marjucha 19.09.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Kurde, czy ktos pamieta jaką ja zmywarkę wybralam ............... frosch napisał: -zmywara - ZARYPIASTA!!!!!! dompodsosnami napisał: Fajna zmywarka. mayland napisał: Zmywarka fajna Nie, no, bardzoa cenne wskazówki jamles Dobrze ze oprócz Reyzel nie wiecie jaki wczorj numer wywinęlam, bo dopiero byście kwiczeli Ale nic, cicho sza No to teraz nie ma wyjścia - opowiadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.09.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Napadnę Reyzelcię, nie ma to tamto A ponieważ nic więcej mądrego do powiedzenia nie mam, to dzień dobry tylko powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 22.09.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 czesc verunia - a ja odnosnie mojego zyrandola ze co ze niby ci sie nie podoba tak - chcailam ja namowic na inny ale powiedziala mi "no dobra niech bedzie taki jak ty chcesz - znowu!!!" no i mialam inne wyjscie -musze jej kupic taki jak jej sie podoba!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.09.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 widziałam niedawno też żyranandol na allegro i sie zastanawiałam kto sobie coś takiego by powiesił i zabrakło mi wyobraźni że przecież dzieci. Ja chce ten to mus trzeba kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 22.09.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 widziałam niedawno też żyranandol na allegro i sie zastanawiałam kto sobie coś takiego by powiesił i zabrakło mi wyobraźni że przecież dzieci. Ja chce ten to mus trzeba kupic Moj maz napradwe cierpi bardzo - jak zrobie zdjecie to pokaze ci jaki sobie mlodsza zapodala do pokoju - jeden przezyl ale drugi to juz bedzie cios dla niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.09.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200806181240/content_11877_prev.gif Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 24.09.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Napadnę Reyzelcię, nie ma to tamto Napadaj napadaj, ale i tak nic Ci nie powiem, bo Verunia może mnie potem szybciej dopaść Verunia, zdjęcie stolarzowi zawiozłam w piątek przed południem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.09.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Dzień Dobry w piatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Dobra to ja już nikogo napadać nie będę, ale Veruńcia weź się odezwij, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 26.09.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Verunia, jak jesteś w P-niu i się do mnie nie odezwałaś to się lepiej nie przyznawaj Halllloooo, jest tam kto ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.09.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Verunia, jak jesteś w P-niu i się do mnie nie odezwałaś to się lepiej nie przyznawaj Halllloooo, jest tam kto ?? Jeszcaze nie, ale będę od poniedziałku Na chwilę świat mi się wywrócił do góry nogami dlatego się nie odzywałam, ale juz na szczęście wrócił na swoje miejsce Szukam dobrego ortodonty w Poznaniu, może ktoś polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.09.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 No cieszę się, że wróciłaś Przykro mi tylko, że świat piruety kręcił ... takie akrobacje to zawsze paskudne są Niestety, w kwestii ortodonty nie pomoge, przykro mi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 30.09.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Szukam dobrego ortodonty w Poznaniu, może ktoś polecic? Hej, tu masz linka do Orto-Aidi http://orto-aidi.pl/go.live.php Słyszałam, że bardzo dobry. Byłam tam z synem pogadać o jego nierównych zębach i jestem zadowolona. Tani nie są, super sprzęt, dobra obsługa i fachowa. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 30.09.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 O ortodontę mogę popytać. A mam pewne informacje o lekcjach rysunku, Verunia Siem odezwę to wszystko powiem. A wew związku z tym, że przebywasz obecnie w P-niu, to może jakieś zdjęcia nowe się pojawią z postępami w pracach czy może nie bardzo ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 30.09.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 O matko, własnie doczytałam w dzienniku co to się dzieje Przeprowadzka już pewna, dachu nad głową się pozbyliście, Córcia ( jednak) do nowej szkoły się wybiera ... Chyba muszę Cię zaciągnąć na tę kawę, coby Cię troszkę odstresować Verunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.10.2008 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Kurcze z tą szkołą..... Szkoda, ze tak kiepsko się układa. Moja też w nowej szkole. Wyższy poziom i to widzę bo godzinami przy lekcjach siedzi a i nasza pomoc częsciej jest potrzebna. Co do paneli to polecam jasne, jak najjśniejsze. Moze być bielony dąb Nic nie widać. Zdążysz ze wszystkim, spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.10.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Kurcze z tą szkołą..... Szkoda, ze tak kiepsko się układa. Moja też w nowej szkole. Wyższy poziom i to widzę bo godzinami przy lekcjach siedzi a i nasza pomoc częsciej jest potrzebna. Co do paneli to polecam jasne, jak najjśniejsze. Moze być bielony dąb Nic nie widać. Zdążysz ze wszystkim, spokojnie. Córka sobie sama już wybrała takie dechy w kolorze bielonego dębu chociaż nazywa sie to pinia sanfrancisco chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 01.10.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 A jednak Verunia No cóż ....Sama chciała, to niech teraz stawi czoła nowemu wyzwaniu.... Mayland, ja tam nic mówić nie chcę ale córcia Veruni to jakby się własnie z odwrotnego powodu przenosi .... I musisz myśleć pozytywnie Dacie radę. Zdążycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.10.2008 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Zdążycie Veruniu, zdążycie!!!! Będę kciukasy w intencji zaciskała!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.10.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Dziś poszła do nowej szkoły, ale coś czuję ze wróci z awanturą że tam nie chce . Zmuszac ją raczej nie ma sensu, co?. Mąż uważa że to jej fanaberie i powinna tam zostać i jakoś sobie poradzi. Niestety są spore róznice programowe. W tamtym roku mieli programowanie z informatyki a ona jeszcze nie. Raczej trudno będzie cały rok nadrobić. Generalnie zrobiła sie napięta atmosfera z tego powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts