupiłam torbę cukierków i pozegnałam się z każdym indywidualnie. W firmie pracuje 100 osób wiec troche mi zeszło ale tak chyba jest sympatyczniej. A impreza ogniskowa była wyjątkowo udana. Przez dwa dni miałam kaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.09.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 A cukerky to chociaż czekoladowe były ... Skąd teraz nadajesz?? Jeszcze z pierwszego domku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.09.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Ja to takji egzemplarz jestem, co to najpierw wali do Komentarzy .... Verunia, będzie dobrze, zobaczysz. Córa pewnie się przyzwyczai do nowych belfrów, a Ty będziesz miała tak samo fajnych sąsiadów, jak tutaj. Mówię Tobie, będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.09.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Verunia, tak zawsze na pocżatku "obco" jest. Otrzaska sie i za dwa dni będzie już wiadomo co i jak. POtrezba czasu. Będzie good - młode sie szybko akomodują , nie tak jak my :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.09.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 A cukerky to chociaż czekoladowe były ... Skąd teraz nadajesz?? Jeszcze z pierwszego domku?? Tak, ze zwierzyną muszę siedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.09.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Nooooo, zwierzyna rzecz święta Masz całą chałupę tylko dla siebie, zauważyłaś to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.09.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Nooooo, zwierzyna rzecz święta Masz całą chałupę tylko dla siebie, zauważyłaś to... Zauwazyłam - mniej do sprzątania, kosmetyki mi nie giną i tak ciiiiiiiiiiiiiiiiiiicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.09.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Może i nie wyglądam, ale czasami to taka nieśmiała jestem.... Alem się ubawiła, hahahahahahahahah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Veruniu, dasz radę na pewno, a córa pomału się zaaklimatyzuje, na razie szkoda jej dawnej szkoły i pzyjaciół, na pwno na razie wszystko bezwiednie prównuje i tak jej wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.09.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 No tak to sobie powtarzam, w końcu ludzie nie takie rewolucje życiowe przeżyli i mają sie dobrze. Ale wyżalic sie musiałam bo ta droga teraz mnie wnerwia i drażliwa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 03.09.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Verunia trzymam kciuki za przeprowadzke, za fajnych sąsiadów i całą resztę która ma sprawić, że będziecie czuć sie w nowym miejscu szczęśliwi moje dzieci są małe, więc szybciutko sie zadomowiły, juz pierwszego dnia miały przyjaciół, a drugiego narzeczonego Twoje córa też szybko znajdzie przyjaciół i narzeczonego , "niskim poziomem szkoły" chyba na razie nie warto sie przejmować, po pierwszym dniu w nowej szkole takie wnioski są chyba przedwczesne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.09.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Verunia trzymam kciuki za przeprowadzke, za fajnych sąsiadów i całą resztę która ma sprawić, że będziecie czuć sie w nowym miejscu szczęśliwi moje dzieci są małe, więc szybciutko sie zadomowiły, juz pierwszego dnia miały przyjaciół, a drugiego narzeczonego Twoje córa też szybko znajdzie przyjaciół i narzeczonego , "niskim poziomem szkoły" chyba na razie nie warto sie przejmować, po pierwszym dniu w nowej szkole takie wnioski są chyba przedwczesne przyłączam się szczególnie do ostatniego zdania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.09.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 To kiedy mnie zapraszasz na kawę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.09.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 się obsłużę http://www.intymna.pl/zdjecia007/lupo/7883.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.09.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 To kiedy mnie zapraszasz na kawę? Olcia, w następnym tygodniu ?(będę cały tydzień w Poznaniu ), ale na razie do wyjmowanego domu bo u nas ani prądu , ani gazu jeszcze nie ma, nie mówiąc o takich luksusach jak kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts