agaus 28.01.2008 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 hej Wysłałam 2 zdjęcia -schody półokrągłe i podwyższenie budynku-obejrzyj ,jak to wyglada.Dopiero teraz przeczytałam , że chodzi Ci o zmiany :)Wiem ,wiem ,ze mną jak z rasową blondynką Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaus 26.03.2009 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Ale zaniedbałam ...Zapomniałam o tym forum. Mieszkamy już w Andromedzie -wrażenia mamy hmmm... skrajne :D Grunt ,że zimę przetrwaliśmy :D:D Dom jest stanowczo za duży dla rodziny 2 +1 . Bardzo duża powierzchnia do sprzątania-MASAKRA!!! Otwarte przestrzenie wyszły nam bokiem w czasie tej zimy Ale cieszę ,że już idzie wiosna ,bo właśnie zajmuję się ogrodem ,co by niebawem swoje zmysły upoić tymi ziołami ,barwami ...mmm Póki co zajmuje się teraz tarasem i skarpami wokół domu . Na tarasie będą (są już pod osłonami )kwiaty w kolorze fioletowym :heliotrop peruwiański ,lobella ,lawenda ,hortensje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts