braza 13.09.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Oooo, jak zdjęcia będą i nowości to ja sobie chętnie popatrzę A działający dobrze net to faktycznie fajna sprawa, ja teraz to już tak uzaleźniona jestem, że mój ty smutku .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 13.09.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Przepraszam jeśli już kilka razy odpowiadałaś na to pytanie, ale nie dam rady przeczytać tej masy stron w Twoich komentarzach - jakim programem robiłaś rzuty Twojego domu, np. ten?http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=73605e0c2c52fea1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.09.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Verunia ale tempo macie! Dom jest piekny, super elewacja + te okna + dach, na prawde eleganciuch ten Wasz domek. A w srodku, co tu duzo gadac, dostalam ochoty aby tez drugi dom budowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 13.09.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Verunia, podczytuję Twój dziennik od czasu do czasu.... Właśnie przeczytałam, że poszukujesz stolarza do schodów. Ja jestem z północy ale własnie spod Poznania ściągnęłam stolarza do siebie i ......zrobił mi piękne schody, takie jakie chciałam. Zajrzyj do mnie - data czerwcowa - wtedy montował mi schody. Mogę go z całą odpowiedzialnością polecić. Robi super schody, oczywiście jeżeli podobają Ci się gięte schody. Pozdrawiam Nina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.09.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 To małe WC bdzie super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.09.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Verunia ale tempo macie! Dom jest piekny, super elewacja + te okna + dach, na prawde eleganciuch ten Wasz domek. A w srodku, co tu duzo gadac, dostalam ochoty aby tez drugi dom budowac. Zeljko dzięki, ale tempo to by sie szybsze przydało, wg założeń juz powinnam się wprowadzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.09.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Verunia, podczytuję Twój dziennik od czasu do czasu.... Właśnie przeczytałam, że poszukujesz stolarza do schodów. Ja jestem z północy ale własnie spod Poznania ściągnęłam stolarza do siebie i ......zrobił mi piękne schody, takie jakie chciałam. Zajrzyj do mnie - data czerwcowa - wtedy montował mi schody. Mogę go z całą odpowiedzialnością polecić. Robi super schody, oczywiście jeżeli podobają Ci się gięte schody. Pozdrawiam Nina Chetnie skorzystam z namiarów, zależy mi na tym aby ktos mie je zrobił jak najszybciej, , stolarz który miał u mnie robic moze dopiero w grudniu zacząc Giete schody sa piekne ale ja juz mam wylane betonowe, jednobiegowe i chcę je zrobic tak jak ma Arcobaleno, zakochałam nieuleczalnie w takich własnie schodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.09.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 To małe WC bdzie super!!! obiecujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.09.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Ślicznie będzie z tą antresolą Zazdroszczę Tobie i Nefer tej przestrzeni. Tapeta słodka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.09.2008 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 To małe WC bdzie super!!! obiecujesz? Obiecuję!!!! Biel i szarości ... nie może byc inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.09.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 yyyyyyy, jakby tu powidziec, ta biel to taka troche kremowa jest yyyyy a ta szarośc to tak jakby troche w śliwkę wpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.09.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Verunia, ile do przeprowadzki zostało??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.09.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Verunia, ile do przeprowadzki zostało??? cholera też bym chciała wiedziec Ja tam mogę i na gołe betony iśc ale zimno sie zrobio a ja nie mam jeszcze przyłącza gazu. Obiecali ze we wrześniu zrobią i tej wersji się trzymam. Może na początku października się uda , o ile znowu mnie ktoś w trabe nie zrobi 12 października jest ten maraton na który obicalaś przyjechać z męzem więc musze się sprężac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 15.09.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 No zimno jest i to pioruńsko Bez ogrzewania to się nie da a szkoda tych ślicznych płytek, zeby na nich ognisko rozpalać Verunia, namiary na kolejnych stolarzy podesłałam na priva . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.09.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 yyyyyyy, jakby tu powidziec, ta biel to taka troche kremowa jest yyyyy a ta szarośc to tak jakby troche w śliwkę wpada Na monitorze mam szarość, ale to naprawdę niczego nie zmienia. Połączenie kolorów jest tak samo idealne ... ja Ci mówię Veruńcia, to będzie ekstra pomieszczenie. No mi się w każdym razie podoba, więc no ... wiesz .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 16.09.2008 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 No to jak już gaz robią - nie ma to tamto- przeprowadzka za pasem Verunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.09.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 http://www.gify.liq.pl/bajki/alicja_kraina_czarow/alicja_www_gify_liq_pl.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.09.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Przeprowadzka stala się realna, tylko został prąd do podłączenia, ale to dalsza sprawa ,na razie od sąsiada trzeba będzie brac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.09.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Bry dzień Verunia, prąd od sąsiada to dobra rzecz - ważne że jest taka możliwość !!! A co ze schodami, dzwoniłaś ?? Kiedy znów się do P-nia wybierasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.09.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Bry dzień Verunia, prąd od sąsiada to dobra rzecz - ważne że jest taka możliwość !!! A co ze schodami, dzwoniłaś ?? Kiedy znów się do P-nia wybierasz ? Dzwonilam Niestety termin tak jak mówiłaś połowa grudnia najblizszy, ale cena wydaje mi sie ok- za samo obłozenie schodów 4,5 tys. W Centrum Schodow za obłozenie + barierka krzyknęli , w przybliżeniu 15 tys , termin za 2 miesiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts