Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

Kurde, czy ktos pamieta jaką ja zmywarkę wybralam ...............

frosch napisał:

-zmywara - ZARYPIASTA!!!!!!

dompodsosnami napisał:

Fajna zmywarka.

mayland napisał:

Zmywarka fajna

:wink:

Nie, no, bardzoa cenne wskazówki jamles :wink: :lol:

Dobrze ze oprócz Reyzel nie wiecie jaki wczorj numer wywinęlam, bo dopiero byście kwiczeli :wink: Ale nic, cicho sza 8)

No to teraz nie ma wyjścia - opowiadaj :wink:

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

widziałam niedawno też żyranandol na allegro i sie zastanawiałam kto sobie coś takiego by powiesił :lol: i zabrakło mi wyobraźni że przecież dzieci. Ja chce ten to mus trzeba kupic :D

Moj maz napradwe cierpi bardzo - jak zrobie zdjecie to pokaze ci jaki sobie mlodsza zapodala do pokoju :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: - jeden przezyl ale drugi to juz bedzie cios dla niego :lol: :lol: :lol:

Verunia, jak jesteś w P-niu i się do mnie nie odezwałaś to się lepiej nie przyznawaj :evil: :wink:

Halllloooo, jest tam kto ??

Jeszcaze nie, ale będę od poniedziałku :D

Na chwilę świat mi się wywrócił do góry nogami dlatego się nie odzywałam, ale juz na szczęście wrócił na swoje miejsce :D

Szukam dobrego ortodonty w Poznaniu, może ktoś polecic? :roll:

Kurcze z tą szkołą..... Szkoda, ze tak kiepsko się układa. Moja też w nowej szkole. Wyższy poziom i to widzę bo godzinami przy lekcjach siedzi a i nasza pomoc częsciej jest potrzebna.

Co do paneli to polecam jasne, jak najjśniejsze. Moze być bielony dąb :wink: :lol: Nic nie widać.

Zdążysz ze wszystkim, spokojnie.

Kurcze z tą szkołą..... Szkoda, ze tak kiepsko się układa. Moja też w nowej szkole. Wyższy poziom i to widzę bo godzinami przy lekcjach siedzi a i nasza pomoc częsciej jest potrzebna.

Co do paneli to polecam jasne, jak najjśniejsze. Moze być bielony dąb :wink: :lol: Nic nie widać.

Zdążysz ze wszystkim, spokojnie.

Córka sobie sama już wybrała takie dechy w kolorze bielonego dębu chociaż nazywa sie to pinia sanfrancisco chyba :roll:

Dziś poszła do nowej szkoły, ale coś czuję ze wróci z awanturą że tam nie chce :roll: . Zmuszac ją raczej nie ma sensu, co?. Mąż uważa że to jej fanaberie i powinna tam zostać i jakoś sobie poradzi. Niestety są spore róznice programowe. W tamtym roku mieli programowanie z informatyki a ona jeszcze nie. Raczej trudno będzie cały rok nadrobić. Generalnie zrobiła sie napięta atmosfera z tego powodu :roll: