Amtla 07.05.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Przeczytałam ostani wpis w dzienniku i złapałam się za głowę. Ludzie kochani co to się wszystko może wydarzyć? Myślałam, że na tym etapie to już tylko fachowcom można "podziękować" za spaprane sprawy. A tu jeszcze złośliwość rzeczy martwych Zbiornik faktycznie zmasakrowany, dobrze że postawiliście na gruntowną wymianę.... A co do wycinki - lubię światło, lubię słońce dlatego rozumiem tą wycinkę. Wolę drzewa na swoim miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 07.05.2008 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Hej, nie pamietam czy pisałam wcześnie jaki pomysł miał właściciel firmy odnosnie tego zbiornika.... usmiałam sie jak zobaczyłam ten zbiornik na zdjęciu bo..... szanowny Pan właściciel chciał mi ten zbiornik wyprostować od środka, oczywiście po wykopaniu go wpuścic pracownika do środka tego zbiornika i on miałby go "wyklepać" od środka i zakopać spowrotem!!!!! To byłoby dopiero..... A złośliwość rzeczy martwych jest okropna i to w najmniej oczekiwanym momencie.... Teraz i tak mam o czym mysleć a mianowicie o równaniu terenu... ja mówię, że już glina trochę podeschła i mogłaby koparka wjechać a sołtys, który odwiedził nas wczoraj ... mówi, że absolutnie teraz jeszcze sie zakopie.... i znowu czekamy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.05.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Ludzie to mają pomysły...fakt, nawet nie trzeba być właścicielem firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ani1719500334 08.05.2008 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 szanowny Pan właściciel chciał mi ten zbiornik wyprostować od środka, oczywiście po wykopaniu go wpuścic pracownika do środka tego zbiornika i on miałby go "wyklepać" od środka i zakopać spowrotem!!!!! Nina, oplulam monitor kurcze, to musialby byc naprawde szczuply gosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.05.2008 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 No to niezłe to tworzywo skoro można je tak sobie wyginać i prostowac Miałam zbiornik na olej z plastiku. ALe był zbrojony. Nie wyobrażam sobie prostowania go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 14.05.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Gratulacje, dobrze sie spisalas z tym piecem U nas swiezo po wyrownywaniu, ale jeszcze sa slady kopary i glina wszedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 14.05.2008 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Hej Dorbie, a równała Tobie zwykła koparka czy na gąsiennichach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 14.05.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Zwykla ta sama co robila wykop pod GWC i pod kolektory do pompy ciepla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 14.05.2008 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 U mnie zwykła to tylko jeszcze wiekszych kolein narobiła, taką miałam gline jeszcze miekką... ale mam nadzieję, że teraz to juz mi wyrównają na tip top....moje marzenie......a w ogóle to muszę przyznać, że prace u Ciebie posuwają się bardzo szybko.....i tak trzymać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 14.05.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Dzieki, ale najbardziej przeraza mnie topniejaca kasa, oby tylko starczylo na wprowadzenie sie. beda to warunki dosc spartanskie, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 15.05.2008 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Dorbie, u mnie kasa już się skończyła i teraz mąż po mału robi to co wczesniej zakupilismy... Nie wiem kiedy zrobię strukturę, kostkę i taras, Troszke rozłoży to sie w czasie, chyba, że uda mi się dobrze sprzedać mieszkanie to wtedy wykorzystam część kasy na pewne prace a resztą chcę spłacic troche kredytu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.05.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 No to się nieźle wściekłaś skoro tak szybko to załatwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 15.05.2008 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Mayland a ja właśnie podziwiam Twoje włości i jestem zachwycona jak szybko można zrobić coś ładnego, mówię o twoich pracach ręcznych w ziemii....fajnie juz masz....a u mnie powoli, powoli ale kiedyś też dojdę do celu..... i też będę grzebać w ziemii.....o matko, az nie wierze co pisze, ja w ziemii..... A tak, po moim telefonie reklamacja została szybciutko załatwiona. Tylko dlaczego trzeba w ten sposób. Jest gwarancja i nie powinno być problemów.....ale cóż, pewnie byłoby za nudno..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 15.05.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 To jest przerazajace ze wszystko trzeba awantura wrecz zalatwiac i tak jest wszedzie. Okropne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.05.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 wasiek, najważniejsze, że do przodu. W swoim tempie ale do przodu - bo nawet takie sprzątanie sporo czasu zajmuje, a zrobić trzeba. Gratuluję przebojowości w walce z ramką kominka Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 17.05.2008 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Amtla, dzieki ... idę zobaczyc co u Ciebie słychać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.05.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Widzę, że ta Wasza glina nie pozwala o sobie zapomnieć I jak z taką walczyć? Pokaż drzwi, bo też bardzom ciekawa A wnusio słociutki i dziadek też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.05.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Ja to wogóle nie wiem co to ta listwa startowa jest A co dopiero miałabym sprawdzać siatkę Poza tym tej siatki nigdzie nie widać. Wszystko przykryte tynkiem i gruntem to jak to sprawdzić? Co do spychacza to jak juz do Ciebie dojedzie to nich wpadnie i do mnie. Mój jedzie to dmnie już 2 tydzień. Pewnie by w tym czasie dojechał ale..... nie mogę się do niego dodzwonić więc nie przyjeżdża bo niby skad ma widzieć ze jest nam potrzebny? Wnusio jak zawsze słodki a z dziadkiem wygladają super!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 23.05.2008 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Jak widać spychacz do nas nie dojechał i skoro nie ma go o tej porze na budowie - dzwoniłam do męża- to i nie będzie juz w tym tygodniu. I takim sposobem mija trzeci tydzien oczekiwania na spychacz a glina robi sie coraz twradsza, bo deszczu u nas jeszcze nie było. Mayland, jak w koncu spychacz do nas dotrze podam mu namiary na Ciebie..... może za lat kilka pokona tę odległość.....hihihihihi Amtla, dzisiaj zrobie zdjęcie z bliska, tak żeby mozna było zobacz cały urok tych drzwi. Otwierają się bardzo lekko, chociaż są baaaardzo ciężkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 23.05.2008 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 AAAA dziekuję pieknie za pochwały naszego wnusia...... on jest cudowny.......i czasami pytam się tych moich dzieci.....jak Wy to zrobiliście???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts