mbied1 27.10.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 bardzo ładny domek i ładne miejsce Z przyjemnością sledzę dalsze poczynania. Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Urszulla 27.10.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 no no , poprostu szczęka mi opadła , piekny ten twój dom, wyglada jak z bala, ciągle sie do ciebie wybieramy i wybrac sie nie mozemy bo nasza budowa idzie właśnie pełna parą , ale jak tylko bedzie ładna pogoda , to wpadamy podziwaić na zywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 30.10.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 zajrzałem na Twoją budowę (do Dziennika ) i widzę, że prace idą pełną parą. Obróbki blacharskie wyglądają naprawdę super - wykonawca włozył to sporo pracy Obrobione okna i narożniki też dodają duzo wyglądowi domku. Generalnie całość wygląda z dnia na dzień coraz lepiej Kominek możesz już wykorzystać na grzanie przez zimę Czy planujesz kłaść KG (bo zakładam że na ścianach będą płyty KG) przed zimą ? Musisz wtedy zadbać o grzanie aby nie zmarnować takiej roboty pozdr KK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 04.11.2007 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 a Ty kiedy się wprowadzasz?? Jak wszysko będzie bezproblemowo w terminie to powinien być grudzień. A i tak podziwiam tempo Twojej budowy. Co planujesz sam wykańczać? Właśnie rozpocząłem w środku rozprowadzanie elektryki pod koniec tygodnia będę robione pewnie instalacje niskoprądowe (alarm, TV. internet). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 04.11.2007 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 no no , poprostu szczęka mi opadła , piekny ten twój dom, wyglada jak z bala, ciągle sie do ciebie wybieramy i wybrac sie nie mozemy bo nasza budowa idzie właśnie pełna parą , ale jak tylko bedzie ładna pogoda , to wpadamy podziwaić na zywo No to znowu 3 dni mnie nie będzie, ale od czwartku zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 04.11.2007 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 zajrzałem na Twoją budowę (do Dziennika ) i widzę, że prace idą pełną parą. Obróbki blacharskie wyglądają naprawdę super - wykonawca włozył to sporo pracy Obrobione okna i narożniki też dodają duzo wyglądowi domku. Generalnie całość wygląda z dnia na dzień coraz lepiej Kominek możesz już wykorzystać na grzanie przez zimę Czy planujesz kłaść KG (bo zakładam że na ścianach będą płyty KG) przed zimą ? Musisz wtedy zadbać o grzanie aby nie zmarnować takiej roboty pozdr KK Zimę planuję robić coś wewnątrz, dokładnego grafiku robów jeszcze nie znam. ale co tam - myśle, że już niedługo coś się wyjaśni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 11.11.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 tak sobie ogladalismy z mezusiem wczoraj Twoj domek i ahhhhh podoba nam sie:) GRATULACJE PIEKNEGO DOMKU a co do kominkow to jaki polecasz??warto kupowac jakies z hipermarketow czy zainwestowac?ale mowisz ze Ci szyba pekla przzy 2 paleniu wiec co mozesz polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 11.11.2007 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 tak sobie ogladalismy z mezusiem wczoraj Twoj domek i ahhhhh podoba nam sie:) GRATULACJE PIEKNEGO DOMKU a co do kominkow to jaki polecasz??warto kupowac jakies z hipermarketow czy zainwestowac?ale mowisz ze Ci szyba pekla przzy 2 paleniu wiec co mozesz polecic? W supermarkecie bym nie kupował. Chyba, lepiej troszkę zaoszczędzić i kupić coś co się Wam będzie podobało. Chociaż mój przypadek uczy jedenj rzeczy - markowe towary też często zdażają się wadliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vittorio 13.11.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Chociaż nie specjalnie przepadam za kanadyjkami muszę przyznać że twój domek prezentuje się rewelacyjnie! Nawet kolorystycznie to fajnie wygląda. Żółty klinkier pasuje do drewna i ten ciemny klinkier do dachu. Fajnie! p.s.Zastanawiam sie tylko czy ta brzoza nie przyspoży Ci w przyszłości problemów, zarówno jeśli chodzi o liście jak i gałęzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 13.11.2007 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Chociaż nie specjalnie przepadam za kanadyjkami muszę przyznać że twój domek prezentuje się rewelacyjnie! Nawet kolorystycznie to fajnie wygląda. Żółty klinkier pasuje do drewna i ten ciemny klinkier do dachu. Fajnie! p.s. Zastanawiam sie tylko czy ta brzoza nie przyspoży Ci w przyszłości problemów, zarówno jeśli chodzi o liście jak i gałęzie... A jednak kanadyjki też mogą byc ładne.,,, a tak na poważnie, nadal mi sie będą bardziej podobały domy drewniane. A odnośnie brzozy to chyba jej ostatnia zima. I dotyczy to dokładnie nawet 3 brzóz, któr gdzieś tam rosną na mojej działce. Po prostu za rok ich nie będzie. Dlatego problemow też nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 14.11.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 I jak, wymienili szybę? Wstaw coś nowego, już 10 dni minęło Czekamy z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 15.11.2007 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Będzie coś nowego ale w weekend, teraz jestem starsznie zapracowany, przedwczoraj woda, dzisiaj i jutro kanalizacja. Padam na nos, ale pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 18.11.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Witam. Mam do Ciebie prośbę: Napisz mi, jaki masz typ kominka. Czy z PW czy bez? Jaka firma i moc? I ewentualnie cena. Dzięki i Pozdrawiam PS. Śliczny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 25.11.2007 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Fakt - domek rośnie przepięknie - a efekt czarujący Daszek super - wykończenie widzę staranne. Muszę częściej wpadać - trzymam kciuki za pogodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 12.12.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Trzeba przyznać że podłogówka kładziona FACHOWO.Równe odstępy i kładzione od ściany do ściany bez przerw (które mszczą się później kilkoma zimnymi kafelkami).Przy okazji na dole będziesz miał wszędzie kafelki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 14.12.2007 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 ... Przy okazji na dole będziesz miał wszędzie kafelki? Całkiem możliwe że kafelki będą na całym dole, ale tutaj jeszcze decyzji nie podjąłem. W 2008 roku ostro zwalniam z budową, wprowadzać się bym chciał gdzieś w 2008 przed świętami Bożego Narodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 17.12.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 eee, nie zwalniaj, idzie super a miło jest oglądać taką budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misob 18.12.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Witam.Chciałem się zapytać o Twoją elewację z desek.Ja będę budował dom murowany ale na fragmentach elewacji architekt zaprojektował elewację drewnianą z desek.Oczywiście mogę z niej zrezygnować i zrobić wszędzie tynk.Będzie taniej ale byłoby mi szkoda z niej rezygnować. Czy możesz zdradzić ile kosztował metr kwadratowy Twojej elewacji ?Wygląda ładnie !Z czego jest zrobiona ? Rozumiem że drewno jest wysuszone i zaimpregnowane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 18.12.2007 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Witam. Chciałem się zapytać o Twoją elewację z desek. Ja będę budował dom murowany ale na fragmentach elewacji architekt zaprojektował elewację drewnianą z desek. Oczywiście mogę z niej zrezygnować i zrobić wszędzie tynk. Będzie taniej ale byłoby mi szkoda z niej rezygnować. Czy możesz zdradzić ile kosztował metr kwadratowy Twojej elewacji ? Wygląda ładnie ! Z czego jest zrobiona ? Rozumiem że drewno jest wysuszone i zaimpregnowane ? Deski na elewację były kupowane w tartaku w Skindzieżu - facet ma także skład w Warszawie http://www.konar.net.pl/index_pl.html - cena 60 m2. Mają 22,5 cm szerokości. Oczywiście suszone komorowo. Gatunek super. Dodatkowo impregnowałem jakimiś preparatami bezbarwnymi Bondexa i pomalowana jest impregnatem dekoracyjnym firmy Altax. [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misob 19.12.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Dziękuję za namiary. Nie wygląda to tak drogo jak na początku myślałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts