Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Dziennika Budowy CoolaTT

Recommended Posts

• Odpowiedzi 168
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ślicznie u Ciebie,przecudna podłoga w salonie,jeśli mogę zapytac to co to za bajer z tym radyjkiem w łazience,jakiej firmy?

Dzięki :D

Podłoga w salonie to Palisander. I jak na razie nie jest mocno uciążliwa.

Radyjko do puszki to wynalazek Legranda. Gra całkiem fajnie. Wiem, że coś takiego ma w ofercie również Moeller i Gira.

http://images41.fotosik.pl/46/ee3974526eb75dc5med.jpg

http://lightdesigne.pl/images/315103.jpg

Bardzo fajne łazienki, podoba mi się też łączenie deski z gresem i w związku z tym mam prośbę , czy możesz zrobić zdjęcie gresu . Wiem,ze sa ale jakbyś zrobił zdjęcie z bliska byłabym wdzięczna. Pozdrawiam

Postaram się w najbliższych dniach to zrobić. Bo teraz jestem w trakcie przeprowadzki.

• 2 weeks później...

coolaTT twoje drzwi sa piekne! napisz jak jest z jakoscia,wykonaniem..jak sie uzytkuje. przyznam ze tez planujemy je kupic to tym jak zobaczylam je u ciebie:) jaki masz kolor tych drzwi? czy przy zakupie dostalas jakies rabaty? pozdrawiam!

ps. piekny domek,zazdroszcze ze juz mozesz sie nim w pelni cieszyc :D

Witam!

Mam pytanie, jaka firma brała udział w budowaniu Twojego domu??

Ja chciałam zacząć w czerwcu tego roku, ale musiałabym sprzedać wcześniej- niestety nie teraz, aw związku z czym zerwałam umowę z firmą z Wasilkowa "Bu....mek"(Pan bez problemu zwrócił zaliczkę- co oczywiście liczy się na plus)Czy możesz i jesteś w stanie określic ile kosztował Cię stan deweloperski , bo wykończeniówka to wiadomo, że można różnie to zrobić. Oczywiście pyam akurat Ciebie ponieważ chcę budować w szkielecie i pod Białymstokiem- Grabówka. Będę wdzięczna za każdą podpowiedź, odpowiedź, pozdrawiam, Ela) :roll:

Witam!

Mam pytanie, jaka firma brała udział w budowaniu Twojego domu??

Ja chciałam zacząć w czerwcu tego roku, ale musiałabym sprzedać wcześniej- niestety nie teraz, aw związku z czym zerwałam umowę z firmą z Wasilkowa "Bu....mek"(Pan bez problemu zwrócił zaliczkę- co oczywiście liczy się na plus)Czy możesz i jesteś w stanie określic ile kosztował Cię stan deweloperski , bo wykończeniówka to wiadomo, że można różnie to zrobić. Oczywiście pyam akurat Ciebie ponieważ chcę budować w szkielecie i pod Białymstokiem- Grabówka. Będę wdzięczna za każdą podpowiedź, odpowiedź, pozdrawiam, Ela) :roll:

Mi nie budowała, żadna firma. Domek budowała dwójka ludzi. Których w 100% mogę z czystym sercem polecić. Fundament z robotą i ociepleniem kosztował w sumie 32 tys. Drewno na szkielet z więźbą kosztowało 20 tys, płyta OSB ok 12 tys. Za postawienie domu od fundamentu w górę wraz ze stropem zapłaciłem 20 tys. wraz z okręceniem płytą OSB.

Dziękuję za odpowiedź, dobrze jest usłyszeć od kogoś kto buduje naprawdę co i za ile??Wyobraźnia to raczej daleka jest od rzeczywistości.

Jak myślisz po tych wszystkich "bojach" z budową, czy kwota ok300tys. na domek o pow. ok.130m może wystarczyć??

Pozdrawiam i życzę dobrego mieszkania w ślicznym domeczku :)

Tak oczywiście tylko dwuspadowy, bo tylko takie Nam obojgu(mi i mężowi) się podobają, a to nie jest łatwe- kompromis! :lol:

Dziękuję za pozytywną dla mnie odpowiedź, pozdrawiam

( czekająca cierpliwie na koniec kryzysu)

Kryzys medialny już się skończy, lub niedługo skończy. Budujcie w tym roku - powinno być łatwiej ze względu na kryzys :)

Tak oczywiście tylko dwuspadowy, bo tylko takie Nam obojgu(mi i mężowi) się podobają, a to nie jest łatwe- kompromis! :lol:

Dziękuję za pozytywną dla mnie odpowiedź, pozdrawiam

( czekająca cierpliwie na koniec kryzysu)

Kryzys medialny już się skończy, lub niedługo skończy. Budujcie w tym roku - powinno być łatwiej ze względu na kryzys :)

No cóz fajnie by było, ale jest to wielkie ALE...

Plany są po to aby Móc czasami je zmienić

Dzikękuję jednak za podtrzymanie na duchu( z tym kryzysem) :(

Pozdrawiam, budujących szczęściarzy

• 1 month później...