pepi 17.12.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Poradzono mi abym kupił dodatkowe bakterie do studzienki rozdzielczej, ma zadziałać przez dwa miesiące. Wrzuciłem w zeszłym tygodni, obserwuje ale cudów jak narazie nie widze. Poczekajmy.Dla zainteresowanych:http://www.allegro.pl/item498166932_preparat_bio_7_drenaz_udraznia_oczyszczalnia.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 09.01.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Czy jest może wśród forumowiczów ktoś, kto użytkuje oczyszczalnię Aqua Champ z firmy Bio-Nova z Wrocławia? Jeśli tak, to b. proszę o uwagi i spostrzeżenia co do użytkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimaw 10.01.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Ja mam z Bioires z Rzeszowa.Pracuje 4 miechy i jest OK , poz tym , że raz padł sterownik.Co chcecie o niej wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetik 04.02.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Muszę przyzna ze ta oczyszczalnia AVITECH zapowiada się ciekawie. czekam na wycenę z firmy ( i z innych też )Ma ktoś taką oczyszczalnie ?? Jak ona się sprawuje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 04.02.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Uff... Ostatecznie zdecydowałem się na oczyszczalnię JPR Fil d'Eau z dodatkowym zbiornikiem na wodę użytkową. Przeważyła cena za kompleksową usługę z urządzeniami i montażem, oraz bliskość do potencjalnego serwisu producenta Jak tylko będę montował to cacko, to na pewno pojawią się wpisy w moim dzienniku, do którego lektury zapraszam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolboron 02.01.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Poradzono mi abym kupił dodatkowe bakterie do studzienki rozdzielczej, ma zadziałać przez dwa miesiące. Wrzuciłem w zeszłym tygodni, obserwuje ale cudów jak narazie nie widze. Poczekajmy. Dla zainteresowanych: http://www.allegro.pl/item498166932_preparat_bio_7_drenaz_udraznia_oczyszczalnia.html Mam pytanie a na jakim poziomie jest woda gruntowa od powierzchni gruntu a jak głęboko są położone dreny? Robiłeś badania gruntu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts