CoolaTT 23.03.2009 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Supra - Supravision 269 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waleriana 14.04.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Hej czy mógłbys napisać czym i kiedy impregnowałeś gres NOwej Gali, kupiłam taki sam , jednak nigdzie nie mam informacji jak to zaimpregnować. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 14.06.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 No pięknie Narobiłeś mi apetytu swoją wiśniową podłogą i kominkiem (mam inne klimaty, ale ten baaardzo mi sie podoba)... a tu 95 % zdjęć niedostępna To już tak będzie czy to chwilowe usterki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 16.06.2009 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Usterki spowodowane tym że fotosik, był prawie bezpłatny. A jak wiadomo prawie robi wielką róznicę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natienka 24.07.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Ojejku ja tez dopiero trafilam i bardzo zaluje ze nic nie widac bo kominek przepiekny a altana / drewutnia zapieraja ech, takie piekne Czy mozna prosic o chociaz kilka zdjec na nowo, zewnetrza, salonu, kuchni itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WiechoR 14.08.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Gdzie można kupić projekt altanki z grillem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Neq 05.10.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Wczoraj ok 17 przejeżdżałem obok Twojego domu i muszę przyznać, że pięknie się prezentuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 19.01.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Przepięknie i w moim guście hehe Było pytanie odnośnie drzwi, nie znalazłam odpowiedzi..? Mogę wiedzieć jaki był koszt kuchni? bez osprzętu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 21.01.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Witam ciepło!Przepiękne, bardzo gustowne wnętrza! Gratulacje:)Mam dwa pytanie co do Waszych podłóg:1. czy jesteście zadowoleni z gresu Nowa Gala? my planujemy położyć płytki drewnopodobne właśnie z Nowej Gali i szukamy opinii o producencie2. jak udało Wam się tak zgrabnie połączyć deski z płytkami? czy to korek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 08.02.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Przepięknie, tak jak lubie Wszystko do siebie pasuje. Gdzie zamawialiście kuchnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwka2007 08.02.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Gratuluję, cudowna kuchnia!Podoba mi się też podłoga w jadalni, to jak jest połączona z gresem, ta opaska dookoła . Napisz proszę, jaka jest szerokośc podłogi drewnianej mierzona od gresu do gresu, właśnie w jadalni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 09.02.2010 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Przepięknie i w moim guście hehe Było pytanie odnośnie drzwi, nie znalazłam odpowiedzi..? Mogę wiedzieć jaki był koszt kuchni? bez osprzętu pozdrawiam Przepraszam ale trchę przespałem pytania we własnych komentarzach. Koszt mebli z montażem (bez blatu bo jest kamienny) 11750 +VAT. W cenie wszystko. Dodam tylko że spory udział w kosztach stanowią: 14 szuflad blum na full wysuwie (ok 250 pln/sztuka). Ramka jest w okleinie naturalnej palisander, do tego dochodzą drzwi przesówne do spiżarni też w okleinie naturalnej palisander (wszystko jest w tej cenie) Blat granitowy płaciliśmy coś chyba 4200+VAT. Ok 4mb z montażem i obróbkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 09.02.2010 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Witam ciepło! Przepiękne, bardzo gustowne wnętrza! Gratulacje:) Mam dwa pytanie co do Waszych podłóg: 1. czy jesteście zadowoleni z gresu Nowa Gala? my planujemy położyć płytki drewnopodobne właśnie z Nowej Gali i szukamy opinii o producencie 2. jak udało Wam się tak zgrabnie połączyć deski z płytkami? czy to korek? Gres po roku użytkowania jest jak najbardziej OK. Korek i silicon. Ale polecam korek ciut grubszy niż nasz. Nasz ma 2 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 09.02.2010 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Przepięknie, tak jak lubie Wszystko do siebie pasuje. Gdzie zamawialiście kuchnie? Kuchnia wykonana przez firmę http://www.candor-meble.pl z Białegostoku. Jak najbardziej polecam. 100% satysfakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 09.02.2010 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Gratuluję, cudowna kuchnia! Podoba mi się też podłoga w jadalni, to jak jest połączona z gresem, ta opaska dookoła . Napisz proszę, jaka jest szerokośc podłogi drewnianej mierzona od gresu do gresu, właśnie w jadalni.[/quote Płytka gresowa ma 60x60. Drewno pomiędzy w jadalni 222 cm (właśnie zmierzyłem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gumisia 10.02.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Super domek. Meble rewelacyjne.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina81 10.02.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 CoolaTT - mnie (za wyjątkiem ostatnich zdjęć) wszystkie prawie pokazują się, że są niedostępne czy u Ciebie cały dziennik wyświetla się ze zdjęciami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.02.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Czy ten stolik kawowy kupowany byl gotowy czy na zamowienie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 10.02.2010 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 CoolaTT - mnie (za wyjątkiem ostatnich zdjęć) wszystkie prawie pokazują się, że są niedostępne czy u Ciebie cały dziennik wyświetla się ze zdjęciami? Wszystkie zdjęcia zamieszczałem na fotosiku - pseudodarmowym portalu. Który po jakimś czasi przysłał mi że chce ode mnie kasy za to ażeby dalej zdjęcia mogł być widoczne. Dlatego niestety zniknęły. Mam je cały czas ale nie wiem czy się skusze ażeby ten dziennik budowy wykonać raz jeszcze. Ale jeżeli są potrzebne to służę pomocą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 10.02.2010 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Czy ten stolik kawowy kupowany byl gotowy czy na zamowienie?? Robiony na zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts