mayland 07.02.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Ja też malowałam całą więźbę impregnatem To cieżka robota tak przewracać te krokwy. Pełen podziw dla Ciebie wasiek Co do wizji to ja mam wszystko w głowie Jak coś mi trudniej wytłumaczyc to wtedy robię rysunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 07.02.2008 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Mayland... gratulacje dla pracujących KOBIET....... Ty to w ogóle, tyle rzeczy u siebie robiłaś....gdzie tam mi do Ciebie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.02.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Bo wiesz, jak sie nie mogłam doczekać tego domu to tak poganiałam. Gdy widziałam, że inni robią to znów chciałam by jeszcze wiecej było zrobione ale przecież wszyscy juz coś robili. Wiec nie było przeproś tylko rękawy musiałam zakasać i do roboty Pani chciała, pani zrobiła Motywacja mnie naprawdę mobilizowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 07.02.2008 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 I tak trzymać....... zuch dziewczyna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ani1719500334 10.02.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Nina, gratulacje z okazji zdalmatynczykowania Granata Pozdrawiam! a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 10.02.2008 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Ani@, dzięki dzięki.....teraz już szarzeje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.02.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Dobrze tak zniknać na kilka dni bo po powrocie jest tyle zmian! Nie przejmuj się ociepleniowcami. Wrócą napewno is kończą. Pogoda ma sie utrzymywać więc nie panikuj. Fajnie sie zapowiadaja te obróbki okien. Będzie pasowało do Twojej koncepcji domku Płytki w kotłowni kupowałam po 15zł Też super sie kładły i glazurnik był zadowolony Twoje będą sie super prezentować jak wykończysz kotłownię. Do takich jaśniutkich dodasz ajkiś kolorek na scianę i sama zdecydujesz w jakiej ma byc tonacji No i na koniec informacja o kaloryferach! Będzie cieplutko w domu a wtedy wszsytko łatwiej i szybciej (i chetniej) się robi Kilka dni i CI założą grzejniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 12.02.2008 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Witaj Mayland.... no wiesz, a my się tak martwiliśmy.....napisz lepiej jak tam wyszło z elektryką. Juz jest ok? Działa to co miało działaC? U mnie to nie tak szybko z tym ogrzewaniem... Wiesz jak kilka rzeczy naraz trzeba zrobić to nigdzie nie widać końca. I tak właśnie jest teraz u nas. Kotłownia nie skończona bo mąż zajął się podbitką, póki jest rusztowanie. Szczyty budynku są bardzo wysoko, bo aż 8,80 m i musi wykorzystać, że stoi tam jeszcze rusztowanie i przymocowuje pomalowaną w niedzielę, przeze mnie ...uwaga, tu sie chwalę.... podbitkę. A to niestety jest bardzo czasochłonne...ale na szczęście nic mnie nigdzie nie goni i jak wprowadzę się na jesieni to tez nic się nie stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.02.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Oj znam te roboty do wykonania na już Niech robi podbitkę, bo to ważniejsze. Potem nie bedzie miał jak tego wykonać. To nie taka prosta sprawa. Wrzuciłam fotki do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 12.02.2008 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 No, masz rację ....juz biegnę do Ciebie..... z nieukrywana ciekawością.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.02.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Jaki śliczny chłopiec! W tej koszuli i nowej fryzurze wyglada jak prawdziwy facet Masz bardzo fajnego wnuczka Dalmatyńczyk też wygląda imponujaco. Podbitka bardzo ładna. Czemu ja nie mam przekonania do rewnianej podbitki mimo, ze mi się u innych podobają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 18.02.2008 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Mayland dziękuję za pochwały mojego wnusia... Normalnie jakbym mogła to zjadłabym go... ale muszę zostawić ...dla rodziców.... Dalmatyńczyk nadal wyglądu nie zmienił, bo panowie dzisiaj po raz kolejny poszli na inną robotę... straszne to jest... najgorsze, że nie mamy żadnego wpływu na to... no można zmienic ekipę, tylko pytanie czy znajde drugą za taką cenę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.02.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 No piękny chłopak (mój też niczego sobie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 18.02.2008 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Miko, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 18.02.2008 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 A gdzie zdjęcie Twojego znajdę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.02.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 To są moje chłopy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 18.02.2008 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 "łał" jak ja lubie małe dzieci też bym zjadła.... Duża jest różnica wiekowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.02.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 5 i pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 18.02.2008 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Ale się obijałaś.... Moje dwa lata i uważam, że jest to bardzo dobra różnica. Jeszcze nie zapomniałam po pierwszym a juz z drugim byłam w pieluchach. Ale za to jak się skończyło to raz i już..... A Tobie Miko to tak jeszcze dziewczynka przydałaby się, no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.02.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Ale się obijałaś.... Moje dwa lata i uważam, że jest to bardzo dobra różnica. Jeszcze nie zapomniałam po pierwszym a juz z drugim byłam w pieluchach. Ale za to jak się skończyło to raz i już..... A Tobie Miko to tak jeszcze dziewczynka przydałaby się, no nie? niby fajnie byłoby ale już się chyba boję i to nie ze względu na płeć a choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts