Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Granat - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A taki okap chcę kupić....

http://www.euro.com.pl/foto/5129102/5129102_2.jpg

i taką zmywarke...chyba.....

http://www.euro.com.pl/foto/5331032/5331032_2.jpg

lub taką

http://www.euro.com.pl/foto/10449699/10449699_2.jpg

Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat tego sprzętu? Może juz ktoś z was uzytkuje......chetnie poczytam, czy warto kupic ten sprzęt.....

jak wpiszesz jaki to model to może ktoś będzie miał :D

A nie chcesz ze zintegrownym frontem? :roll:

Z tego co wiem to aeg i bosh to dobre wybory jeśli chodzi o zmywarki :D

Pierwsza zmywarka to Electrolux ESI45010X a druga to

AEG-Electrolux Favorit 86410 I-M

Myślałam o zintegrowanym panelu ..ale jednak wole chyba widzieć czy mycie skończyło się już albo ile jeszcze czasu pozostało do końca "prania" naczyń

ta którą wkleiłam ma światełko , które świeci na niebiesko na podlogę w czasie pracy :D ale oczywiście Waśku nie narzucam nic :D i nic z tego nie mam , jestem ostatnio w temacie i dlatego dałam linka do tego co wg mnie fajne :D

Tylko 15cm więcej a jednak dużo osób mówi , że wolałoby 60 ale Ty wiesz co dla Ciebie najlepsze :D

Oj, dziewczyny chyba sama nie wiem... :roll: :roll:

Własnie wrócilismy od znajomych i usłyszałam to samo, że 60 jest lepsza.....dobrze, ze mam jeszcze troszke czasu, poczytam jeszcze więcej...

Miko, bardzo dobrze, że sugerujesz pewne rzeczy, tym bardziej, że jesteś w temacie.... :D :D :D

Każda rada jest cenna....

Ja użytkuję już drugą zmywarkę Boscha- 45.Pierwsza 45 była z musu, bo było mało miejsca w kuchni.Natomiast teraz- jak najczęsciej jestesmy we dwójkę zupełnie nam wystarcza.

Wyszłam z założenia-ilez tych imprez będzie?A jak będą to i tak wszystko za jednym razem "nie wypiorę"(to tak jak z dodatkowym spaniem-dla gości.Jak będą goście to zawsze się znajdzie miejsce do spania.) Ale to oczywiście jest indywidualna decyzja.

Wasiu, a co do mojego sąsiedztwa :evil: to też zadaję sobie pytanie-czy akurat w tym miejscu musieli kupić działkę?

Ale cóz- wysoki żywopłot,drzewa...Będę podkarmiać je nawozem coby szybko rosły :lol: :lol: :lol:

Pozdr

Oj, dziewczyny chyba sama nie wiem... :roll: :roll:

Własnie wrócilismy od znajomych i usłyszałam to samo, że 60 jest lepsza.....dobrze, ze mam jeszcze troszke czasu, poczytam jeszcze więcej...

Miko, bardzo dobrze, że sugerujesz pewne rzeczy, tym bardziej, że jesteś w temacie.... :D :D :D

Każda rada jest cenna....

no widzisz coś w tym musi być :D

Rozmawiałam teraz z koleżanką. Jest ich troje tylko w domu i 45-tka w zupełnosci im wystarcza a jak sa goscie to nastawia dwa razy zmywarkę na 30 minut i sprawa załatwiona. garnki tez jej sie mieszczą i patelnie również.....

Bogusia, mówisz, że spokojnie ta 45 Wam też wystarcza na codzień? Szczerze mówiąć ja - teraz, kiedy dzieci juz się wyprowadziły nie gotuje aż tak dużo. obiad to tylko jedno danie, zazwyczaj drugie, za zupami mój mąż nie przepada....więc tych naczyn tak duzo nie ma....

ło matko, nie miała baba problemu to chce kupic sobie zmywarke i ... ma problem...... :D :D :D bo nie wie jaką... dobre, no nie.... :D :D :D :D

Bogusia, mówisz, że spokojnie ta 45 Wam też wystarcza na codzień? Szczerze mówiąć ja - teraz, kiedy dzieci juz się wyprowadziły nie gotuje aż tak dużo. obiad to tylko jedno danie, zazwyczaj drugie, za zupami mój mąż nie przepada....więc tych naczyn tak duzo nie ma....

ło matko, nie miała baba problemu to chce kupic sobie zmywarke i ... ma problem...... :D :D :D bo nie wie jaką... dobre, no nie.... :D :D :D :D

Wasiu nam zupełnie wystarcza. I tak nie włączamy jej codziennie-bo trzeba ją przecież napełnić.

I tak jak mówi Twoja koleżanka- jak jest impreza, naczynia są lekko zabrudzone włączam też krótkie programy. Przy większej zmywarce,przy dwóch osobach, do zapełnienia trzeba mieć dużo więcej talerzy, sztućców itd.A i tak mam tego sporo i jeszcze więcej :o .

mikopiko

Tylko jedna rzecz mnie ciekawi możecie mnie uświadomić dlaczego 45 a nie 60? Tak dla siebie chciałam wiedzieć nie mam złych intencji

No bo sprawdziłam , że chyba tyle samo kosztują tyle samo wody biorą no chyba , że te 15 cm potrzebne

mikopiko dobre pytanie :D

Ja myślę,ze to też wynika z tego, czy mamy na tyle miejsca w kuchni.

Ja mając do wyboru- dodatkową lub większą szafkę czy większą zmywarkę wybrałam to pierwsze.

Pozdr

To ja znowu doleję oliwy....trzymam sztamę z Miko :wink: Te 15 cm dla szafek nie daje wiele - no chyba, że burzy cały plan zabudowy :o A dla zmywarki to moim zdaniem komfort :D A zużycie wody to samo....

wasiek jeszcze raz proponuję przeanalizuj rozmieszczenie i wielkość szafek w kuchni....

Ale decyzja jest Twoja :D :D

Pozdr