Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Granat - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Szykują sie duże zmiany w moim zyciu zawodowym.... Złozyłam wypowiedzenie w swojej obecnej pracy......

Bardzo dobra decyzja.Myślę, ze zmiany w naszym życiu, są co jakiś czas potrzebne.Bo inaczej za szybko zestarzelibyśmy się :) :wink: Zreszta najlepszym tego przykładem jest to,że w naszym wieku-dojrzałym budujemy domy. 8)

Ja kilka lat temu(wraz z koleżanką) podjełyśmy ryzyko przejścia z państwowej posady na własną działalność.I to była bardzo trafna decyzja.

Trzymam wiec Wasiu mocno kciuki, za powodzenie w nowej pracy :D

PS. A tak na marginesie, praca dla Hindusów... :wink: mąż zazdrosny nie był? :lol:

Szkoda,że drzwi nawalają :( .Ale trzeba je reklamować :-? .

Koniecznie.

Pozdra

Stobrawa rzeczywiście była zachwalana i dlatego wybralismy te drzwi- podobały nam się i nadal się podobają.....a z tym przypadkiem, to dlaczego akurat po raz drugi to na nas trafiło???? :o :o :o

WASIEK Z DRZWIAMI STOBRAWY ZROBILO MI SIE DOKLADNIE TO SAMO CO TOBIE - CZYLI WG MNIE MAJA MOZE JAKIS BLAD TECHNOLOGICZNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Napisalam do ciebie na priva - ciekawa jestem jak rozpatruja reklamacje???????

Wasiu, poczytałam dziennik, u Ciebie tyle zmian, pięknie, pięknie.

Kanapy eleganckie i na pewno bardzo wygodne.

Łazienka czarowna, Sublime widziałam na żywo, zdjęcia nie oddają całego uroku.

I wnusio do zacałowania :D

Podziwiam Twój zapał związany z nową pracą, podziwiam tym bardziej, że sama jestem ciężka do zmian i bardzo tego w sobie nie lubię.

Przeprowadzka coraz bliżej Wasiu, bardzo się cieszę i trzymam za to, buziaki :D

....i chyba jest juz zmęczony budową...

Wcale się temu nie dziwię :-? Sam robi wszystko, a przecież nie mamy już po dwadzieścia lat :( .Ty też pewnie jesteś zmęczona, (tak jak ja i inni pewnie też).

Przychodzą czasami takie gorsze dni,że nic się nie chce..

Ale...oby do wiosny :) nowe siły, dłuższy dzień, wiecej słońca...

Pozdrawiam :p

Tolu a ja naoglądałam się znowu przed chwilką Twoich piekności... i za oknem i w środku... :D :D :D i tak sobie pomyslałam, że juz niedługo i ja bedę miała dół domku skończony..... do świąt coraz bliżej i ozdoby świąteczne ( lampki na zewnatrz ) juz kupione....

Dziekuję za dobre słowo i za... buziaki... :D :D :D i wzajemnie.....

:D :D :D :D

Przyznaję, ja też jestem zmęczona. Do codziennych obowiązków doszła mi jeszcze rekrutacja pracowników do nowej pracy a dzień jest taki krótki...

A i niezbyt miło zachowuje sie moja obecna ....jeszcze do 23 grudnia .... przełożona. Nie może znieść, że złozyłam wypowiedzenie...10 grudnia ma byc narada na której chciałam pożegnać się z kolezankami i kolegami....niestety, dostałam maila, że mam nie przyjeżdżać, bo nie chcą konkurencji na spotkaniu.... :roll: :roll: :roll:

:o :o :o

A to małpiszon jeden :evil: :evil: Przepraszam za słowo......JEDEN.....

Są ludzie, którzy nie potrafią zniesć tego,że ktoś jest lepszy, ma więcej itd...

Wiem coś o tym...jak się sprywatyzowałyśmy z kolezanką, (i jeszcze pracowałyśmy na starym miejscu) bardzo szybko zaczęła nas sie czepiać.Wiec powiedziałam, jej kiedyś że jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze..stara prawda,I wtedy odczepiła się od nas.

A ostanio, wymyśliła sobie zeby przekopać się przez naszą działkę (jest naszą sąsiadka za"plecami" :evil: -trzeba mieć :farta" prawda?)- do kanalizacji i wody...Bo kupiła działkę bez możliwosci uzbrojenia.Musiałam się nieźle nagimnastykować,żeby zrozumiała że taka opcja nie wchodzi w grę...

Mozesz sie domyśleć, jakie są teraz nasze relacje.Były takie sobie, a teraz tylko takie....

Ale Ty Wasiu,rób swoje i życzę Ci powodzenia w nowej pracy.

Pozdr

A mnie zżera to, że chciałabym kupić duzo rzeczy do domku a niestety, nie mam pieniędzy i nie mogę sprzedać mieszkania...O

pocieszam sie jednak tym, że tam i tak powoli robi się coraz domowiej... :D :D :D Miko, bedzie dobrze, to handra jesienno-zimowa nas dopadła....

Oglądam włąsnie zmywarki Miele i oczy wychodzą mi na wierzch ..... ceny są zabójcze a parametry porównywalne do AEG Elektroluxa. Ja najprawdopodniej taka wybiorę.....

A taki okap chcę kupić....

http://www.euro.com.pl/foto/5129102/5129102_2.jpg

i taką zmywarke...chyba.....

http://www.euro.com.pl/foto/5331032/5331032_2.jpg

lub taką

http://www.euro.com.pl/foto/10449699/10449699_2.jpg

Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat tego sprzętu? Może juz ktoś z was uzytkuje......chetnie poczytam, czy warto kupic ten sprzęt.....