Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

No tak, centrum schodów do najtanszych nie należy ale jak widać - termin szybszy :-?

A ten stolarz - ma naprawdę korzystne ceny - w porównaniu do innych :)

Oprócz drzwi robił nam też listwy przypodłogowe na całym dole - w obu przypadkach ( a szczególnie z listwami ) naprawdę nas mile zaskoczył kwotami.

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Własnie dostałam maila że w Centrum Schodów bez barierki 10.5 tys. Wiec ponad 2x więcej. Warto jednak poczekac ten miesiąc dłuzej na schody, zwłaszcza że go polecasz. Nie mogłam tylko przez telefon mu wytłumaczyc jaką chcę barierke (taką ma Cmyk, Arcobaleno, Malmuc i Mayland) ale wydaje mi się , że sobie z nia poradzi, bo nie wydaje se trudna w wykonaniu :roll:

Własnie dostałam maila że w Centrum Schodów bez barierki 10.5 tys. Wiec ponad 2x więcej. Warto jednak poczekac ten miesiąc dłuzej na schody, zwłaszcza że go polecasz. Nie mogłam tylko przez telefon mu wytłumaczyc jaką chcę barierke (taką ma Cmyk, Arcobaleno, Malmuc i Mayland) ale wydaje mi się , że sobie z nia poradzi, bo nie wydaje se trudna w wykonaniu :roll:

No tak, kwota rzeczywiście przemawia za dłuższym czasem oczekiwania :lol:

A umówiłaś się jakoś z nim ?? Bo faktycznie przez tel trudno komuś obrazowo wytłumaczyć :roll:

Pewnie sobie poradzi tylko wiesz jak to jest - stolarze zawsze niechętnie kombinują z metalem :lol: uważają to za profanację :wink: :lol: :lol:

( mam jedynie nadzieję, ze nie będziesz żałowała, bo wiesz jak to z tym polecaniem jest... :oops: :roll: )

heloł :)

oooooo ile sie porobilo!

piekna lazienka sie szykuje, plyteczki tez mi sie podobaja w salonie :)

Veruniu cosik tam odpisalam w swoich komentarzach, moze coś to pomoze :roll:

moze Arcobaleno miala inna technike mocowania pretów? chociaz o ile pamietam im stolarz wszystkie elementy przygotowal, a jej mąż tylko to skladal

Verunia nie odp mi czy się z gościem jakoś umówiłaś.

Jeśli chcesz to jakieś poglądowe wydrukowane zdjęcie ( np. od Malmucki ) mogę mu podrzucić w drodze do domu :roll:

Naprawdę , zrobisz to dla mnie? Jesteś kochana :D

Mam mu dac odpowiedź do jutra, bo później on gdzieś wyjeżdza, ale muszę najpierw uzgodnic to z moim GW który dopiero jutro będzie dostępny bo jest na wakacjach. Wieczorkiem znajdę odpowiedniego linka i opisy jak zrobic tę barierke i wyślę na priva :D.

Verunia nie odp mi czy się z gościem jakoś umówiłaś.

Jeśli chcesz to jakieś poglądowe wydrukowane zdjęcie ( np. od Malmucki ) mogę mu podrzucić w drodze do domu :roll:

Naprawdę , zrobisz to dla mnie? Jesteś kochana :D

Mam mu dac odpowiedź do jutra, bo później on gdzieś wyjeżdza, ale muszę najpierw uzgodnic to z moim GW który dopiero jutro będzie dostępny bo jest na wakacjach. Wieczorkiem znajdę odpowiedniego linka i opisy jak zrobic tę barierke i wyślę na priva :D.

Wieczorkiem .... :roll: o piątej rano to zrobiłaś :lol: :lol: :lol:

Czekam na info Verunia :D

Kurde, czy ktos pamieta jaką ja zmywarkę wybralam ...............

frosch napisał:

-zmywara - ZARYPIASTA!!!!!!

dompodsosnami napisał:

Fajna zmywarka.

mayland napisał:

Zmywarka fajna

:wink:

Nie, no, bardzoa cenne wskazówki jamles :wink: :lol:

Dobrze ze oprócz Reyzel nie wiecie jaki wczorj numer wywinęlam, bo dopiero byście kwiczeli :wink: Ale nic, cicho sza 8)