Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

Jutro ostatni dzień w pracy i sama nie wiem czy mam się cieszyc czy martwic. Troche skołowana jestem. Na szczeście zajełam się przygotowaniem ogniska na pozegnanie i nie mam bardzo czasu o tym myslec. Moze by mi ktos podrzucił tekst na pożegnalnego maila który chcę rozesłaź w pracy?. Jakoś talentu literackiego mi brak :-?

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jutro ostatni dzień w pracy i sama nie wiem czy mam się cieszyc czy martwic. Troche skołowana jestem. Na szczeście zajełam się przygotowaniem ogniska na pozegnanie i nie mam bardzo czasu o tym myslec. Moze by mi ktos podrzucił tekst na pożegnalnego maila który chcę rozesłaź w pracy?. Jakoś talentu literackiego mi brak :-?

Retro albo Bodzio moją talent :wink:

Verunia rozumiem że zajęta jesteś odchodzeniem z pracy :p , ale mam właśnie fazę myślenia o drzwiach zewnętrznych, a w projekcie mam takie jak Ty i takie mi się podobają :wink: Czy Twoje są antywłamaniowe czy z jakimiś zabezpieczeniami? Z czego one są? No i gdzie kupiłaś? :wink:

Bo mam dylemat że muszą być białe, a te białe co widziałam na żywo to się mi nie podobają ani trooochę :cry:

Za późno zajrzałam .... przepraszam. Verunia, przyszłam życzyć powodzenia :D

Z mailem dałam sobie spokój. Kupiłam torbę cukierków i pozegnałam się z każdym indywidualnie. W firmie pracuje 100 osób wiec troche mi zeszło :lol: ale tak chyba jest sympatyczniej. A impreza ogniskowa była wyjątkowo udana. Przez dwa dni miałam kaca :oops:

Ja to takji egzemplarz jestem, co to najpierw wali do Komentarzy ....

Verunia, będzie dobrze, zobaczysz. Córa pewnie się przyzwyczai do nowych belfrów, a Ty będziesz miała tak samo fajnych sąsiadów, jak tutaj. Mówię Tobie, będzie git :D :D

Może i nie wyglądam, ale czasami to taka nieśmiała jestem.... :roll: :oops:

Alem się ubawiła, hahahahahahahahah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Veruniu, dasz radę na pewno, a córa pomału się zaaklimatyzuje, na razie szkoda jej dawnej szkoły i pzyjaciół, na pwno na razie wszystko bezwiednie prównuje i tak jej wychodzi. :roll:

Verunia trzymam kciuki za przeprowadzke, za fajnych sąsiadów :) i całą resztę która ma sprawić, że będziecie czuć sie w nowym miejscu szczęśliwi :D

moje dzieci są małe, więc szybciutko sie zadomowiły, juz pierwszego dnia miały przyjaciół, a drugiego narzeczonego :-?

Twoje córa też szybko znajdzie przyjaciół i narzeczonego :lol:,

"niskim poziomem szkoły" :wink: chyba na razie nie warto sie przejmować, po pierwszym dniu w nowej szkole takie wnioski są chyba przedwczesne :D

Verunia trzymam kciuki za przeprowadzke, za fajnych sąsiadów :) i całą resztę która ma sprawić, że będziecie czuć sie w nowym miejscu szczęśliwi :D

moje dzieci są małe, więc szybciutko sie zadomowiły, juz pierwszego dnia miały przyjaciół, a drugiego narzeczonego :-?

Twoje córa też szybko znajdzie przyjaciół i narzeczonego :lol:,

"niskim poziomem szkoły" :wink: chyba na razie nie warto sie przejmować, po pierwszym dniu w nowej szkole takie wnioski są chyba przedwczesne :D

przyłączam się :D szczególnie do ostatniego zdania :lol: :lol:

To kiedy mnie zapraszasz na kawę? :D

Olcia, w następnym tygodniu ?(będę cały tydzień w Poznaniu :D ), ale na razie do wyjmowanego domu bo u nas ani prądu , ani gazu jeszcze nie ma, nie mówiąc o takich luksusach jak kuchnia