wasiek 18.01.2008 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Wiesz co, ja własnie kupiłam płytkę - jak kładzie się tynk trawertyn, bo taki mam zamiar połozyć w korytarzu. Okazuje się, że jest to bardzo proste i tez przeciera się szmatką. bardzo fajnie jest to pokazane i mój mąż stwierdził, że nie ma problemu zrobie to..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 19.01.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Julinex masz chyba synka w wieku mojego wnusia, co? Mój wnusio ma już rok i trzy miesiące.... tez szybko rosnie...i jest przecudowny..... Antoś jest ciut starszy - 1 rok i 8 miesięcy i już taki sprytyny że nie mogę sie nadziwić jak on tego wszystkiego szybko sie uczy.. łobuzowania też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 19.01.2008 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Witaj Julinex, powiedz mi - bo oglądałam Twoje zdjęcia wanny i powiem, że tak nie bardzo widze co jest nie tak....może źle patrzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 19.01.2008 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 A twoje płytki przy sypialni są cudowne.... a w ogóle to co to za producent? Ja dopiero zaczynam sie rozglądać za płytkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 20.01.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Oooo to tak jak my , jeździmy, oglądamy i nic Wczoraj facet w sklepie pyta się czy mogę państwu pomóc a mój mąż: nam to już nikt nie pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 20.01.2008 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 OJ Miko, ja po prostu juz nic nie chcę.... Spodobała nam sie umywalka cersanitu ontario ale jest bardzo droga bo az 488 zeta. Szukam teraz w necie może znajdę ją ale tańszą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 20.01.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 OJ Miko, ja po prostu juz nic nie chcę.... Spodobała nam sie umywalka cersanitu ontario ale jest bardzo droga bo az 488 zeta. Szukam teraz w necie może znajdę ją ale tańszą... Moja mama mówi : wy to już chyba jacyś.... jesteście , wybrać i już A ja mam tak, że muszę być pewna, że to mi się podoba bo inaczej potem mogę powiedzieć...szkoda, że tego nie wybraliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 20.01.2008 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Myślę, że nam tez trudno będzie pomóc. Bo wiesz, jak czegoś szukasz i wiesz co to ma być ale nigdzie tego nie możesz znaleźć to nic tylko załamac się.... i....... szukac dalej. Poza tym stwierdziłam, że zakupy to rzecz straszna!!! Jak ja mogłam kiedys ciągle biegać po sklepach teraz tego nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 20.01.2008 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Miko, Ty i tak masz lepiej ode mnie..... masz już wiele rzeczy kupionych i juz zrobionych. A ja, co???? Wprawdzie też mam parę rzeczy kupionych ale brakuje jeszcze duuuuuużo, duuuużo innych potrzebnych rzeczy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.01.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Nie napiszę nic więcej w sprawie wyborów, szczególnie płytek do łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 20.01.2008 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Mayland wiem, ja tez się dzisiaj naoglądałam róznych płytek i co???? ....... i tak na prawdę to nic nie powaliło mnie na kolana. Za to mój mąż rozbawił mnie w tym wszystki mówiąc - .....kupimy takie same płytki jak mamy teraz i będziesz czuła sie w nowym domku jak w starym mieszkanku..... A ja chcę właśnie zmienić i zupełnie inną kolorystyke zastosować niz mam teraz...trudno mu zrozumieć, ponieważ łazienke robiliśmy niedawno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 20.01.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Mayland wiem, ja tez się dzisiaj naoglądałam róznych płytek i co???? ....... i tak na prawdę to nic nie powaliło mnie na kolana. Za to mój mąż rozbawił mnie w tym wszystki mówiąc - .....kupimy takie same płytki jak mamy teraz i będziesz czuła sie w nowym domku jak w starym mieszkanku..... A ja chcę właśnie zmienić i zupełnie inną kolorystyke zastosować niz mam teraz...trudno mu zrozumieć, ponieważ łazienke robiliśmy niedawno.... a jaką kolorystykę chcesz? może ci coś podpowiemy co Mayland , przerabiamy to cholerstwo od dłuższego czsu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 20.01.2008 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Aaaa znalazłam tez tynk trawertyn i stwierdziłam, że jest on bardzo drogi. 8kg kosztuje 178zł a wychodzi z tej ilości 16m2, bo z 1kg proszku pokrywa się 2m2 powierzchni. Coby było smieszniej na każdym opakowaniu pisze, że jest to tynk dla profesjonalistów...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 20.01.2008 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Miko, kolorystyka to piasek pustyni....i do tego ciemny brąz i jeszcze jakiś ciekawy dekor.....szczerze mówiąc to podobają mi się twoje płytki z łazienki przy sypialni. dzisiaj je oglądałam i w realu są super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.01.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 No dobra zbiorę to do kupy. Szukam płytek do łazienki na górę które nie będą brązowo bezowe, będą pasowały do mojego domu, nie będą oklepane i kupię je najlepiej od ręki Mogłyby nadawać określony styl wnetrzu, bardziej kobieca łazienka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 20.01.2008 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 wiem też, że płytki będą tylko na kawałku ściany a reszta w tynku strukturalnym.... Mayland, ja Ciebie nadal podziwiam...za to,że tak duzo potrafisz zrobic sama.....Ja ostatnio mam jakiegoś doła i wcale nie chce mi sie jeździć na budowę a zwłaszcza jak widzę jaki tam jest bałagan..... Oczyszczlania nadal nie zrobiona....błoto, błoto i tylko błoto.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 20.01.2008 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 No, no fajnie to zebrałaś.... i jeszcze, żeby szybko sie połozyły te płytki no nie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.01.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 A tym robieniem samej to dwie rzeczy u mnie przesądzają: 1. czas 2. odwaga by wogóle się tknąć czegos, czego nie robiłam Potem dopiero dałabym: pomysł, umiejętności i po ostatnich doświadczeniach siłę Zachecam do podjecia rękawicy i niezniechecania się. Co z tego, ze kosztuje ten tynk tyle. Użyj zwykłego tynku. Zrób inny wzór. Może byc równie ciekawie a może nawet i ładniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 20.01.2008 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Dzieki za podniesienie na duchu.....i pewnie zrobimy tak jak piszesz. Korytarz pokryjemy zwykłym tynkiem ale z przecierką taka jak w trawertynie, oooo Posiadanego czasu zazdroszczę Ci, pomysłów jeszcze bardziej. Co do odwagi, żeby zrobić coś czego jeszcze nie robiłam to pewnie gdzies tam u mnie siedzi.... tylko boi sie wyjść... Chociaż to wszystko związane jest z czasem. Ktoś musi zapracować na to wszystko a u nas podział jest prosty - ja zarabiam a mąż buduje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 20.01.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Jakie płytki ci się podobają , które moje Mayland mam tak samo , nie chce oklepanych, tylko orginalne , z jajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts