mikopiko 17.03.2008 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 A ja nie moge sie wkurzać jak mój mąż sobie wypije.... upija sie na wesoło i mamy wtedy ubaw po pachy. Rzadko to sie ostatnio zdarza i w ogóle rzadko ale........pewnie nadrobi jak parapetówy się zaczną i nie wiadomo kiedy skończą.... Poza tym w zyciu już tak jest, że zołza zawsze znajdzie swoja druga połówkę mniej zołzowatą i dogaduja się wtedy...... No jakbym o sobie słyszala i o mężu Już nie raz tak myślałam...Boże jak on byłby taki jak ja to byśmy się pozabijali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 18.03.2008 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Miko, cieszę się, że jesteśmy podobne.... Dzisiaj na drodze do Olsztyna przezyłam horrrrrroooorrrr. Co było tego powodem??? ZIMA ... mówię Wam straszne rzeczy działy się dzisiaj z samego rana na siódemce... Tragedia , po drodze 7 samochodów leżacych w rowach a na jezdni lód i śnieg walący prosto w szybe samochodu. szybkość dozwolona to 10/20 km na godzinę. Oczywiscie spóźniłam się ale nie ja jedna. Pierwsze 30 km drogi pokonałam w 1 godzinę. Pozostałe 80 w nastepne 2 godziny. Horor przezyłam jak zobaczyłam w tylnym lusterku, że samochód jadacy za mną nie może wychamować i jedzie prosto w moją d....ę ..( sorki ) Odbiłam w lewo bo pas po lewej był pusty i całe szczęście a to autko skręciło na pobocze. Inaczej siedziałby na mnie jak nic.... Jak wracałam o 17, to słuchajcie....wiosna.... ani sladu po porannej zadymie śnieżnej, aż niewairygodne. Teraz jestem już w domku cała i zdrowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.03.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Ja rano wstałam, słońce za oknem pięknei swieciło. Nieświadoma tego co jest na ziemi wyszłam z psem a tu..... samochodu całe białe a wokół nich zielona trawa Śnieg był tylko na samochodach i lód na chodnikach. Ja w pantofelkach. Pies mnie pociagnął kilka razy tak, ze mało orła nie wywinęłam Kurcze uważaj na siebei na drodze! Widzę, ze jak ja masz ograniczone zaufanei do innych keirowców to dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.03.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 My kiedyś tak wracaliśmy z Katowic do Częstochowy... chyba z 5 godzin...lodowisko było na drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 18.03.2008 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Mayland, nie mam innego wyjscia, muszę myslec za inych kierowców bo za duzo widzę co sie dzieje - codzienne dojazdy do pracy po siódemce - a poza tym , ktoś musi pracować, żeby było z czego spłacać kredyt.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 18.03.2008 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Ja pobiłam rekord pokonania 30km dwa lata temu. Akurat tak padło, że jechałam na obrone pracy podyplomowej do Gdańska i tego dnia zrobili nowy objazd przez nowy most...brrrr te 30 km do Nowego dworu Gdanskiego jechałam 2 godziny!!! Oczywiście jak dojechałam na uczelnię, wszyscy juz byli po obronie.... ale czekali na mnie. Z wielkim opóźnieniem ale sie obroniłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.03.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Odpocznij sobie przy muzyce (ja własnie słucham ) http://www.youtube.com/watch?v=BHqAllSQ_eM&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 18.03.2008 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Mayland, odpoczywam przy muzyce i przy..... piwku.... wiesz jak to jest.... sama w domu, mąz daleko.....więc siedzę i czytam nowe dzienniki, tych, którzy dopiero zaczynaja przechodzic przez to co my juz przeszłysmy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 18.03.2008 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Jezuuuuu...... Mayland........po prostu trafiłaś w mój utwór To niewiarygodne ale Barbara to moja młodośc i miłośc........ D Z I Ę K I ...... i ten utwór... mąż oświadczył mi sie przy nim.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.03.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Włąsnie skończyłam Freeqa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 18.03.2008 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 a ja Lecha...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.03.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 ech, co ja tak sama bez drinka będę siedzieć ide po żuberka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 18.03.2008 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Kaśka, żuberek tez dobry...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 18.03.2008 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Po ciężkim dniu nalezy zrobić wszystko ( czytaj nawet upić sie.... ) , żeby odreagować stresy .... cóz zycie jest tak krótkie a tak szybko nam ucieka..... Ta muzyka Mayland, wydaje mi się, że to było tak niedawno a tu kurcze juz tyle lat minęło...... ale wpsomnienia zawsze zostają zywe....czyz nie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.03.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Kaśka, żuberek tez dobry......okazalo się, że żuberek wyszedl padło na Martini z limonką, też pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 18.03.2008 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Kaśka, chociaż młodsza jestes ode mnie ..... ale wejdź na stronke którą wkleiła Mayland i posłuchaj tego...... dla mnie sentymentalne ..... przypominające tamte czasy..... ale mi się zebrało.... Mayland, to twoja wina.... Cały czas słucham.... i nie mam juz piwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.03.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Kaśka, chociaż młodsza jestes ode mnie ..... ale wejdź na stronke którą wkleiła Mayland i posłuchaj tego...... dla mnie sentymentalne ..... przypominające tamte czasy..... ale mi się zebrało.... Mayland, to twoja wina.... Cały czas słucham.... i nie mam juz piwa... no pacz pani, zaraz młodsza to jedna z moich ulubionych piosenek, równiez z młodości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 18.03.2008 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Wiesz, ja Babcia jestem...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.03.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Wiesz, ja Babcia jestem...... widziałam tego Twojego skarba, słodziak z Niego z tym, że nei wierzę, że to Twój wnuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 18.03.2008 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Kaśka, dzieki .... słodziak taki, że mogłabym go zjeść.... A za komplement ..... niskie pokłony...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts