Tomek18 01.06.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 czas nadszedł spróbowac swoich sił otórz chciałbym wycekolowac swój pokuj tylko ze nie mam zabardzo pojecia co i jak xD mogłby mi ktos strescic po krótce co i jak? od zdrapania starej farby do malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 01.06.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 otóRZ,nie wiem co to jest "wycekolowac" pokUj.ZABARDZO ta polska jenzyka cienszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robinoc 02.06.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Zrób tak, idź do dowolnego sklepu z branży, weź w łapy torbę z Cekolem i przeczytaj opis (ze zrozumieniem!), tam na pewno wszystko po kolei opisali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek18 04.06.2007 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 tak tak juz sie musicie czepiac błedłów... tak jak na kazdym forum okej a co ze stara farba ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 04.06.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 stara farba najlepiej zdzierac tymi recami, ew recami fachoFcuF - albo sie nie przejmowac i "wycekolowac" wszystko rowno jak leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek18 04.06.2007 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 idz sie połóz człowieku bo chyba mało spałes.dziwi mnie to ze niektórzy forumowicze nie moge pojac tego ze nie kazdy wie co i jak, a po to zadałem pytanie zeby uzyskac odpowiedz. Sam posiadam troche wiedzy o innej tematyce( wypowiadam sie na innym forum) i nigdy nikogo nie przedzezniałem czy cos w tym stylu. Tylko jak było pytanie to starałem sie to jak najlepiej wytłumaczyc a tu widze jest inaczej... pozDro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 05.06.2007 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Pisanie bez błędów to przejaw kultury, której chyba Tobie trochę brakuje, może naprzód zastanów się co chcesz napisać? a potem pisz? to, że się udzielasz na innym forum o niczym jeszcze nie świadczywpadasz tutaj, obrażasz nasz zmysł estetyczny niechlujstwem wypowiedzi i co? i oczekujesz, że wszyscy tutaj rzucą się Ci pomagać? wszyscy na forum, a pewnie większość - pojmuje, że nie każdy wie co i jak, ale zapytać o coś też trzeba umieć... życzę nieco dystansu do siebie i więcej pracy nad sobą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.06.2007 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Anoleiz, nie przesadzasz trochę? Mało to błędów ludzie robią tu, na forum? Mnie również się zdarza, Tobie pewnie też. Nie oznacza to, że zaraz trzeba człowieka mieszać z błotem.Od kiedy to pisanie bez błędów jest przejawem kultury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.06.2007 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 sorki, wysłałam dwa razy...nie mogę usunąć tego drugiego postu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 05.06.2007 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 nie mieszam nikogo z błotem, zwracam tylko uwagęzdażają mi się pomyłki, literówki raczej może z tą kulturą to był skrót myślowy, chociaż nie do końca, ostatnio jestem na etapie "wkurzania" się na pójście na łatwiznę z powodu urojonych różnych dysgrafi itp, po co zwracać uwagę na to jak i co się pisze... jeśli uraziłam kogoś bardzo przepraszam, może mnie poniosło pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.06.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Moze i troche Cie ponioslo, ale ja uwazam ze PISANIE Z BLEDAMI jesat oznaka braku szacunku do osoby, do ktorej sie pisze. Ot, co! A to cale gadanie o problemach z pisownia to po prostu pojscie na latwizne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 05.06.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Moim zdaniem brakiem kultury i brakiem szacunku do drugiej osoby jest własnie wypominanie komuś błędów ortograficznych. A to, że ktoś pisze z błędami, to jego problem. Poza tym nie padła w tym temacie prośba o sprawdznie pisowni, tylko zadano konkretne pytanie budowlane. Niestety nie znam sie na cekolowaniu, wiec nie pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 05.06.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 ups no cóż, nie o tym miał byc ten wątek, więc nie będę go ciagnąć, więcej pozdrawiam kulturalnie bardzo [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek18 05.06.2007 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Pisanie bez błędów to przejaw kultury, której chyba Tobie trochę brakuje hmmmm watpie zeby pisownia reprezentowała moja kulture co Ty mozesz o mnie wiedziec ?? Skad wiesz jak mam kulture?? Nawet mnie nie znasz a mówisz... to, że się udzielasz na innym forum o niczym jeszcze nie świadczy chciałem tylko podkreślić ze jak ktos zielony przychodzi na forum to nie mieszam go z błotem tak jak Ty. wpadasz tutaj, obrażasz nasz zmysł estetyczny niechlujstwem wypowiedzi i co? n/c życzę nieco dystansu do siebie i więcej pracy nad sobą... jak wyzej xD zwracam tylko uwagę ^^ xD może naprzód zastanów się co chcesz napisać? a potem pisz? Tobie to sie bardziej przyda, bo to co piszesz jednym słowem jest niedorzeczne i w ogóle... ale dzięki za dobra rozrywke bo troszke sie usmiałem:))) Kończac ogarnij sie SZANOWNY PANIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka57 05.06.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 nie mieszam nikogo z błotem, zwracam tylko uwagę zdażają mi się pomyłki, literówki raczej może z tą kulturą to był skrót myślowy, chociaż nie do końca, ostatnio jestem na etapie "wkurzania" się na pójście na łatwiznę z powodu urojonych różnych dysgrafi itp, po co zwracać uwagę na to jak i co się pisze... jeśli uraziłam kogoś bardzo przepraszam, może mnie poniosło pozdrawiam Jak już chcesz kogoś pouczać, to sama bądź wzorem. Nie "zdażają" tylko "zdarzają" (Słownik Ortograficzny PWN" W-wa 2002) i to nie jest literówka tylko typowy błąd ortograficzny. I nie "dysgrafi" tylko dysgrafii" (tamże) pozdrawiam gośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 05.06.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 do Tomek18 czy byłbyś tak miły i mógł cytować prawidłowotwoje wypowiedzi byłyby bardziej czytelne http://img512.imageshack.us/img512/7829/cytujnr2.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meganka 05.06.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 PANIE I PANOWIE! WYDAJE MI SIE,ZE WYSTARCZYLOBY GDYBY PYTAJACY WYRAZALI SWOJE WATPLIWOSCI I PYTANIA BARDZIEJ PRECYZYJNIE,A PURYSCI JEZYKOWI BYLI BARDZIEJ WYROZUMIALI. TAK WIEC PAX MIEDZY LUDZMI. (CELOWO UZYLAM DUZYCH LITER BEZ POLSKICH ZNAKOW-MAM NADZIEJE,ZE BEZ NICZYJEJ URAZY) nie mieszam nikogo z błotem, zwracam tylko uwagę zdażają mi się pomyłki, literówki raczej może z tą kulturą to był skrót myślowy, chociaż nie do końca, ostatnio jestem na etapie "wkurzania" się na pójście na łatwiznę z powodu urojonych różnych dysgrafi itp, po co zwracać uwagę na to jak i co się pisze... jeśli uraziłam kogoś bardzo przepraszam, może mnie poniosło pozdrawiam Jak już chcesz kogoś pouczać, to sama bądź wzorem. Nie "zdażają" tylko "zdarzają" (Słownik Ortograficzny PWN" W-wa 2002) i to nie jest literówka tylko typowy błąd ortograficzny. I nie "dysgrafi" tylko dysgrafii" (tamże) pozdrawiam gośka Mam wrażenie,że błąd w wyrazie "ZDA-ż-AJĄ" zrobiono celowo APELUJE-ODROBINKA DOBREJ WOLI. MILEJ NOCY ZYCZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 05.06.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 hmm.. przeprosiłam zdaje mi się już chciałam się tylko ustosunkować do tego PANA w sensie, że uparcie pomimo, iż używam rodzaju żeńskiego w swoich wypowiedziach, jestem wyzywana od PANÓW po drugie, nie pouczałam nikogo tylko zwróciłam uwagę i tyle, może w zbyt agresywny? sposób? ale przeprosiłam przecież, widzę, że mimo wszystko aż tak uraziłam szanowne grono żeby mnie teraz mieszać z błotem do meganki dzięki Ty jedna poznałaś się na ironii (przez dwa ii ciekawe, że nikt tak nie naskoczył na autorów poprzednich postów, którzy wcześniej zwrócili uwagę na błędy...oraz sugerowali czytanie ze zrozumieniem? może się sama podkładam? na szafot ze mną albowiem nie widzę belki we własnym oku a drzazgę w oku bliźniego zobaczyłam do Tomek18 - przeprosiłam chyba i bardzo proszę o nie zwracanie się więcej do mnie per PAN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.06.2007 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Zrób tak, idź do dowolnego sklepu z branży, weź w łapy torbę z Cekolem i przeczytaj opis (ze zrozumieniem!), tam na pewno wszystko po kolei opisali. I MOZE JUZ NA TYM POPRZESTANMY! TA DYSKUSJA ROBI SIE ZENUJACA. Anoleiz. Moze i masz ciety jezyk, ale ja w Twoich wypowiedziach zadnej zlosliwosci i checi obrazania kogolwiek nie zauwazam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 06.06.2007 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 I pomyśleć, że post o cekolowaniu może wzbudzić takie zainteresowanie.... ortografią Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts