CoolaTT 01.06.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Tu proszę zamieszczać wszelkiego rozaju komentarze i sugestie odnośnie dziennika budowy CoolaTT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 01.06.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Gratuluję kolejnego kroku na forum - czyli DZIENNIKA. Teraz życzę wytwałości w pisaniu - będę zaglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 01.06.2007 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Mam nadzieję, że tej wytrwałości mi wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 02.06.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Kolejna czytelniczka Ci przybyła! Z przyjemnościa obejrzałam Twoje fotki z budowy, bo jesteśmy na podobnym etapie. I wypatrzyłam coś ciekawego... u mnie pompą z RakBudu sterował ten sam "Pan Joystickowy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 02.06.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 CoolaTT, ale się szybciutko sprawiłeś z tymi fundamentami To teraz trzymam kciuki podwójnie- raz za budowę i dobre ceny drugi raz za systematyczne wpisy w dzienniku Pisz, będę stałym czytelnikiem, choćby z sentymentu do Olmont- tam mieszkała kiedyś koleżanka z podstawówki w której się skrycie podkochiwałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 03.06.2007 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 CoolaTT, ale się szybciutko sprawiłeś z tymi fundamentami To teraz trzymam kciuki podwójnie- raz za budowę i dobre ceny drugi raz za systematyczne wpisy w dzienniku Pisz, będę stałym czytelnikiem, choćby z sentymentu do Olmont- tam mieszkała kiedyś koleżanka z podstawówki w której się skrycie podkochiwałem Zajęło to 3 tygodnie. Robota była trochę tajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 04.06.2007 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Teraz wszystko przez miesiąc będzie stało... bo ekipa ggdzieś przed 10 lipca przyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 05.06.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 A jak sobie poradziłeś z podniesieniem działki? Poszło gładko? Ziemię, rozumiem, miałeś gdzieś w zapasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 06.06.2007 05:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Ziemię załatwiłem sobie z budowy Galerii Alfa przy Świętojańskiej. W sumie przywiozłem tego 16 wywrotek 35 tonowych, 3 wywrotki 30 tonowe i 4 Kamazy. Niedługo kończę jej plantowanie i jak na razie mam obawy czy aby nie będzie z 5 wywrotek przymało. Ceny:Wywrotka 35 ton - cena 120 pln/wywrotkaWywrotka 30 ton - cena 100 pln/wywrotkaWywrotka 12 /Kamaz/ ton - cena 30 pln/wywrotka Teraz na budowie powiedzmy, że mam miesiąc luzu. Ekipa do budowy przyjdzie w lipcu. W międzyczasie powinienem rozplantować ziemię oraz zrobić spory kawałek ogrodzenia /buduję je sam po godzinach/. Teraz jednak wyskok na długi weekend, a potem mam jeszcze wyjazd służbowy za graniccę na 4 dni. Do regularnej pracy wracam po połowie czerwca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 11.06.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 CoolaTT, ceny za piach miałeś superowo okazyjne! Teraz trudno coś znależć w takiej cenie. O ile wogóle to możliwe... Pytanie nie budowlane: gdzie spędzałeś długi weekend? Czy udało ci się wypocząć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 11.06.2007 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 CoolaTT, ceny za piach miałeś superowo okazyjne! Teraz trudno coś znależć w takiej cenie. O ile wogóle to możliwe... Pytanie nie budowlane: gdzie spędzałeś długi weekend? Czy udało ci się wypocząć? Poweim więcej - Ceny były super atrakcyjne i wiem że teraz takich nie ma. Ale z tego co widzę to chłopaki z tej firmy jeżdżą po białymstoku to może i by się udało! A na długim weekendzie byłem nad jeziorem Białym w miejscowości Okunina /na lubelszczyźnie/ a nie naszych przereklamowanych y przedrogich mazurach. Dla mnie super. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 12.06.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 No, no... idziesz jak burza powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 13.06.2007 04:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 No, no... idziesz jak burza powodzenia! Robin2 może na razie i tak to wygkląda, ale z tego co wiem to teraz będę miał przerwę do 6-7 lipca ponieważ wtedy dopiero sie pojawi ekipa od "góry". Ale wtedy również ruszymy z kopyta. Jak dobrze pójdzie to może uda mi się zamknąć w tym toku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vittorio 14.06.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Podoba mi się pomysł z odzyskiem metalu. Będę kibicował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 15.06.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 CoolaTT, ja nie o plantowaniu ziemi czy budowie chciałam kliknąć, ale o... sielskich widokach jakie masz na swojej posesji ... krówki, trawa, błękitne niebo... przypominają mi sie czasy wakacji u dziadków na wsi... ... rozmarzyłam się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 16.06.2007 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Mikazu te krówki to sie na mojej dzialce pasa. Sasiad nawet nie pyta, a mi to wcale nie przeszkadza bo trawa mniejsza jest, a ja jak na razie nie planuje zgospodarowac pelnych 6000 m2.[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 08.07.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Faktycznie, pada nieźle... U mnie z tego powodu zaczeło się lać gdzieś po kominach, na szczęście teraz a nie po położeniu suchego tynku. Jak tylko robota ruszy- wklejaj fotki, ciekaw jestem jak się buduje kanadyjczyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Urszulla 11.07.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Zazdroszcze ci tych pnących sie do góry ścian, jak nie bedzie deszczu to pewno miesiąc i bedzie stan surowy. Ja tez na początku myslałam zeby budawać kanadyjkę ale ostatecznie staneło na balu. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 12.07.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 No i fotki się pojawiły Ładnie rośnie, deszczyk ostatnio podlewał więc szybko wyrośnie i na szczycie zakwitnie wiecha Trzymam kciuki Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 23.07.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Ale tempo! Już prawie masz sufity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts