nitubaga 06.10.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 dzien dobry.... bardzo mi się podobają Twoje parapety....powiem szczerze, że jak je zobaczyłam to zaczęłam się mocno zastanawiać.... bo ja raczej chciałam z kamienia, ale teraz hm..... ....a mogę spytać ile kosztuje mb ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 06.10.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Parapety śliczne, ja też ciągle myślę o drewnianych, tyle, że mam białe ramy i do końca nie jestem pewna jak to będzie wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.10.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Wasiu, parapety piękne, bardzo mi się podobają, zresztą wiesz dobrze, że też mam drewniane. Zadowolona jestem tylko z tych dębowych na dole. Na górze w sypialniach są sosnowe i bardzo miękkie niestety, już są rysy i zadrapania.Pierwsze Boże Narodzenie w nowym domu i u nas i u Was, będziemy to przeżywać mocno, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 06.10.2008 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Bogusia, parapet można przy najblizszym remoncie zmienić... Nitubaga, dziękuje ...sorki ale płacę stolarzowi za całość wykonania, czyli drzwi wewnetrzne, obrobienie filarów, szafki do łazienek, szafka pod telewizor i lampa do salonu no i parę innych drobiazgów i ile w tym zajmują parapety - nie wiem Josephina, Dziekuję.....a jeśli chodzi o białe okna, to będzie ładnie wyglądać. Tak ma właśnie moja córka - okna ma białe a parapety dębowe ale ciemny brąż tak jak drzwi wewnętrzne i schody. Wygląda to bardzo ładnie. Jak będę u niej to może pstrykne fotkę specjalnie dla Ciebie i sama zobaczysz jak to wygląda.....tylko nie wiem teraz kiedy będę, ale pewnie jeszcze w tym tygodniu... Tola, to będzie niesamowite przeżycie, pierwsze święta w domku z marzeń mojego męża, marzeń wspieranych teraz również przeze mnie No i najważniejsze - będziemy wszyscy razem.. - bo ja czasami tęsknię za chwilami, kiedy dzieci były w domu i .... było tak inaczej..... Tolu, ciesz się swoimi dziećmi jak najdłużej, bo jak wyfruną z domu to ....pewnie uwiją już swoje gniazda... No cóż, taka kolej rzeczy....A dla nas i tak zawsze zostaną dziećmi.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.10.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Tak, najpiękniejsze święta to te, kiedy dzieci były małe, przeżywały wszystko tak mocno i ubieranie choinki i pieczenie pierników, wypatrywały z nosami przylepionymi do szyby pierwszej gwiazdki, śpiewały kolędy śmiesznie przekręcając tekst, czekały na Mikołaja, a potem tyle radości przy rozpakowywaniu prezentów.Mam te wszystkie Wigilie nagrane na kasetach, zawsze się wzruszam oglądając.Do tej pory do Wigilii zasiadamy wszyscy razem, z moimi Rodzicami, bratem i jego rodziną.Zdaję sobie sprawę, że przyjdą takie święta, w których zabraknie Rodziców...a wtedy brat z rodziną też już nie przyjedzie, będą robić święta u siebie dla trójki swoich dzieci i ich rodzin. I co wtedy? strach myśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 06.10.2008 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Tola, nie trzeba mysleć... trzeba cieszyć się tym co mamy teraz i czerpać z tego jak najwięcej radosci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 06.10.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 My też spędzimy pierwsze święta w domku Bardzo się cieszę,będą nasze córki, moja siostra z rodzinką i moja Mama. I macie rację, jak już kogoś brakuje wśród nas to już nie jest tak samo A mnie brakuje mojego Taty Nie ma go już wśród nas od 8 lat,pierwsze święta były najgorsze Kolejne wcale nie lepsze.I dlatego chciałam wybudować dom tak szybko,zeby tę radość podzielić z Mamą( skoro z Tatą jest to już niemożliwe -a cieszyłby się baaardzo ). Ale wierzę,ze On gdzieś jest wśród nas, wspiera. Zawzse jak wybieram sie gdzieś w dalszą podróż, siadam przy jego grobie,pogadam ,proszę zeby czuwał .I wiecie...kilka razy mogło być w tej podróży ciężko,a ....... Ale sentymentalnie się zrobiło oh... Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 06.10.2008 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Bogusia, tak czasami jest, że robimy się sentymentalne...a zwłaszcza jak mówi sie o świetach, które były wesołe....i niepowtarzalne bo w pełnym gronie rodzinnym......ale teraz też mamy się z czego cieszyć, czyż nie? Może jest troszke inaczej ale tez radośnie..... Poczekaj jak dziewczyny pójdą Ci z domu.....wtedy dopiero zobaczysz jak bardzo będziesz sentymentalna i przy byle okazji będziesz wspominą i nie tylko świeta ale fakty z życia codziennego....Przynajmniej ja sie na tym łapię, że często myślę jak to było jak dzieci z nami mieszkały....Chociaż przyznaję, że z upływem czasu to też powoli zanika...... A teraz cieszę się z tego, że są samodzielne i, że chyba cos im jednak dalismy w tę ich dorosłość.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 07.10.2008 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Josephina, Dziekuję.....a jeśli chodzi o białe okna, to będzie ładnie wyglądać. Tak ma właśnie moja córka - okna ma białe a parapety dębowe ale ciemny brąż tak jak drzwi wewnętrzne i schody. Wygląda to bardzo ładnie. Jak będę u niej to może pstrykne fotkę specjalnie dla Ciebie i sama zobaczysz jak to wygląda.....tylko nie wiem teraz kiedy będę, ale pewnie jeszcze w tym tygodniu... O, Waśku, kochana jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 08.10.2008 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Josephina dla Ciebie....i uwierz ładnie te parapety wyglądają.... http://images30.fotosik.pl/283/f63913776f570a82med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 08.10.2008 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Dziękuję za fotkę. Będą drewniane w takim razie - teraz muszę tylko pogłówkować nad odcieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 09.10.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Z domawianiem kafli to tak jest.Trudno dopasować odcien(inna seria). Podobnie z planem robót Zaplanujemy to i owo, a wychodzi co innego .Ale poprawa humoru w postaci zakupu różyczek - extra Bogusia, parapet można przy najblizszym remoncie zmienić... Ależ ja jeszcze nie skończyłam "się wykańczać" Wasiu, a Ty juz o remonciku Ale kto wie, jak ta wykończeniówka tak długo potrwa to może remonty czas będzie zacząć Pozdr Bogusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ani1719500334 09.10.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Hej Nina Ale sie tu światecznie u Ciebie zrobilo Ja tez juz nie moge sie doczekac naszych pierwszych Świąt w domku... jezeli chodzi o parapety, to wyszły super! ja tez jestem bardzo zadowolona z drewnianych - tym bardziej, ze moje male chlopaki bardzo lubia wdrapywac sie na te obnizone parapety przy stole i tam sobie przesiadywac (moje kochane kury na grzedzie ) Mm nadzieje, ze Twoj maż juz sie dobrze czuje, a napisz jeszczeco z okiem, mialas juz to badanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 10.10.2008 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Płytek dalej nie ma.... dzisiaj obdzwoniłam całe trójmiasto i w zadnym salonie nie było tych płytek. Napisałam maila prosto do fabryki.... i wiecie co mi odpisali? Przysłali mi nowy cennik tychże płytek.... ... i tyle na moje zapytanie. Ania, świątecznie, bo ani sie nie obejrzymy a święta już będą... Dzisiaj w trakcie rozmowy z moim mężem - przypomniał sobie o wizycie u Was, i zapytał czy napisałam, że macie bardzo fajnie urządzony domek i , że jesteście bardzo sympatyczni... Temat, który wywołal wspomnienie wizyty to była szafa w wiatrołapie.... dobre, co? Ze zdrowiem to lepiej już i u męża i u mnie.. Widzialność oka troszke się poprawiła ale badania jeszcze nie miałam. Paranoja jakaś, tyle czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 10.10.2008 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Miałam pisać o różach, drzewkach, pracowitym waśku, kominku i piać hymny pochwalne na cześć tak zdolnego męża, ale przeczytałam ostatnie wpisy w komentarzach i ten Toli mnie rozkleił ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.10.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Ale mnie ten kominek rajcuje, już nie mogę się doczekać....jakby to u mnie miało być Za oko trzymam kciuki Co to się dzieje z tą służbą zdrowia? Tylko nie chorować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 13.10.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 No właśnie, tyle się u Ciebie Nino dzieje . Zielono za oknami,drzewka, kwiaty A w środku...super miejsce dla kominka I jak się ma takiego "osobistego" wykonawcę to już wiadomo jaki będzie efekt końcowy Pozdr Bogusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 13.10.2008 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Bogusia, ten mój fachwiec nigdy dotąd nie robił kominka i podpiera się od czasu do czasu radą kolegi, który zrobił już niejeden kominek. Przyznam, że i tak jestem bardzo dumna, bo bardzo ładnie to wszystko mu wychodzi. Jaki bedzie efekt końcowy....???? Zobaczymy, zobaczymy.... Amtla, trzymaj kciuki , bo to się bardzo przydaje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.10.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 A ja tak ogrodowo.... Zebrałaś nasiona aksamitek? Jesli jeszcze nie to zbieraj już, bo pora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 13.10.2008 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Mayland, a jak to się robi?.... Ja nigdy tego nie robiłam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts