Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Dziennika Budowy CoolaTT

Recommended Posts

• Odpowiedzi 168
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

CoolaTT,

ale się szybciutko sprawiłeś z tymi fundamentami ;)

To teraz trzymam kciuki podwójnie-

raz za budowę i dobre ceny

drugi raz za systematyczne wpisy w dzienniku ;)

Pisz, będę stałym czytelnikiem, choćby z sentymentu do Olmont- tam mieszkała kiedyś koleżanka z podstawówki w której się skrycie podkochiwałem ;)

CoolaTT,

ale się szybciutko sprawiłeś z tymi fundamentami ;)

To teraz trzymam kciuki podwójnie-

raz za budowę i dobre ceny

drugi raz za systematyczne wpisy w dzienniku ;)

Pisz, będę stałym czytelnikiem, choćby z sentymentu do Olmont- tam mieszkała kiedyś koleżanka z podstawówki w której się skrycie podkochiwałem ;)

Zajęło to 3 tygodnie. Robota była trochę tajna.

Ziemię załatwiłem sobie z budowy Galerii Alfa przy Świętojańskiej. W sumie przywiozłem tego 16 wywrotek 35 tonowych, 3 wywrotki 30 tonowe i 4 Kamazy. Niedługo kończę jej plantowanie i jak na razie mam obawy czy aby nie będzie z 5 wywrotek przymało.

Ceny:

Wywrotka 35 ton - cena 120 pln/wywrotka

Wywrotka 30 ton - cena 100 pln/wywrotka

Wywrotka 12 /Kamaz/ ton - cena 30 pln/wywrotka

Teraz na budowie powiedzmy, że mam miesiąc luzu. Ekipa do budowy przyjdzie w lipcu. W międzyczasie powinienem rozplantować ziemię oraz zrobić spory kawałek ogrodzenia /buduję je sam po godzinach/. Teraz jednak wyskok na długi weekend, a potem mam jeszcze wyjazd służbowy za graniccę na 4 dni. Do regularnej pracy wracam po połowie czerwca.

CoolaTT, ceny za piach miałeś superowo okazyjne! Teraz trudno coś znależć w takiej cenie. O ile wogóle to możliwe...

Pytanie nie budowlane: gdzie spędzałeś długi weekend? Czy udało ci się wypocząć? :)

Poweim więcej - Ceny były super atrakcyjne i wiem że teraz takich nie ma. Ale z tego co widzę to chłopaki z tej firmy jeżdżą po białymstoku to może i by się udało!

A na długim weekendzie byłem nad jeziorem Białym w miejscowości Okunina /na lubelszczyźnie/ a nie naszych przereklamowanych y przedrogich mazurach. Dla mnie super. Pozdrawiam

No, no...

idziesz jak burza ;)

powodzenia!

Robin2 może na razie i tak to wygkląda, ale z tego co wiem to teraz będę miał przerwę do 6-7 lipca ponieważ wtedy dopiero sie pojawi ekipa od "góry". Ale wtedy również ruszymy z kopyta. Jak dobrze pójdzie to może uda mi się zamknąć w tym toku.

Pozdrawiam

• 4 weeks później...
  • 2 weeks później...