Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Granat - komentarze

Recommended Posts

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nina, piekna rabatka! Ja na razie cos tam mam w donicach na zewnatrz, ale juz nie moge sie doczekac momentu, kiedy nawieziemy czarnej ziemi i bedzie mozna sobie bardziej poszalec :lol:

Wiesz, ze tak mnie zainspirowalas tymi dechami na tarasie, ze teraz caly czas mysle o tym, jakby to mozna u nas wykonac (na juz wylanym tarasie) pewnie jest taka mozliwosc (musze zadzwonic do mojstra), a dobra wiadomosc jest taka, ze moj maz tez jest na tak! Jeszcze raz dzieki za pomysl "w deche"! :lol:

Pozdrowienia!

Ania, a ja dzisiaj właśnie myślałam o Tobie .... :D :D :D Zajrzyj do skrzynki PV. Deski na taras to naprawdę dobra rzecz i myślę, że spokojnie na tarasie, który jest już wylany mozna je ułożyć i będzie to super wyglądało.

Dziękuję za pochwałę mojej mini rabatki. Te kwiatki rosna jak oszalałe. Ciągle przybywa im nowych pąków. Teraz tam jest jeszcze bardziej pomarańczowo-żółto niz na zdjęciu w dzienniku.....niech rosną, to takie kolorowe pole dla naszych oczu jak siedzimy sobie na przyszłym tarasie i pijemy kawke...

:) :) :)

Bogusia, mój mąż nie miał wyjścia... :D :D :D Jemu też to się nie podobało a przeciez patrzeć na to będziemy przez długi czas więc.....bez słowa rozebrał to co wczesniej zrobił. Teraz jest ok i o wieeele lepiej.....

Salon "sie" gładzi....trochę czasu minie zanim sie wygładzi.... :D :D :D Sufit juz zagipsowany. światełka bedą później, po położeniu gładzi.

To coś jak z naszym kominkeim :) Patrzeć przez "całe" życie na coś co od razu nam się nie podoba :-? to porażka.Trzeba na "ciepło" od razu zmieniać.

A z wyborem kolorów na ściany...to dopiero zawrót głowy :p Chociaż u mnie sprawdziła się zasada(oprocz pokojów dziewcząt :lol: ) ,że pierwsza koncepcja ( dla nas) najlepsza :wink:

Pozdarwiam :D

Wlasnie kupilismy Cekol, zastanawialismy sie nad Megaron, ale napis ze latwo sie szlifuje troche nas zbil z tropu, bo ktos nam powiedzial ze najgorzej jak gladz jest miekka. Sprobujemy ten Cekol, tzn ja nie bede tego robic, o nie, plytki to moge pomagac klasc ale gladzie to niech sie bawi moj mezus :wink: jak chce

Dorbie, to jest ciężka praca.....i ręka potrafi wysiąść od tego szlifowania....wiem coś o tym....bo tak się stało mojemu mężowi. Chciał szybko zrobić, no i przeforsował rekę a teraz na maściach przeciwzapalnych jedzie... :cry: :cry: :cry: Ciągle znajdował jeszcze jakies nierówności i gładził i gładził i gładził, az wszystko było wyrównane do perfekcji według mnie ale według niego jeszcze nie.... :o :o :o Teraz na ścianach w pokoju jest jedna wielka gładź.... :D :D :D

Oj, szybko się przekona zobaczysz... Ja już nie mogłam patrzeć jak mój mąż się męczy z tą ręką ale za wszelką cene chciał zrobić to sam. Do salonu wynajęłam juz ludzików, którzy .... jak to fachowcy - na początku powiedzieli, że zrobią to w dwa góra trzy dni... no i jak to fachowcy przyszli jednego dnia gips nałozyli na ściany a drugiego dnia...... juz ich nie było. zabrakło również informacji dlaczego... Nić to po trzech dniach przyjechali po swoje zostawione rzeczy i baaardzo przepraszali ale wypadło im dwóch ludzi z pilnej roboty, więc właściciel firmy kazał im kończyć tamtą terminową robotę. Do mnie przyjdą skończyć salon jak wrócimy z urlopu...

Oj, szybko się przekona zobaczysz... Ja już nie mogłam patrzeć jak mój mąż się męczy z tą ręką ale za wszelką cene chciał zrobić to sam. Do salonu wynajęłam juz ludzików, którzy .... jak to fachowcy - na początku powiedzieli, że zrobią to w dwa góra trzy dni... no i jak to fachowcy przyszli jednego dnia gips nałozyli na ściany a drugiego dnia...... juz ich nie było. zabrakło również informacji dlaczego... Nić to po trzech dniach przyjechali po swoje zostawione rzeczy i baaardzo przepraszali ale wypadło im dwóch ludzi z pilnej roboty, więc właściciel firmy kazał im kończyć tamtą terminową robotę. Do mnie przyjdą skończyć salon jak wrócimy z urlopu...
Czyli wszędzie jest tak samo :-? Opad rąk :-?

Dorbie, my tez przeżyjemy ale po co mówić takie rzeczy, że się zrobi w dwa góra trzy dni....Z drugiej jednak strony, chciałabym mieć to już z głowy... Ten pył jest wszechobecny, ciagle biało na podłodze bo to wszystko roznosi się jak nie wiem co. A na dodatek jeszcze nasz pies, normalnie upodobał sobie leżenie w pyle po wyszlifowanych ścianach no i potem roznosi to tez po wszystkich katach gdzie sie kładzie....