Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Granat - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Bo wiesz, jak sie nie mogłam doczekać tego domu to tak poganiałam. Gdy widziałam, że inni robią to znów chciałam by jeszcze wiecej było zrobione ale przecież wszyscy juz coś robili. Wiec nie było przeproś tylko rękawy musiałam zakasać i do roboty :lol: Pani chciała, pani zrobiła :lol:

Motywacja mnie naprawdę mobilizowała.

Dobrze tak zniknać na kilka dni bo po powrocie jest tyle zmian! Nie przejmuj się ociepleniowcami. Wrócą napewno is kończą. Pogoda ma sie utrzymywać więc nie panikuj. Fajnie sie zapowiadaja te obróbki okien. Będzie pasowało do Twojej koncepcji domku :wink:

Płytki w kotłowni kupowałam po 15zł :wink: Też super sie kładły i glazurnik był zadowolony :lol: Twoje będą sie super prezentować jak wykończysz kotłownię. Do takich jaśniutkich dodasz ajkiś kolorek na scianę i sama zdecydujesz w jakiej ma byc tonacji :lol:

No i na koniec informacja o kaloryferach! Będzie cieplutko w domu a wtedy wszsytko łatwiej i szybciej (i chetniej) się robi :lol: Kilka dni i CI założą grzejniki :lol:

Witaj Mayland.... :D :D :D no wiesz, a my się tak martwiliśmy.....napisz lepiej jak tam wyszło z elektryką. Juz jest ok? Działa to co miało działaC? U mnie to nie tak szybko z tym ogrzewaniem... :( Wiesz jak kilka rzeczy naraz trzeba zrobić to nigdzie nie widać końca. I tak właśnie jest teraz u nas. Kotłownia nie skończona bo mąż zajął się podbitką, póki jest rusztowanie. Szczyty budynku są bardzo wysoko, bo aż 8,80 m i musi wykorzystać, że stoi tam jeszcze rusztowanie i przymocowuje pomalowaną w niedzielę, przeze mnie ...uwaga, tu sie chwalę.... :lol: :lol: :lol: podbitkę. A to niestety jest bardzo czasochłonne...ale na szczęście nic mnie nigdzie nie goni i jak wprowadzę się na jesieni to tez nic się nie stanie.

Jaki śliczny chłopiec! W tej koszuli i nowej fryzurze wyglada jak prawdziwy facet :lol: :lol: Masz bardzo fajnego wnuczka :lol:

Dalmatyńczyk też wygląda imponujaco. Podbitka bardzo ładna. Czemu ja nie mam przekonania do rewnianej podbitki mimo, ze mi się u innych podobają? :roll:

Mayland dziękuję za pochwały mojego wnusia... :D :D Normalnie jakbym mogła to zjadłabym go... :D :D :D ale muszę zostawić ...dla rodziców....

Dalmatyńczyk nadal wyglądu nie zmienił, bo panowie dzisiaj po raz kolejny poszli na inną robotę... :( :( :( straszne to jest... :evil: najgorsze, że nie mamy żadnego wpływu na to... no można zmienic ekipę, tylko pytanie czy znajde drugą za taką cenę???

Ale się obijałaś.... :D :D :D Moje dwa lata i uważam, że jest to bardzo dobra różnica. Jeszcze nie zapomniałam po pierwszym a juz z drugim byłam w pieluchach. Ale za to jak się skończyło to raz i już..... :D

A Tobie Miko to tak jeszcze dziewczynka przydałaby się, no nie? :D :D :D

:o :o :o niby fajnie byłoby :roll: ale już się chyba boję i to nie ze względu na płeć a choroby :roll: