Reyzel 17.09.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 No tak, centrum schodów do najtanszych nie należy ale jak widać - termin szybszy A ten stolarz - ma naprawdę korzystne ceny - w porównaniu do innych Oprócz drzwi robił nam też listwy przypodłogowe na całym dole - w obu przypadkach ( a szczególnie z listwami ) naprawdę nas mile zaskoczył kwotami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.09.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Własnie dostałam maila że w Centrum Schodów bez barierki 10.5 tys. Wiec ponad 2x więcej. Warto jednak poczekac ten miesiąc dłuzej na schody, zwłaszcza że go polecasz. Nie mogłam tylko przez telefon mu wytłumaczyc jaką chcę barierke (taką ma Cmyk, Arcobaleno, Malmuc i Mayland) ale wydaje mi się , że sobie z nia poradzi, bo nie wydaje se trudna w wykonaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.09.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 pięknieje u Ciebie i widzę gazować będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.09.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Własnie dostałam maila że w Centrum Schodów bez barierki 10.5 tys. Wiec ponad 2x więcej. Warto jednak poczekac ten miesiąc dłuzej na schody, zwłaszcza że go polecasz. Nie mogłam tylko przez telefon mu wytłumaczyc jaką chcę barierke (taką ma Cmyk, Arcobaleno, Malmuc i Mayland) ale wydaje mi się , że sobie z nia poradzi, bo nie wydaje se trudna w wykonaniu No tak, kwota rzeczywiście przemawia za dłuższym czasem oczekiwania A umówiłaś się jakoś z nim ?? Bo faktycznie przez tel trudno komuś obrazowo wytłumaczyć Pewnie sobie poradzi tylko wiesz jak to jest - stolarze zawsze niechętnie kombinują z metalem uważają to za profanację ( mam jedynie nadzieję, ze nie będziesz żałowała, bo wiesz jak to z tym polecaniem jest... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.09.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Pozachwycać się przyszłam tym gazem Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 17.09.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 heloł oooooo ile sie porobilo! piekna lazienka sie szykuje, plyteczki tez mi sie podobaja w salonie Veruniu cosik tam odpisalam w swoich komentarzach, moze coś to pomoze moze Arcobaleno miala inna technike mocowania pretów? chociaz o ile pamietam im stolarz wszystkie elementy przygotowal, a jej mąż tylko to skladal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.09.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Verunia nie odp mi czy się z gościem jakoś umówiłaś. Jeśli chcesz to jakieś poglądowe wydrukowane zdjęcie ( np. od Malmucki ) mogę mu podrzucić w drodze do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.09.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Verunia nie odp mi czy się z gościem jakoś umówiłaś. Jeśli chcesz to jakieś poglądowe wydrukowane zdjęcie ( np. od Malmucki ) mogę mu podrzucić w drodze do domu Naprawdę , zrobisz to dla mnie? Jesteś kochana Mam mu dac odpowiedź do jutra, bo później on gdzieś wyjeżdza, ale muszę najpierw uzgodnic to z moim GW który dopiero jutro będzie dostępny bo jest na wakacjach. Wieczorkiem znajdę odpowiedniego linka i opisy jak zrobic tę barierke i wyślę na priva . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.09.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200806181240/content_11919_prev.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 18.09.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Verunia nie odp mi czy się z gościem jakoś umówiłaś. Jeśli chcesz to jakieś poglądowe wydrukowane zdjęcie ( np. od Malmucki ) mogę mu podrzucić w drodze do domu Naprawdę , zrobisz to dla mnie? Jesteś kochana Mam mu dac odpowiedź do jutra, bo później on gdzieś wyjeżdza, ale muszę najpierw uzgodnic to z moim GW który dopiero jutro będzie dostępny bo jest na wakacjach. Wieczorkiem znajdę odpowiedniego linka i opisy jak zrobic tę barierke i wyślę na priva . Wieczorkiem .... o piątej rano to zrobiłaś Czekam na info Verunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 18.09.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 No niestety nie pamiętam Może ktoś iny wybrał to co TY i się odezwie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 18.09.2008 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 http://www.mixmedia.pl/?zobacz=3734 Hej, ten numer w adresie może być numerem produktu, może do nich zadzwoń i się zapytaj Kontakt telefoniczny: 0-801-408-248 podaj jeszcze im datę tego linku co umieściłaś sobie może im to pomoże w lokalizacji modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 18.09.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Kurde, czy ktos pamieta jaką ja zmywarkę wybralam , link nie działa ja wiem ,że to nie ładnie śmiać się z cudzego nieszczęścia, ale leżę i kwiczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 18.09.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 http://www.mixmedia.pl/?zobacz=3734 Kurde, czy ktos pamieta jaką ja zmywarkę wybralam , link nie działa ja sie tez usmialam - ja poszlam do sklepu mayland i powiedzialam ze chce taka jak oni - )))) wybor byl dosc krotki!!! skoro mayland pasuje mi tez bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.09.2008 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Kurde, czy ktos pamieta jaką ja zmywarkę wybralam ............... frosch napisał: -zmywara - ZARYPIASTA!!!!!! dompodsosnami napisał: Fajna zmywarka. mayland napisał: Zmywarka fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 19.09.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Wjechałam powiedzieć dzien dobry http://fmania.pl/images/smiles/jade.gif To Ci wszyscy pomogliśmy Verunia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.09.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.09.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 jamles nie dobijaj mnie proszę Ja sklerotyk jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.09.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Kurde, czy ktos pamieta jaką ja zmywarkę wybralam , link nie działa ja wiem ,że to nie ładnie śmiać się z cudzego nieszczęścia, ale leżę i kwiczę Wstyd się przyznać, ale ja też .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.09.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Kurde, czy ktos pamieta jaką ja zmywarkę wybralam ............... frosch napisał: -zmywara - ZARYPIASTA!!!!!! dompodsosnami napisał: Fajna zmywarka. mayland napisał: Zmywarka fajna Nie, no, bardzoa cenne wskazówki jamles Dobrze ze oprócz Reyzel nie wiecie jaki wczorj numer wywinęlam, bo dopiero byście kwiczeli Ale nic, cicho sza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts