Gość 03.09.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Własnie zadzwoniła do mnie i kategorycznie powiedziala że wraca do Puław. W klasie z programem są pół roku do tyłu w stosunku do tego co tu miała i nie bedzie sobie marnowała życia przez słabą szkołę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.09.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 i jak sprawa córy? co do spotkania w przyszłym tygodniu, wciśnij mnie w grafik dnia w którym pojedziesz na budowę, wezmę termos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.09.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 i jak sprawa córy? co do spotkania w przyszłym tygodniu, wciśnij mnie w grafik dnia w którym pojedziesz na budowę, wezmę termos Jakoś cie upchnę Termos zabierz, tylko pamietaj ze ja nie słodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.09.2008 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Ja też nie słodzę. Dzień dobry mówię, a co!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 04.09.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Własnie zadzwoniła do mnie i kategorycznie powiedziala że wraca do Puław. W klasie z programem są pół roku do tyłu w stosunku do tego co tu miała i nie bedzie sobie marnowała życia przez słabą szkołę UPS! czy to oznacza ze nauczyciele nie realizują programu ? czy moze w Puławach szybciej zrealizowali program dla klasy ........ ? chyba bedziesz musiala sie dowiedzieć konkretów, żeby faktycznie nie było problemów w przyszłosci? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.09.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Już sama nie wiem, na razie mam wszystkiego dośc Jak pojadę to może spokojnie porozmawiamy i znajdziemy jakieś wyjście. Kurcze, rozpytywalismy wcześniej o tę szkołe i raczej były pozytywne opinie.Córka twierdzi że była dobra parę lat temu ale zmienili sie nauczyciele i jest dużo gorzej. Poza tym ta klasa do której chodzi wdała sie wcześniej w konflikt z nauczycielami wiec atmosfera jest nieszczególna Na lekcjach na razie sie nudzi bo wszystko już przerabiała i ma poczucie tracenia czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.09.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 No tak...nie ma nic gorszego, niż poczucie traceonego czasu Faktycznie, musicie pogadać na spokojnie, bo może córcia jest tylko po prostu nastawiona tak na "nie"... W takich sytuacjach wszystko je be... . Na pewno potrzebuje trochę czasu, żeby się z tym wszystkich oswoić. Trzymam kciuki Veruńcia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.09.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Przyszedłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.09.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Ktos mówił, że będzie do mnie codziennie zaglądać, a tu co??? Nawet u ciebie cię nie ma.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.09.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Halo??? Wykasuję zdjęcia i będziesz płakać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.09.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Kaśka, w mordę, nie strasz Verunia, gdzie Ty łazisz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.09.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Ktos mówił, że będzie do mnie codziennie zaglądać, a tu co??? Nawet u ciebie cię nie ma.......... W Poznaniu jezdem i do tej chwili nie mialam dostepu do neta , ale juz naprawili wiec weszlam.Strasznie wolno chodzi. Ciesze sie Kasiu ze juz jestes z nami A zdjecia na priva prosze Wczoraj spotkalam se z Reyzel. Przemila babka, nie moglysmy sie nagadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.09.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Kaśka, w mordę, nie strasz Verunia, gdzie Ty łazisz????? A laze po budowie, hurtowniach,marketach, kominkarzach, parapeciarzach i innych takich i juz mnie nogi bola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 11.09.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Kaśka, w mordę, nie strasz Verunia, gdzie Ty łazisz????? A laze po budowie, hurtowniach,marketach, kominkarzach, parapeciarzach i innych takich i juz mnie nogi bola Pożycz rower od Żaby Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.09.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Kaśka, w mordę, nie strasz Verunia, gdzie Ty łazisz????? A laze po budowie, hurtowniach,marketach, kominkarzach, parapeciarzach i innych takich i juz mnie nogi bola Pożycz rower od Żaby Pozdrawiam serdecznie Albo rolki se fundnij A czego nie gadałaś, że z Reyzelką się spotkasz Całuski bym przesłała, a tu psińco Oj Verunia, popraw się... Jak domeczek??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.09.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Tak naprawde to mam do dyspozycji samochod i cale szczescie ze kupilam wczesniej GPS bo bym zginela w tym wielkim miescie. Jade na budowe a pozniej wpadne Braza do twoich komentarzy dowiedziec sie co slychac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.09.2008 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Albo rolki se fundnij A czego nie gadałaś, że z Reyzelką się spotkasz Całuski bym przesłała, a tu psińco Oj Verunia, popraw się... Jak domeczek??????? Błagam NIE rolki , bo to przecie wysiłek siłowy i jeszcze nam Verunia zniknie z pola widzenia jak trochę na nich pojeździ A tego byśmy nie chcieli ...... Brazunia, całuski mozesz mi przekazać osobiscie ( do Poznania wcale nie jest tak daleko ) albo ewentualnie przez neta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.09.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Wczoraj spotkalam se z Reyzel. Przemila babka, nie moglysmy sie nagadac To prawda, ze się nagadać nie mogłyśmy Gdyby nie to, ze córcia musiała wracać do nieodrobionych lekcji, pewnie by nas wygonili ochroniarze, zamykając Stary Browar Ps. Z tą przemiłą to chyba łodrobinę psesadziłas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.09.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Jak tam na budowie, czy przeprowadzka puka już do drzwi??? Reyzelciu, to przesyłam całuseczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.09.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Jak tam na budowie, czy przeprowadzka puka już do drzwi??? Reyzelciu, to przesyłam całuseczki Strasznie cicho puka, nic nie slyszę Porobiłam zdjątka za chwilę wkleje i cos skrobnę, musiałam trochę zaległości forumowych nadrobic. Ale fajnie jak wreszcie net działa wnormalnym tempie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts