Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Verunia ale grzechem nie bedzie jak zdjecia jakieś wkleisz :wink: :lol:

Narazie to tak dawkujesz nam tę przyjemność oglądania, ze szkoda gadać :evil: nie upominałam sie do tej pory bo wiem, ze rozgrzebane było ale teraz to już finisz więc.......upominam sie :wink: :lol:

Ciekawe jak miałam wam te zdjęcia pokazac jak kabelka do wgrywania nie zabrałam ze sobą :lol: . Liczyłam na obrazowosc mojej wypowiedzi, ale poniewaz poskąpiono mi tego daru więc zaraz coś wkleje. Ale nie spodziewajcie się wiele bo to wciąz jest budowa i ciągle cos niedokończone. Poza tym w znienawidzonych przez Brazę brązach i niezbyt nowocześnie tak jak lubi Mayland :wink: I tak dochodze do wniosku ze to wszystko i tak niewazne- kolor taki, sraki z tego i owego- ważne żeby rodzina była razem :D

I tak dochodze do wniosku ze to wszystko i tak niewazne- kolor taki, sraki z tego i owego- ważne żeby rodzina była razem :D

Zanim polezę popodglądać, to wyrażę swój zachwt nad tymi słowami!!!!!! Racja!!!! To jest właśnie najważniejsze!!!!!!

Mi również gościnny pasuje :D

Boski Harion jest boski, to fakt, ale .... bardziej jednak by mi pasowała ta szaro-czerwona :oops: , jakaś taka inna by była (i wcale nie pisze tego z wiadomych powodów). Ale przyznaję, że początek jest niezły :D

Kolor w holu bardzo mi się podoba!!!!!! Ja w każdym razie takie właśnie kolorki na ścianach lubię :D

Dzień dobry tak w ogóle :D

Cieszę się że gościnny pasuje :D

Braza mi też troche szkoda tej czeronej ale to łazienka córki to się nie wtrącam. no może trochę :oops: , ociupinkę Jakbym miała czwartą łazienkę to bym zrobiła czerwono-szarą, ale niestety nie mam.

magi - Braza zrobiła mi wizualizację tej czeronej niedoszłej i jest gdzieś w komentarzach

Romantycznie bedzie u Twojej córci :lol: Kute łózko, ornamenty, Harion.... :lol: Moja tez lubi takie klimaty :wink:

No ale, ze zdjecia wypoczynku nie dałaś to.... to..... to..... nie wiem co! :evil: :lol: Najwazniejszy mebel w domu i mamy się obejść zapewnieniem tylko, ze wygodny?! :evil: Jestem cierpliwa, cierpliwa....poczekam na zdjecie 8) :lol:

Mam tylko zdjęcie tego co nie kupiliśmy :lol: , a tamtem to taki zwyczajny, nic szczególnego....

A pokój córki to faktycznie będzie odstawał od reszty. Jej sie podobają takie stylizowane przedmioty. Mnie zawsze ciągnęło do prostych, minimalistycznych form, ale i te stylizowane zaczynają mi sie podobac, bo mają ciekawsze formy.

Córka wymyśliła że przemaluje sobie meble na kremowo-biały kolor. Ja mam obawy jak to wyjdzie, zwłaszcza że to meble z BRW :roll: . Macie jakies doświadczenia?. Gdyby zostalo nam więcej kasy to pewnie kupiłabym jej inne a jej wstawiła do gabinetu, ale trochę cienko się zrobiło a i ten krach na giełdzie :wink: . Wtopilismy sporo kasy na akcjach i funduszach inwestycyjnych, jak pewnie i większosc. :roll:

Ja mam doświadczenia z malowaniem mebli :D Kiedyś przemalowałam ohydną czarna szafę odzieżową na niebiesko - dla córeczki, wówczas malutkiej... Malowałam farbami akrylowymi - takimi z jeżem na puszce... małym wałeczkiem. Na tym jeszcze poszalałam z dziecinnymi obrazkami pędzelkiem wg wzoru z bordera na ścianie :lol: Malowało się dobrze. Akryl nie śmierdzi i zanim wyschnie się zmywa... Na pomalowanych na jasno meblach można jeszcze poszaleć z postarzaniem albo decoupagem jak ma być romantycznie taką szafę też sobie zrobiłam :oops:

Ja mam doświadczenia z malowaniem mebli :D Kiedyś przemalowałam ohydną czarna szafę odzieżową na niebiesko - dla córeczki, wówczas malutkiej... Malowałam farbami akrylowymi - takimi z jeżem na puszce... małym wałeczkiem. Na tym jeszcze poszalałam z dziecinnymi obrazkami pędzelkiem wg wzoru z bordera na ścianie :lol: Malowało się dobrze. Akryl nie śmierdzi i zanim wyschnie się zmywa... Na pomalowanych na jasno meblach można jeszcze poszaleć z postarzaniem albo decoupagem jak ma być romantycznie taką szafę też sobie zrobiłam :oops:

Takie postarzane by bardzo pasowały, tylko nijak nie moge sobie wyobrazic postarzanych mebli z BRW :lol:

a farba nie odłaziła? Czy trzeba zmatowic czymś powierzchnię?

Takie postarzane by bardzo pasowały, tylko nijak nie moge sobie wyobrazic postarzanych mebli z BRW :lol:

a farba nie odłaziła? Czy trzeba zmatowic czymś powierzchnię?

jeżeli są na wysoki połysk to tak, jesli nie, to tylko odtłuścić :D

Wszystko da się zrobić, wiesz co wyczyniają dziewczyny w wątku o decoupagu :D

Kciuki oczywiście :wink:

Przywitać się przyszłam :D

Też uważam, że najpierw to mebel przeznaczony do siedzenia i wypoczywania ma być wygodny, dopiero w następnej kolejności ładny :D Nie czepiaj się Rodziny :wink:

Ciesze się, że Zytka znalazła dobre miejsce i to niedaleko Was, nic już Wam nie przeszkodzi w codziennych odwiedzinach :D Pozdrów Właścicielkę stajni - skoro ma pasję, to już Ją lubię :D :D Właśnie takich stajni, których właściciele pasjonują się końmi, w Polsce brakuje!!

makimski napisał:

wiecej sie ucze od Veruni niz od reszty "expertow" na forum

Bardzo jestem ciekawa czego się ode mnie nauczyłes

myślę,ze tu chodzi o ten niedziałający link zmywarki tj.żeby sobie na karteczce zapisywać co się kupiło :wink:

pewnie tak, bo ortografii na pewno nie 8) :lol:

Z belfra zawsze belfer wylezie :lol: :wink: