mhk 02.10.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Najmniej wam sa kurcz ejeszcze do tego potrzebne problemy ze szkola corki - kurcze musicie to jakos przejsc w miare spokojnie - chociac wiem ze ciezko - jeszcze stres z przeprowadzka, sprzedaz domu i cala reszta - dacie rade - trzymam kciuki - baaaaaaaardzo - pokonjacie to jakos powoli!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.10.2008 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Verunia ale grzechem nie bedzie jak zdjecia jakieś wkleisz Narazie to tak dawkujesz nam tę przyjemność oglądania, ze szkoda gadać nie upominałam sie do tej pory bo wiem, ze rozgrzebane było ale teraz to już finisz więc.......upominam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.10.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Nie chcę być namolna, ale faktycznie jakieś poglądowe zdjęcia by się przydały... Nie narzekaj na kompromisy bo bardzo często okazuje się, że dobrze na nich wychodzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.10.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Ciekawe jak miałam wam te zdjęcia pokazac jak kabelka do wgrywania nie zabrałam ze sobą . Liczyłam na obrazowosc mojej wypowiedzi, ale poniewaz poskąpiono mi tego daru więc zaraz coś wkleje. Ale nie spodziewajcie się wiele bo to wciąz jest budowa i ciągle cos niedokończone. Poza tym w znienawidzonych przez Brazę brązach i niezbyt nowocześnie tak jak lubi Mayland I tak dochodze do wniosku ze to wszystko i tak niewazne- kolor taki, sraki z tego i owego- ważne żeby rodzina była razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 I tak dochodze do wniosku ze to wszystko i tak niewazne- kolor taki, sraki z tego i owego- ważne żeby rodzina była razem Zanim polezę popodglądać, to wyrażę swój zachwt nad tymi słowami!!!!!! Racja!!!! To jest właśnie najważniejsze!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.10.2008 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Nowoczesnosć to rzecz dyskusyjna Gościnny mi się podoba Te drzwi wejsciowe wyglądają świetnie z tymi przeszkleniami no ale tego przecież chciałaś i dokładnie to zaplanowałas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.10.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Mi również gościnny pasuje Boski Harion jest boski, to fakt, ale .... bardziej jednak by mi pasowała ta szaro-czerwona , jakaś taka inna by była (i wcale nie pisze tego z wiadomych powodów). Ale przyznaję, że początek jest niezły Kolor w holu bardzo mi się podoba!!!!!! Ja w każdym razie takie właśnie kolorki na ścianach lubię Dzień dobry tak w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 06.10.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 achhh ten boski Harion a ja tej czerwonej to nie widziałam badzo mi się podobają drzwi z tymi doświetleniami, bardzo a kolorki to takie jak lubiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.10.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Cieszę się że gościnny pasuje Braza mi też troche szkoda tej czeronej ale to łazienka córki to się nie wtrącam. no może trochę , ociupinkę Jakbym miała czwartą łazienkę to bym zrobiła czerwono-szarą, ale niestety nie mam. magi - Braza zrobiła mi wizualizację tej czeronej niedoszłej i jest gdzieś w komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.10.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Romantycznie bedzie u Twojej córci Kute łózko, ornamenty, Harion.... Moja tez lubi takie klimaty No ale, ze zdjecia wypoczynku nie dałaś to.... to..... to..... nie wiem co! Najwazniejszy mebel w domu i mamy się obejść zapewnieniem tylko, ze wygodny?! Jestem cierpliwa, cierpliwa....poczekam na zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.10.2008 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Mam tylko zdjęcie tego co nie kupiliśmy , a tamtem to taki zwyczajny, nic szczególnego.... A pokój córki to faktycznie będzie odstawał od reszty. Jej sie podobają takie stylizowane przedmioty. Mnie zawsze ciągnęło do prostych, minimalistycznych form, ale i te stylizowane zaczynają mi sie podobac, bo mają ciekawsze formy. Córka wymyśliła że przemaluje sobie meble na kremowo-biały kolor. Ja mam obawy jak to wyjdzie, zwłaszcza że to meble z BRW . Macie jakies doświadczenia?. Gdyby zostalo nam więcej kasy to pewnie kupiłabym jej inne a jej wstawiła do gabinetu, ale trochę cienko się zrobiło a i ten krach na giełdzie . Wtopilismy sporo kasy na akcjach i funduszach inwestycyjnych, jak pewnie i większosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 07.10.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Ja mam doświadczenia z malowaniem mebli Kiedyś przemalowałam ohydną czarna szafę odzieżową na niebiesko - dla córeczki, wówczas malutkiej... Malowałam farbami akrylowymi - takimi z jeżem na puszce... małym wałeczkiem. Na tym jeszcze poszalałam z dziecinnymi obrazkami pędzelkiem wg wzoru z bordera na ścianie Malowało się dobrze. Akryl nie śmierdzi i zanim wyschnie się zmywa... Na pomalowanych na jasno meblach można jeszcze poszaleć z postarzaniem albo decoupagem jak ma być romantycznie taką szafę też sobie zrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.10.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Ja mam doświadczenia z malowaniem mebli Kiedyś przemalowałam ohydną czarna szafę odzieżową na niebiesko - dla córeczki, wówczas malutkiej... Malowałam farbami akrylowymi - takimi z jeżem na puszce... małym wałeczkiem. Na tym jeszcze poszalałam z dziecinnymi obrazkami pędzelkiem wg wzoru z bordera na ścianie Malowało się dobrze. Akryl nie śmierdzi i zanim wyschnie się zmywa... Na pomalowanych na jasno meblach można jeszcze poszaleć z postarzaniem albo decoupagem jak ma być romantycznie taką szafę też sobie zrobiłam Takie postarzane by bardzo pasowały, tylko nijak nie moge sobie wyobrazic postarzanych mebli z BRW a farba nie odłaziła? Czy trzeba zmatowic czymś powierzchnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.10.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Jutro wyrywam dwie ósemki. Trzymajcie kciuki bo sie strasznie boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 08.10.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Takie postarzane by bardzo pasowały, tylko nijak nie moge sobie wyobrazic postarzanych mebli z BRW a farba nie odłaziła? Czy trzeba zmatowic czymś powierzchnię? jeżeli są na wysoki połysk to tak, jesli nie, to tylko odtłuścić Wszystko da się zrobić, wiesz co wyczyniają dziewczyny w wątku o decoupagu Kciuki oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.10.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Przywitać się przyszłam Też uważam, że najpierw to mebel przeznaczony do siedzenia i wypoczywania ma być wygodny, dopiero w następnej kolejności ładny Nie czepiaj się Rodziny Ciesze się, że Zytka znalazła dobre miejsce i to niedaleko Was, nic już Wam nie przeszkodzi w codziennych odwiedzinach Pozdrów Właścicielkę stajni - skoro ma pasję, to już Ją lubię Właśnie takich stajni, których właściciele pasjonują się końmi, w Polsce brakuje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.10.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 makimski napisał: wiecej sie ucze od Veruni niz od reszty "expertow" na forum Bardzo jestem ciekawa czego się ode mnie nauczyłes myślę,ze tu chodzi o ten niedziałający link zmywarki tj.żeby sobie na karteczce zapisywać co się kupiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.10.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 makimski napisał: wiecej sie ucze od Veruni niz od reszty "expertow" na forum Bardzo jestem ciekawa czego się ode mnie nauczyłes myślę,ze tu chodzi o ten niedziałający link zmywarki tj.żeby sobie na karteczce zapisywać co się kupiło pewnie tak, bo ortografii na pewno nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.10.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 makimski napisał: wiecej sie ucze od Veruni niz od reszty "expertow" na forum Bardzo jestem ciekawa czego się ode mnie nauczyłes myślę,ze tu chodzi o ten niedziałający link zmywarki tj.żeby sobie na karteczce zapisywać co się kupiło pewnie tak, bo ortografii na pewno nie Z belfra zawsze belfer wylezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.10.2008 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Ciag dalszy jutro bo się film zaczął Długi ten film .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts