Rachela 14.01.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Właśnie oglądam Twoje wnętrza i chciałam spytac o biały gres bo też taki planujemy pod kominkiem możesz podać nazwę jakąś i cenę? Schody masz piękne, trochę poręcze nie w moim stylu ale wykonanie mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 14.01.2009 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Gres Polerowany - Nowa Gala - MM01 w formacie 60x60. Kupowałem w Consusie w Białymstoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rachela 14.01.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Dzięki Coola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 14.01.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 ślicznie u Ciebie,przecudna podłoga w salonie,jeśli mogę zapytac to co to za bajer z tym radyjkiem w łazience,jakiej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 14.01.2009 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 ślicznie u Ciebie,przecudna podłoga w salonie,jeśli mogę zapytac to co to za bajer z tym radyjkiem w łazience,jakiej firmy? Dzięki Podłoga w salonie to Palisander. I jak na razie nie jest mocno uciążliwa. Radyjko do puszki to wynalazek Legranda. Gra całkiem fajnie. Wiem, że coś takiego ma w ofercie również Moeller i Gira. http://images41.fotosik.pl/46/ee3974526eb75dc5med.jpg http://lightdesigne.pl/images/315103.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 14.01.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 wielkie dzięki,zaraz lecę pooglądac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rachela 15.01.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 No tak,na to radyjko mój mąż powiedział że musi mieć haha fajny bajer, my tez planujemy legranda osprzęt zakupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waleriana 16.01.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Bardzo fajne łazienki, podoba mi się też łączenie deski z gresem i w związku z tym mam prośbę , czy możesz zrobić zdjęcie gresu . Wiem,ze sa ale jakbyś zrobił zdjęcie z bliska byłabym wdzięczna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 16.01.2009 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Bardzo fajne łazienki, podoba mi się też łączenie deski z gresem i w związku z tym mam prośbę , czy możesz zrobić zdjęcie gresu . Wiem,ze sa ale jakbyś zrobił zdjęcie z bliska byłabym wdzięczna. Pozdrawiam Postaram się w najbliższych dniach to zrobić. Bo teraz jestem w trakcie przeprowadzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perelka 28.01.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 coolaTT twoje drzwi sa piekne! napisz jak jest z jakoscia,wykonaniem..jak sie uzytkuje. przyznam ze tez planujemy je kupic to tym jak zobaczylam je u ciebie:) jaki masz kolor tych drzwi? czy przy zakupie dostalas jakies rabaty? pozdrawiam! ps. piekny domek,zazdroszcze ze juz mozesz sie nim w pelni cieszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellilla 05.02.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Witam! Mam pytanie, jaka firma brała udział w budowaniu Twojego domu?? Ja chciałam zacząć w czerwcu tego roku, ale musiałabym sprzedać wcześniej- niestety nie teraz, aw związku z czym zerwałam umowę z firmą z Wasilkowa "Bu....mek"(Pan bez problemu zwrócił zaliczkę- co oczywiście liczy się na plus)Czy możesz i jesteś w stanie określic ile kosztował Cię stan deweloperski , bo wykończeniówka to wiadomo, że można różnie to zrobić. Oczywiście pyam akurat Ciebie ponieważ chcę budować w szkielecie i pod Białymstokiem- Grabówka. Będę wdzięczna za każdą podpowiedź, odpowiedź, pozdrawiam, Ela) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellilla 05.02.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Nie napisałam, że mieszkanie musiałabym sprzedać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 05.02.2009 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Witam! Mam pytanie, jaka firma brała udział w budowaniu Twojego domu?? Ja chciałam zacząć w czerwcu tego roku, ale musiałabym sprzedać wcześniej- niestety nie teraz, aw związku z czym zerwałam umowę z firmą z Wasilkowa "Bu....mek"(Pan bez problemu zwrócił zaliczkę- co oczywiście liczy się na plus)Czy możesz i jesteś w stanie określic ile kosztował Cię stan deweloperski , bo wykończeniówka to wiadomo, że można różnie to zrobić. Oczywiście pyam akurat Ciebie ponieważ chcę budować w szkielecie i pod Białymstokiem- Grabówka. Będę wdzięczna za każdą podpowiedź, odpowiedź, pozdrawiam, Ela) Mi nie budowała, żadna firma. Domek budowała dwójka ludzi. Których w 100% mogę z czystym sercem polecić. Fundament z robotą i ociepleniem kosztował w sumie 32 tys. Drewno na szkielet z więźbą kosztowało 20 tys, płyta OSB ok 12 tys. Za postawienie domu od fundamentu w górę wraz ze stropem zapłaciłem 20 tys. wraz z okręceniem płytą OSB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellilla 09.02.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Dziękuję za odpowiedź, dobrze jest usłyszeć od kogoś kto buduje naprawdę co i za ile??Wyobraźnia to raczej daleka jest od rzeczywistości. Jak myślisz po tych wszystkich "bojach" z budową, czy kwota ok300tys. na domek o pow. ok.130m może wystarczyć?? Pozdrawiam i życzę dobrego mieszkania w ślicznym domeczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 09.02.2009 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Myślę, że kwota jest OK. Oczywiście pewnie zabraknie bo zawsze się chce czegoś więcej. Jednak myślę, że kwota jak najbardziej wystarczająca do zamieszkania. No mam nadzieję że te 130 m2, to pod dachem dwuspadowym lub kopertowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellilla 10.02.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Tak oczywiście tylko dwuspadowy, bo tylko takie Nam obojgu(mi i mężowi) się podobają, a to nie jest łatwe- kompromis! Dziękuję za pozytywną dla mnie odpowiedź, pozdrawiam ( czekająca cierpliwie na koniec kryzysu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 10.02.2009 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Tak oczywiście tylko dwuspadowy, bo tylko takie Nam obojgu(mi i mężowi) się podobają, a to nie jest łatwe- kompromis! Dziękuję za pozytywną dla mnie odpowiedź, pozdrawiam ( czekająca cierpliwie na koniec kryzysu) Kryzys medialny już się skończy, lub niedługo skończy. Budujcie w tym roku - powinno być łatwiej ze względu na kryzys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellilla 12.02.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Tak oczywiście tylko dwuspadowy, bo tylko takie Nam obojgu(mi i mężowi) się podobają, a to nie jest łatwe- kompromis! Dziękuję za pozytywną dla mnie odpowiedź, pozdrawiam ( czekająca cierpliwie na koniec kryzysu) Kryzys medialny już się skończy, lub niedługo skończy. Budujcie w tym roku - powinno być łatwiej ze względu na kryzys No cóz fajnie by było, ale jest to wielkie ALE... Plany są po to aby Móc czasami je zmienić Dzikękuję jednak za podtrzymanie na duchu( z tym kryzysem) Pozdrawiam, budujących szczęściarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 14.02.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 http://www.otofotki.pl/img6/obrazki/yk4900_00.jpg Dużo miłości na każdy dzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 23.03.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Witaj, bardzo podoba mi się Twój kominek, czy to Spatherm Varia ? i czy z płaszczem wodnym ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts