MonikaAndrzej 04.06.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Witam serdecznie. Dziękuję za zaproszenie. Przyznam,że obserwuję Wasze zmagania z budową i z pewnością jest to dla mnie skarbnica wiedzy. Niektóre tematy to na tym etapie dla mnie totalna abstrakcja, ale zapewne wrócę do nich w odpowiednim momencie. Fajnie, że mogę podpatrzeć między innymi u Was niektóre rozwiązania. Życzę powodzenia i do usłyszenia ( czy do napisania?). Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 04.06.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 wasiek zrobilismy to odprowadzenie wody z dachu, na razie czesciowo ale juz troche jest:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.06.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Wasiek, też bywałam służbowo w Sobieszewie To pewnie ten sam ośrodek blisko plaży okupowałyśmy Bardzo ciekawa jestem tej rabatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 07.06.2008 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Monika i Andrzej, cieszę się, że podglądacie nasze zmagania, jeżeli tylko mogą one wam troszke pomóc w uniknięciu błedów przy budowie, to moje wypociny spełniają swoje zadanie.... Dorbie, no to super, że zrobiliście już odprowadzenie deszczówki...... jak czegoś nie wiesz to pytaj a ja odpowiem. A teraz idę do Ciebie poczytać zaległości... Amtla pewnie tak, to Hotel Orle, tylko chyba on ma u siebie duzo sal konferencyjnych i dlatego jest tak oblegany przez różne firmy. Teraz nawet to i koreańcy tam byli.....tez na jakimś zjeździe, no i jeszcze parę innych firm. Tłoczno i walka o jedzenie bo kto później przychodził na posiłki to już zjadał ostatki a było tego niestety, niewiele......to był taki jeden mankament tego tygodnia.... A rabatę pokaże jutro .. jeszcze bez kwiatków ale pochwalę się jak ją sobie przygotowałam.....a co.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkaj 07.06.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Wasiek!Czytam Twój dziennik. Widzę, że już na początku budowy miałaś pod górkę i żadne przeciwności losu nie zniechęciły Cię! Ja ciągle nie mogę zacząć. Właściwie jestem szczęściarą, bo dostanę działkę od rodziców, ale... kiedy to będzie? Bardzo bym chciała dołączyć już do Was i pokazywać postępy na budowie. Pozdrawiam i czytam dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 08.06.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 wasiek piekne widoczki, Sobieszewo jest urocze, my tak jezdzimy na spacerki tyle ze glownie poza sezonem, jakos nie lubie tych tlumow na plazy i samego wylegiwania sie, nie z dwojka lobuzow, ale spacerki brzegiem morza to co innego. U mnie w komentarach tez sa zdjecia z Sobieszewa ale wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 08.06.2008 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Dorbie, ja tez lubię spacery plażą. Spacery terażniejsze zawsze kojarzą mi się z tymi wczesniejszymi, gdzie jeździliśmy nad morze jeszcze z małymi dziećmi i praktycznie w każde wakcje było morze a potem góry..... Teraz dzieci są już dorosłe a córka ma już swojego synka ale dla mnie i tak w pamięci pojawiają sie obrazy z wakacji spędzanych nad morzem z moimi szkrabami....az wierzyc mi się nie chce, że to już było......i nie wróci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.06.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Dorbie, ja tez lubię spacery plażą. Spacery terażniejsze zawsze kojarzą mi się z tymi wczesniejszymi, gdzie jeździliśmy nad morze jeszcze z małymi dziećmi i praktycznie w każde wakcje było morze a potem góry..... Teraz dzieci są już dorosłe a córka ma już swojego synka ale dla mnie i tak w pamięci pojawiają sie obrazy z wakacji spędzanych nad morzem z moimi szkrabami....az wierzyc mi się nie chce, że to już było......i nie wróci.... Bierz wnuczka i nad morze Hej Wasiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 08.06.2008 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Miko, witaj....cos dawno Cie u mnie nie było.... a wnuczka to biorą rodzice i jeżdżą - ostatnio nad jeziorem cały czas byli, chyba ze trzy tygodnie i to my do nich dojeżdżaliśmy na sobote, niedziele.... Teraz takim moim dzieckiem - w cudzysłowiu, oczywiscie - to jest mój domek, który muszę jak najszybciej wykończyć, coby trochę w nim pomieszkać.....bom Ci już chyba stara Jestem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.06.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Miko, witaj....cos dawno Cie u mnie nie było.... a wnuczka to biorą rodzice i jeżdżą - ostatnio nad jeziorem cały czas byli, chyba ze trzy tygodnie i to my do nich dojeżdżaliśmy na sobote, niedziele.... Teraz takim moim dzieckiem - w cudzysłowiu, oczywiscie - to jest mój domek, który muszę jak najszybciej wykończyć, coby trochę w nim pomieszkać.....bom Ci już chyba stara Jestem.... oj tak .. Jak kafelki? A wiesz, że u mnie już leżą i czekają te kafelki co ci się podobały wytłaczane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.06.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 sprawdziłam prawie 2 mieś mnie nie było ...byłam ale się nie wypowiadałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 08.06.2008 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 no właśnie.... ja tam nie wiem, jak można tak wytrzymać bez słowa wpisu...... Z moimi kaflami to cała historia, którą opiszę jak tylko je dostanę.....a już jestm wkurzona bo miały być w tą środę lub czwartek ale nie ma.... a twoje chmmm juz leżą mówisz... i ja ich nie widziałam jeszcze....chmmmm Juz widziałam, przeczytałam co nowego u Ciebie..... i.... już...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 10.06.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 A ja dzis dostalam do lazienki i kuchni ale poleza przynajmniej miesiac. Kasa sie konczy i piiiiszcze coraz bardziej... Znowu dzien histerii mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 10.06.2008 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Dorbie, kasa u mnie to już się skończyła i teraz mąż wyrabia to co wcześniej kupilismy. A kafli nadal nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 10.06.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Oj, wasiek , dzieki Kochana za pocieszenie. U nas tez tak bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 10.06.2008 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Dorbie, nie ma za co... bo ja i jednoczesnie siebie pocieszam.... wiesz u mnie nie ma pieniędzy na moje zyczenie.....zachciało mi sie rozmnażania kasy na budowę...( czyt. giełda ) no i co? wtopa, jedna wielka wtopa i środki zamrożone już od roku....i nie wiadomo kiedy będzie można je ruszyć coby nie stracic.... Tak to jest jak człowiek za duzo mysli skąd wziąć więcej pieniędzy na budowę.....no i mam po raz drugi nauczkę, żeby nie korzystać z polskiej giełdy, bo wszystko wtedy leci na łeb, na szyję... to znaczy jak ja zaczynam kupować.... smutne ale prawdziwe..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.06.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Wiele takich grili przed Wami A kwiatki jeszcze posadzisz. Pamietaj o cebulach w tym roku to wiosna będzie cudna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 10.06.2008 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Mayland, ale co o cebulach? Ja nie ogrodnik.... juz pisałam kiedyś u Ciebie, że wszystkiego dopiero sie uczę.... no to co z tymi cebulowymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 10.06.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Dorbie, nie ma za co... bo ja i jednoczesnie siebie pocieszam.... wiesz u mnie nie ma pieniędzy na moje zyczenie.....zachciało mi sie rozmnażania kasy na budowę...( czyt. giełda ) no i co? wtopa, jedna wielka wtopa i środki zamrożone już od roku....i nie wiadomo kiedy będzie można je ruszyć coby nie stracic.... Tak to jest jak człowiek za duzo mysli skąd wziąć więcej pieniędzy na budowę.....no i mam po raz drugi nauczkę, żeby nie korzystać z polskiej giełdy, bo wszystko wtedy leci na łeb, na szyję... to znaczy jak ja zaczynam kupować.... smutne ale prawdziwe..... Wiem cos o tym bo wlasnie analizuje ile strace ruszajac teraz fundusz, to i tak nie sa jakies wieksze pieniadze ale dlaczego akurat teraz spada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.06.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Posadź cebule tulipanów, żonkili, krokusów, narcyzów i szafirków w tym roku, pod koniec wakacji. Wiosną wszystkie zakwitną A jeśli chodzi o kwiaty niskie rabatowe to mi się sprawdzają petunie, aksamitki, lobelia i werbena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts