wasiek 20.01.2008 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Miko, sorrki - to płytki julinex podobaja mi się. Ale Twój wybór podobał mi sie juz wczesniej....tylko ta cena.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 21.01.2008 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Znalzałam płytki, które mi podpasowały.. http://www.opoczno.com/products/1999m.jpg http://www.opoczno.com/products/1996m.jpg http://www.opoczno.com/products/1997m.jpg http://www.opoczno.com/products/1995m.jpg http://www.opoczno.com/products/1998m.jpg i takie małe dekorki do tego http://www.opoczno.com/products/2001m.jpg http://www.opoczno.com/products/2000m.jpg Nie znam jeszcze ceny ale poszukam i muszę zobaczyć je na zywo. Może coś z tego będzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.01.2008 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Wasiek ładne płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.01.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Choć nie lubię brązu z wiadomych przyczyn za dużo mam obecnie to muszę powiedzieć, że bardzo ładne te płytki Ciekawe jak wyglądają w jakiejś aranżacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.01.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Ja je widziałam, wygladają fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.01.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Ja je widziałam, wygladają fajnie. może zmienię ja się po prostu boję dziewczyny, że za dużo pieniędzy pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.01.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Miko rozumię. Tez mam wiele obaw. Cały czas muszę pilnować kasę w ryzach a jednocześnie pogodzić wzgledy estetyczne z moimi upodobaniami. Prawda jest taka, ze moim marzeniem jest dom w stylu fabrycznego loftu. Ale to wbrew pozorom i minimalizmowi tam panującemu bardzo drogie wnetrze. Najlepsze materiały, szkło, stal, beton. Wszystko na indywidualne zamówienia, robione przez artystów a nie tylko profesjonalistów. I co z tego będę mieć? A nic Poprostu mnie na to nie stać. W dodatku jestem w takim życiowym punkcie, kiedy to juz wiem, ze dom to skarbonka i nie zamierzamy ciagle do niej dokładać. Wolimy wydać pieniadze na przyjemnosci, na wyjazdy, na spotkania ze znajomymi. Nie chcę popadać w pułapkę niekończącej sie kredytowej niewypłacalności. Poprostu chcemy jak najszybciej uciec z miasta, zamieszkać tam, znaleść azyl i spokój. I życ wreszcie jak rodzina z niedizelnymi obiadkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 25.01.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 witam Wasiek przeczytałam cały dziennik...i natrafiłam na piękne drzwi wejściowe...tez mnie one urzekły...czy mogłabyś mi zdradzić jaki wyszedł Was ich koszt?? budowy domku gratuluje, widać, że w planach urządzanie będzie ze smakiem i w dobrym guście!! pozdrawiam motyczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 25.01.2008 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Miło mi Motyczko, że zawiatałaś do mnie.... Ja - Twój dziennik czytam na bieżąco ...Twoja wiezyczka jest super, przez co domek jest zupełnie inny niż wszystkie...No i masz bardzo fajną Marcelkę a ja baaaaaardzo lubie małe dzieci... A odkąd przyszedł na świat mój wnusio, to już wogóle "zwariowałam" mam nadzieję, że w pozytywnym słowa tego znaczeniu... Wracając do Twojego pyatnia to... drzwi są ze Stobrawy - Teksas S2 i kosztowały 3700 zł. Są to drzwi drewniane dębowe w kolorze złoty dąb, coby pasowały mi do okien.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.01.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Wasiek pamiętajcie o bardzo pożadnym zabezpieczeniu tego stropu nad kotłownią. Kurcze bardzo czesto przeciekają takie stropy A lampki wcale nie są zwykłe W dzisiejszym natłoku tandety wyglądają jak antyki myślę, że jeśli wnętrze będzie w takim stylu to bedzie to ładna ozdoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 25.01.2008 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Wlasnie zniknely mi polskie znaki a przy okazji wykasowala sie moja odpowiedz do Ciebie Mayland. Napisze raz jeszcze ...... dziekuje za troske odnosnie stropu. Moj maz juz cos tam wymyslil, zeby bylo dobrze na przyszlosc. Na razie czekamy kiedy bedzie mozna "wykarczowac" lasek ze srodka i polozyc kafelki, bo Nasz piec czeka z niecierpliwoscia na swoje miejsce docelowe i chce ...grzac, grzac i grzac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.01.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 U mnie kładli kafelki na scianie przed wstawieniem pieca a na podłodze po wstawieniu pieca. Wyszło super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 26.01.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Miło mi Motyczko, że zawiatałaś do mnie.... Ja - Twój dziennik czytam na bieżąco ...Twoja wiezyczka jest super, przez co domek jest zupełnie inny niż wszystkie...No i masz bardzo fajną Marcelkę a ja baaaaaardzo lubie małe dzieci... A odkąd przyszedł na świat mój wnusio, to już wogóle "zwariowałam" mam nadzieję, że w pozytywnym słowa tego znaczeniu... Wracając do Twojego pyatnia to... drzwi są ze Stobrawy - Teksas S2 i kosztowały 3700 zł. Są to drzwi drewniane dębowe w kolorze złoty dąb, coby pasowały mi do okien.... Pozdrawiam ooo ...a mi jak miło, że bywasz też u mnie ...ślicznie dziękuję za tyle ciepłych słów ...wnusia Twojego zauważyłam, uroczy kawaler rośnie...teraz też jakby zwracam największa uwagę na milusińskich tego forum ... drzwi są przepiękne...cena nawet do zaakceptowania...jak już bedziesz miała wstawione to poprosze o zdjęcia..(chociaż zapewne będą ) i o sugestie, porady co do ich montażu ewentualnego...będę też zaglądała pozdroweczki ślę cieplutkie....u nas okropnie wieje...brr wrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 26.01.2008 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Drzwi to jeszcze troszkę poczekaja zanim je wstawimy, bo teraz to kotłownia jest najważniejsza, potem korytarz w domu coby można było podać wymiary na schody a potem dopiero mąż zajmie się drzwiami...niestety, jak robi się tylko w dwie osoby to prace idą wolniej ale na pewno dokładniej... dziekuuję za pozdrowienia ....i usciski dla najsłodszej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.01.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Na zdjeciu widać jak ładna jest ta umywalka Bardzo ładnei wyglada i napewno super bedzie wyglądała z blatem Dobry wybór! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 27.01.2008 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Mayland, podoba mi sie to co piszesz... a tak w ogóle to była jedyna rzecz, która wpadła nam obojgu od razu w oko. Chyba każdy z nas ma w sobie coś takiego, że szukasz czegoś, czasami trudno sprecyzować co to ma byc .... i nagle widzisz to cos czego szukasz.... tak było u mnie z tą umywalką. Wiedziałam, że ma być nablatowa, bo bedę chciała położyć kamień, wiedziałam że nie za duża - bo i łazienka do zbyt duzych nie należy, tylko 5,5m - tylko co do kształu to tak nie do końca byłam zdecydowana ale ten jest teraz dla mnie idealny .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.01.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Czasem tak jest. Ja też ulegam takim zakupom chwili Czasem sie to mści na mnie ale nieraz to są prawdziwe perełki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 01.02.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 wasiekNa zdjęciu nie widać jak ładna jest ta umywalka..... widać, widać... jest śliczna muszę Ci powiedzieć po raz kolejny już, że twoje łazienkowe wybory baardzo mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.02.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Ejj???? co tam u cię się dzieje? płytki wybrane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 01.02.2008 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Halo, halo.... Edytko dziekuję za wsparcie, Miko płytki wstepnie wybrane. Oglądałam na zywca te ostatnie, które wklejałam i ....chyba te pozostaną. Kupić jeszcze ich nie kupiłam bo u nas priorytetem jest wykonczenie dołu, wprowadzenie się i konczenie góry a te płytki to maja byc na górę. Jutro mam spotkanie z alarmowcem, bo chyba już najwyzszy czas załozyc alarm. A teraz własnie skonczyłam rozmowę z kolegą, który podpowiedział mi co w naszym domku bedzie potrzebne to znaczy jakie czujki itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts