Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Granat - komentarze

Recommended Posts

Przeczytałam ostani wpis w dzienniku i złapałam się za głowę. Ludzie kochani co to się wszystko może wydarzyć? :o Myślałam, że na tym etapie to już tylko fachowcom można "podziękować" za spaprane sprawy. A tu jeszcze złośliwość rzeczy martwych :roll:

Zbiornik faktycznie zmasakrowany, dobrze że postawiliście na gruntowną wymianę....

A co do wycinki - lubię światło, lubię słońce dlatego rozumiem tą wycinkę. Wolę drzewa na swoim miejscu :)

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej, nie pamietam czy pisałam wcześnie jaki pomysł miał właściciel firmy odnosnie tego zbiornika.... usmiałam sie jak zobaczyłam ten zbiornik na zdjęciu bo.....

szanowny Pan właściciel chciał mi ten zbiornik wyprostować od środka, oczywiście po wykopaniu go wpuścic pracownika do środka tego zbiornika i on miałby go "wyklepać" :o :o :o od środka i zakopać spowrotem!!!!!

To byłoby dopiero.....

A złośliwość rzeczy martwych jest okropna i to w najmniej oczekiwanym momencie....

Teraz i tak mam o czym mysleć a mianowicie o równaniu terenu... ja mówię, że już glina trochę podeschła i mogłaby koparka wjechać a sołtys, który odwiedził nas wczoraj ... mówi, że absolutnie teraz jeszcze sie zakopie.... i znowu czekamy.... :roll: :roll: :roll:

Dorbie, u mnie kasa już się skończyła i teraz mąż po mału robi to co wczesniej zakupilismy... :D :D :D Nie wiem kiedy zrobię strukturę, kostkę i taras, Troszke rozłoży to sie w czasie, chyba, że uda mi się dobrze sprzedać mieszkanie to wtedy wykorzystam część kasy na pewne prace a resztą chcę spłacic troche kredytu....

Mayland a ja właśnie podziwiam Twoje włości i jestem zachwycona jak szybko można zrobić coś ładnego, mówię o twoich pracach ręcznych w ziemii....fajnie juz masz....a u mnie powoli, powoli ale kiedyś też dojdę do celu..... :D :D :D i też będę grzebać w ziemii.....o matko, az nie wierze co pisze, ja w ziemii..... :o :o :o :o

A tak, po moim telefonie reklamacja została szybciutko załatwiona. Tylko dlaczego trzeba w ten sposób. Jest gwarancja i nie powinno być problemów.....ale cóż, pewnie byłoby za nudno.....

Ja to wogóle nie wiem co to ta listwa startowa jest :oops: :oops: A co dopiero miałabym sprawdzać siatkę :roll: Poza tym tej siatki nigdzie nie widać. Wszystko przykryte tynkiem i gruntem to jak to sprawdzić? :roll:

Co do spychacza to jak juz do Ciebie dojedzie to nich wpadnie i do mnie. Mój jedzie to dmnie już 2 tydzień. Pewnie by w tym czasie dojechał ale..... nie mogę się do niego dodzwonić więc nie przyjeżdża bo niby skad ma widzieć ze jest nam potrzebny? :roll: :oops: :lol: :lol: :lol:

Wnusio jak zawsze słodki a z dziadkiem wygladają super!!!! :lol:

Jak widać spychacz do nas nie dojechał i skoro nie ma go o tej porze na budowie - dzwoniłam do męża- to i nie będzie juz w tym tygodniu. I takim sposobem mija trzeci tydzien oczekiwania na spychacz a glina robi sie coraz twradsza, bo deszczu u nas jeszcze nie było.

Mayland, jak w koncu spychacz do nas dotrze podam mu namiary na Ciebie..... :wink: :wink: :wink: :wink: może za lat kilka pokona tę odległość.....hihihihihi

Amtla, dzisiaj zrobie zdjęcie z bliska, tak żeby mozna było zobacz cały urok tych drzwi. Otwierają się bardzo lekko, chociaż są baaaardzo ciężkie.