CoolaTT 10.02.2010 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Super domek. Meble rewelacyjne. Pozdrawiam DZIĘKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.02.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Dom super, stolik rewelacja. Domyslam sie, ze ekipa od stolu miejscowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 11.02.2010 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Dom super, stolik rewelacja. Domyslam sie, ze ekipa od stolu miejscowa Miejscowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diakon 16.02.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Piękny domek w pieknym miejscu, najbardziej podoba mi się kuchnia, zastanawiam się tylko gdzie macie lodókę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 16.02.2010 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Obok ekspresu - czyli na zdjęciu pierwsze drzwi po prawej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOXSTER 20.02.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 CoolaTT - mnie (za wyjątkiem ostatnich zdjęć) wszystkie prawie pokazują się, że są niedostępne czy u Ciebie cały dziennik wyświetla się ze zdjęciami? Wszystkie zdjęcia zamieszczałem na fotosiku - pseudodarmowym portalu. Który po jakimś czasi przysłał mi że chce ode mnie kasy za to ażeby dalej zdjęcia mogł być widoczne. Dlatego niestety zniknęły. Mam je cały czas ale nie wiem czy się skusze ażeby ten dziennik budowy wykonać raz jeszcze. Ale jeżeli są potrzebne to służę pomocą. Do mnie też już przysłali że limit się kończy i trzeba pare groszy zapłacić Pozdrawiam i obserwuję dziennik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 26.02.2010 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Coola suuuuper kuchnia!! Patent z 'płytkimi' szafkami rządzi!! Rewelacja i zazdroszczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarkGyver 09.05.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 CoolaTT, gdzie w Białymstoku można kupić zdemonowane słupy żelbetowe, o jakich piszesz na początku dziennika? To były słupy energetyczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 25.10.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 następna ładna poprawnie wykonana kuchnia - możesz się pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts