Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

hmm moze ktos mi pomoze =)))

Tomek18

Recommended Posts

idz sie połóz człowieku bo chyba mało spałes.

dziwi mnie to ze niektórzy forumowicze nie moge pojac tego ze nie kazdy wie co i jak, a po to zadałem pytanie zeby uzyskac odpowiedz. Sam posiadam troche wiedzy o innej tematyce( wypowiadam sie na innym forum) i nigdy nikogo nie przedzezniałem czy cos w tym stylu. Tylko jak było pytanie to starałem sie to jak najlepiej wytłumaczyc a tu widze jest inaczej...

pozDro.

Pisanie bez błędów to przejaw kultury, której chyba Tobie trochę brakuje,

może naprzód zastanów się co chcesz napisać? a potem pisz?

to, że się udzielasz na innym forum o niczym jeszcze nie świadczy

wpadasz tutaj, obrażasz nasz zmysł estetyczny niechlujstwem wypowiedzi i co?

i oczekujesz, że wszyscy tutaj rzucą się Ci pomagać?

wszyscy na forum, a pewnie większość - pojmuje, że nie każdy wie co i jak, ale zapytać o coś też trzeba umieć...

życzę nieco dystansu do siebie i więcej pracy nad sobą...

nie mieszam nikogo z błotem, zwracam tylko uwagę

zdażają mi się pomyłki, literówki raczej

może z tą kulturą to był skrót myślowy, chociaż nie do końca,

ostatnio jestem na etapie "wkurzania" się na pójście na łatwiznę z powodu urojonych różnych dysgrafi itp, po co zwracać uwagę na to jak i co się pisze...

jeśli uraziłam kogoś bardzo przepraszam,

może mnie poniosło

pozdrawiam

Moim zdaniem brakiem kultury i brakiem szacunku do drugiej osoby jest własnie wypominanie komuś błędów ortograficznych. A to, że ktoś pisze z błędami, to jego problem.

Poza tym nie padła w tym temacie prośba o sprawdznie pisowni, tylko zadano konkretne pytanie budowlane.

Niestety nie znam sie na cekolowaniu, wiec nie pomogę.

Pisanie bez błędów to przejaw kultury, której chyba Tobie trochę brakuje hmmmm watpie zeby pisownia reprezentowała moja kulture co Ty mozesz o mnie wiedziec ?? Skad wiesz jak mam kulture?? Nawet mnie nie znasz a mówisz...

to, że się udzielasz na innym forum o niczym jeszcze nie świadczy chciałem tylko podkreślić ze jak ktos zielony przychodzi na forum to nie mieszam go z błotem tak jak Ty.

wpadasz tutaj, obrażasz nasz zmysł estetyczny niechlujstwem wypowiedzi i co? n/c :roll:

życzę nieco dystansu do siebie i więcej pracy nad sobą... :o jak wyzej xD

zwracam tylko uwagę ^^ xD

może naprzód zastanów się co chcesz napisać? a potem pisz? Tobie to sie bardziej przyda, bo to co piszesz jednym słowem jest niedorzeczne i w ogóle... ale dzięki za dobra rozrywke bo troszke sie usmiałem:)))

Kończac ogarnij sie SZANOWNY PANIE.

ostatnio jestem na etapie "wkurzania" się na pójście na łatwiznę z powodu urojonych różnych dysgrafi itp, po co zwracać uwagę na to jak i co się pisze...

może mnie poniosło

pozdrawiam

Jak już chcesz kogoś pouczać, to sama bądź wzorem.

Nie "zdażają" tylko "zdarzają" (Słownik Ortograficzny PWN" W-wa 2002) i to nie jest literówka tylko typowy błąd ortograficzny. I nie "dysgrafi" tylko dysgrafii" (tamże)

pozdrawiam

gośka

PANIE I PANOWIE!

WYDAJE MI SIE,ZE WYSTARCZYLOBY GDYBY PYTAJACY WYRAZALI SWOJE WATPLIWOSCI I PYTANIA BARDZIEJ PRECYZYJNIE,A PURYSCI JEZYKOWI BYLI BARDZIEJ WYROZUMIALI.

TAK WIEC PAX MIEDZY LUDZMI.

(CELOWO UZYLAM DUZYCH LITER BEZ POLSKICH ZNAKOW-MAM NADZIEJE,ZE BEZ NICZYJEJ URAZY)

może mnie poniosło

pozdrawiam

Jak już chcesz kogoś pouczać, to sama bądź wzorem.

Nie "zdażają" tylko "zdarzają" (Słownik Ortograficzny PWN" W-wa 2002) i to nie jest literówka tylko typowy błąd ortograficzny. I nie "dysgrafi" tylko dysgrafii" (tamże)

pozdrawiam

gośka

Mam wrażenie,że błąd w wyrazie "ZDA-ż-AJĄ" zrobiono celowo :lol:

APELUJE-ODROBINKA DOBREJ WOLI.

MILEJ NOCY ZYCZE

hmm.. przeprosiłam zdaje mi się już ;)

chciałam się tylko ustosunkować do tego PANA

w sensie, że uparcie pomimo, iż używam rodzaju żeńskiego w swoich wypowiedziach, jestem wyzywana od PANÓW ;)

po drugie, nie pouczałam nikogo tylko zwróciłam uwagę i tyle,

może w zbyt agresywny? sposób? ale przeprosiłam przecież,

widzę, że mimo wszystko aż tak uraziłam szanowne grono żeby mnie teraz mieszać z błotem ;)

do meganki dzięki ;) Ty jedna poznałaś się na ironii (przez dwa ii :)

ciekawe, że nikt tak nie naskoczył na autorów poprzednich postów, którzy wcześniej zwrócili uwagę na błędy...oraz sugerowali czytanie ze zrozumieniem? może się sama podkładam? :)

na szafot ze mną albowiem nie widzę belki we własnym oku a drzazgę w oku bliźniego zobaczyłam

do Tomek18 - przeprosiłam chyba i bardzo proszę o nie zwracanie się więcej do mnie per PAN ;)

Zrób tak, idź do dowolnego sklepu z branży, weź w łapy torbę z Cekolem i przeczytaj opis (ze zrozumieniem!), tam na pewno wszystko po kolei opisali.

I MOZE JUZ NA TYM POPRZESTANMY! TA DYSKUSJA ROBI SIE ZENUJACA. Anoleiz. Moze i masz ciety jezyk, ale ja w Twoich wypowiedziach zadnej zlosliwosci i checi obrazania kogolwiek nie zauwazam.

Pozdrawiam