wasiek 15.01.2008 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Mayland, ech zazdroszczę ci już tego malowania....u mnie robi się, czyli tynkuje korytarz, bo jak pisałam wczesniej zmieniła się opcja z kamienia na...... hm sama jeszcze nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 15.01.2008 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Ups, chyba będę miała problem.... pokazałam płytki mężowi i......nie podobają mu się.... powiedział mi, że mam szukac takich, żeby jemu tez sie podobały.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.01.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Faceci nei powinni zabierać głowy w tej sprawie. Mój zabrał i co???? Są z tego tylko same problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 15.01.2008 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 No, to tak jak z moim. Skomentował teraz mnie, że... ".....z biegiem czasu gust Ci się wypacza...." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.01.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 fajnie , że ci się podobają mi też...tylko cena mniej i chyba nie ma mowy na ten dekor te jednobarwne jeszcze jak cie mogę ale toto tragedia , według mnie oczywiście uwaga ponad 200 zł za m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 15.01.2008 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Miko, to cena płytek czy dekora? Przyznaje zabójcza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 15.01.2008 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 juz przeczytałam....gapa czasem jestem . A te jednorodne w jakiej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.01.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 juz przeczytałam....gapa czasem jestem . A te jednorodne w jakiej cenie? 80 zł, rektyfikowane 130 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 15.01.2008 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Niestety, ten dekor nadaje urok tym płytkom i bez niego nie będzie takiego efektu....... szkoda, że są takie drogie.... No cóż, trzeba szukac dalej. Miko jak coś znajdziesz daj znać, bo chyba wszystkie włącznie z Mayland jesteśmy na tym samym etapie....ech ... kiedys to były czasy....nic nie było i.... nie było tez problemu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.01.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Niestety, ten dekor nadaje urok tym płytkom i bez niego nie będzie takiego efektu....... szkoda, że są takie drogie.... No cóż, trzeba szukac dalej. Miko jak coś znajdziesz daj znać, bo chyba wszystkie włącznie z Mayland jesteśmy na tym samym etapie....ech ... kiedys to były czasy....nic nie było i.... nie było tez problemu..... no właśnie coś rzucili to się brało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 15.01.2008 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 No i wszędzie w domach były w łazienkach płytki 10na10, bo takie "rzucali" na rynek....wiem coś o tym, bo sama takie załatwiałam po znajomości - bo nie chciało mi się stać w kolejce społecznej...- ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 18.01.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Wasiek zajrzyj do mojego dziennika tam znajdziesz Teksas - Stobrawy złoty dąb na zywo Fajny domek, gratuluje postepow Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.01.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Rozumię, że nad kotłownia będzie taras? Niebardzo wiem o co chodzi na tych zdjeciach Jesli tak to pomysł fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 18.01.2008 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Hej Mayland, a ja właśnie oglądam Twój sztruksik .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 18.01.2008 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Julinex, ja już Twoje drzwi widziałam ... czytam Twój dziennik również na bieżąco... i podoba mi się..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.01.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Jestem z niego bardzo zadowolona. Fajnie wyglada i ogólnie wzbudza zachwyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 18.01.2008 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Kotłownia została dobudowana z tyłu budynku gospodarczego ale jako, że myśleliśmy już o tym wcześniej to mój mąż wstawił od razu u góry drzwi wejściowe. Teraz będzie tam taras nad kotłownią.... a co tam jeden taras w tą czy w tamtą.... Ale na powaznie to bardzo dobrze zrobiliśmy bo mamy teraz kotłownie zupełnie osobno i dosyc sporo miejsca na skład opału nie w garazu ani w warsztacie mojego męża.... Jemu to się baaaardzo podoba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 18.01.2008 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Mayland a jak oni to robili, że tak ładnie to wyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 18.01.2008 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Julinex masz chyba synka w wieku mojego wnusia, co? Mój wnusio ma już rok i trzy miesiące.... tez szybko rosnie...i jest przecudowny..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.01.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Nakłada się gładź i odrazu na mokro się to robi szorstką gąbką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts