Amtla 28.11.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 A ja tak optymistycznie na świat nie patrzę....Po prostu się boję... Ale chyba wezmę przykład z Twojego męża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 28.11.2008 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 bierz, bierz ... warto....i zawsze trzeba patrzeć w przyszłość optymistycznie... ale z dozą rozsądku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 28.11.2008 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Właśnie wraca mój mąż z budowy....miał zrobić zdjęcia łazienki, bo cały tydzień nie było mnie na budowie....wprawdzie jutro pojadę i obadam naocznie jak to wygląda ale ciekawość już mnie zżera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.11.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 ciekawość już mnie zżera... Mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 28.11.2008 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 No i będzie nas zżerać do jutra.... zdjęć nie zrobił, bo zapomniał....był zapracowany - w to wierzę, bo on jak coś robi, to całkowicie się temu poświęca.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.11.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Poczekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 28.11.2008 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Dzięki Ci moja wierna czytelniczko.... Ja poczekam z Tobą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 28.11.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Szykują sie duże zmiany w moim zyciu zawodowym.... Złozyłam wypowiedzenie w swojej obecnej pracy...... Bardzo dobra decyzja.Myślę, ze zmiany w naszym życiu, są co jakiś czas potrzebne.Bo inaczej za szybko zestarzelibyśmy się Zreszta najlepszym tego przykładem jest to,że w naszym wieku-dojrzałym budujemy domy. Ja kilka lat temu(wraz z koleżanką) podjełyśmy ryzyko przejścia z państwowej posady na własną działalność.I to była bardzo trafna decyzja. Trzymam wiec Wasiu mocno kciuki, za powodzenie w nowej pracy PS. A tak na marginesie, praca dla Hindusów... mąż zazdrosny nie był? Szkoda,że drzwi nawalają .Ale trzeba je reklamować . Koniecznie. Pozdra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 28.11.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 I oczywiście dołączam do grona czekających . Małżonek poważną pracą się zajmował, a nie robieniem zdjęć Podr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 28.11.2008 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Muszę już spadać, mąż chce usiąść do kompa. Bogusia, masz rację - życie lubi zmiany.... Do jutra..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 01.12.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Stobrawa rzeczywiście była zachwalana i dlatego wybralismy te drzwi- podobały nam się i nadal się podobają.....a z tym przypadkiem, to dlaczego akurat po raz drugi to na nas trafiło???? WASIEK Z DRZWIAMI STOBRAWY ZROBILO MI SIE DOKLADNIE TO SAMO CO TOBIE - CZYLI WG MNIE MAJA MOZE JAKIS BLAD TECHNOLOGICZNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Napisalam do ciebie na priva - ciekawa jestem jak rozpatruja reklamacje??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.12.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Wasiu, poczytałam dziennik, u Ciebie tyle zmian, pięknie, pięknie. Kanapy eleganckie i na pewno bardzo wygodne. Łazienka czarowna, Sublime widziałam na żywo, zdjęcia nie oddają całego uroku. I wnusio do zacałowania Podziwiam Twój zapał związany z nową pracą, podziwiam tym bardziej, że sama jestem ciężka do zmian i bardzo tego w sobie nie lubię. Przeprowadzka coraz bliżej Wasiu, bardzo się cieszę i trzymam za to, buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 04.12.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 ....i chyba jest juz zmęczony budową... Wcale się temu nie dziwię Sam robi wszystko, a przecież nie mamy już po dwadzieścia lat .Ty też pewnie jesteś zmęczona, (tak jak ja i inni pewnie też). Przychodzą czasami takie gorsze dni,że nic się nie chce.. Ale...oby do wiosny nowe siły, dłuższy dzień, wiecej słońca... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 04.12.2008 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Tolu a ja naoglądałam się znowu przed chwilką Twoich piekności... i za oknem i w środku... i tak sobie pomyslałam, że juz niedługo i ja bedę miała dół domku skończony..... do świąt coraz bliżej i ozdoby świąteczne ( lampki na zewnatrz ) juz kupione.... Dziekuję za dobre słowo i za... buziaki... i wzajemnie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 04.12.2008 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Przyznaję, ja też jestem zmęczona. Do codziennych obowiązków doszła mi jeszcze rekrutacja pracowników do nowej pracy a dzień jest taki krótki... A i niezbyt miło zachowuje sie moja obecna ....jeszcze do 23 grudnia .... przełożona. Nie może znieść, że złozyłam wypowiedzenie...10 grudnia ma byc narada na której chciałam pożegnać się z kolezankami i kolegami....niestety, dostałam maila, że mam nie przyjeżdżać, bo nie chcą konkurencji na spotkaniu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 04.12.2008 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 A to małpiszon jeden Przepraszam za słowo......JEDEN..... Są ludzie, którzy nie potrafią zniesć tego,że ktoś jest lepszy, ma więcej itd... Wiem coś o tym...jak się sprywatyzowałyśmy z kolezanką, (i jeszcze pracowałyśmy na starym miejscu) bardzo szybko zaczęła nas sie czepiać.Wiec powiedziałam, jej kiedyś że jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze..stara prawda,I wtedy odczepiła się od nas. A ostanio, wymyśliła sobie zeby przekopać się przez naszą działkę (jest naszą sąsiadka za"plecami" -trzeba mieć :farta" prawda?)- do kanalizacji i wody...Bo kupiła działkę bez możliwosci uzbrojenia.Musiałam się nieźle nagimnastykować,żeby zrozumiała że taka opcja nie wchodzi w grę... Mozesz sie domyśleć, jakie są teraz nasze relacje.Były takie sobie, a teraz tylko takie.... Ale Ty Wasiu,rób swoje i życzę Ci powodzenia w nowej pracy. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.12.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 A ja już nie mam nawet ochoty jeździć na budowę medal dla naszych mężów ps mój kuleje mam dość....a Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 05.12.2008 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 A mnie zżera to, że chciałabym kupić duzo rzeczy do domku a niestety, nie mam pieniędzy i nie mogę sprzedać mieszkania...O pocieszam sie jednak tym, że tam i tak powoli robi się coraz domowiej... Miko, bedzie dobrze, to handra jesienno-zimowa nas dopadła.... Oglądam włąsnie zmywarki Miele i oczy wychodzą mi na wierzch ..... ceny są zabójcze a parametry porównywalne do AEG Elektroluxa. Ja najprawdopodniej taka wybiorę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 05.12.2008 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Bogusia a Tobie to współczuje takiego sąsiedztwa.....brrrr, nie było innych działek do kupienia? .... Wyrazy wspólczucia, bo z takimi osobami nie da sie dobrze współżyć sąsiedzko...... chociaż, obym się myliła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 05.12.2008 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 A taki okap chcę kupić.... http://www.euro.com.pl/foto/5129102/5129102_2.jpg i taką zmywarke...chyba..... http://www.euro.com.pl/foto/5331032/5331032_2.jpg lub taką http://www.euro.com.pl/foto/10449699/10449699_2.jpg Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat tego sprzętu? Może juz ktoś z was uzytkuje......chetnie poczytam, czy warto kupic ten sprzęt..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts