Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

Własnie zadzwoniła do mnie i kategorycznie powiedziala że wraca do Puław. W klasie z programem są pół roku do tyłu w stosunku do tego co tu miała i nie bedzie sobie marnowała życia przez słabą szkołę :roll:

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Własnie zadzwoniła do mnie i kategorycznie powiedziala że wraca do Puław. W klasie z programem są pół roku do tyłu w stosunku do tego co tu miała i nie bedzie sobie marnowała życia przez słabą szkołę :roll:

UPS! :roll:

czy to oznacza ze nauczyciele nie realizują programu ?

czy moze w Puławach szybciej zrealizowali program dla klasy ........ ?

chyba bedziesz musiala sie dowiedzieć konkretów, żeby faktycznie nie było problemów w przyszłosci?

pozdrawiam

Już sama nie wiem, na razie mam wszystkiego dośc :( Jak pojadę to może spokojnie porozmawiamy i znajdziemy jakieś wyjście. Kurcze, rozpytywalismy wcześniej o tę szkołe i raczej były pozytywne opinie.Córka twierdzi że była dobra parę lat temu ale zmienili sie nauczyciele i jest dużo gorzej. Poza tym ta klasa do której chodzi wdała sie wcześniej w konflikt z nauczycielami wiec atmosfera jest nieszczególna :roll: Na lekcjach na razie sie nudzi bo wszystko już przerabiała i ma poczucie tracenia czasu

No tak...nie ma nic gorszego, niż poczucie traceonego czasu :-? Faktycznie, musicie pogadać na spokojnie, bo może córcia jest tylko po prostu nastawiona tak na "nie"... W takich sytuacjach wszystko je be... . Na pewno potrzebuje trochę czasu, żeby się z tym wszystkich oswoić.

Trzymam kciuki Veruńcia!!

Ktos mówił, że będzie do mnie codziennie zaglądać, a tu co??? Nawet u ciebie cię nie ma..........

W Poznaniu jezdem i do tej chwili nie mialam dostepu do neta :( , ale juz naprawili wiec weszlam.Strasznie wolno chodzi. Ciesze sie Kasiu ze juz jestes z nami :D A zdjecia na priva prosze :p

Wczoraj spotkalam se z Reyzel. Przemila babka, nie moglysmy sie nagadac :lol:

Kaśka, w mordę, nie strasz :-? Verunia, gdzie Ty łazisz????? :-?

A laze po budowie, hurtowniach,marketach, kominkarzach, parapeciarzach i innych takich i juz mnie nogi bola :wink:

Pożycz rower od Żaby :wink:

Pozdrawiam serdecznie :D

Albo rolki se fundnij :D A czego nie gadałaś, że z Reyzelką się spotkasz :-? Całuski bym przesłała, a tu psińco :-? Oj Verunia, popraw się... :wink: :D

Jak domeczek???????

Albo rolki se fundnij :D A czego nie gadałaś, że z Reyzelką się spotkasz :-? Całuski bym przesłała, a tu psińco :-? Oj Verunia, popraw się... :wink: :D

Jak domeczek???????

:o :o :o Błagam NIE rolki , bo to przecie wysiłek siłowy i jeszcze nam Verunia zniknie z pola widzenia jak trochę na nich pojeździ :wink: A tego byśmy nie chcieli ...... :roll: :roll: :roll:

Brazunia, całuski mozesz mi przekazać osobiscie ( do Poznania wcale nie jest tak daleko ) albo ewentualnie przez neta :D

Wczoraj spotkalam se z Reyzel. Przemila babka, nie moglysmy sie nagadac :lol:

To prawda, ze się nagadać nie mogłyśmy :lol:

Gdyby nie to, ze córcia musiała wracać do nieodrobionych lekcji, pewnie by nas wygonili ochroniarze, zamykając Stary Browar 8) :lol:

Ps. Z tą przemiłą to chyba łodrobinę psesadziłas :p

Jak tam na budowie, czy przeprowadzka puka już do drzwi???

Reyzelciu, to przesyłam całuseczki :D

Strasznie cicho puka, nic nie slyszę :-? Porobiłam zdjątka za chwilę wkleje i cos skrobnę, musiałam trochę zaległości forumowych nadrobic. Ale fajnie jak wreszcie net działa wnormalnym tempie