mikopiko 05.12.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 też będę miała aeg ale taką http://www.ceneo.pl/1413929 ma zraszanie, 3 w1, pół wkładu, mało wody zużywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.12.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 A taki okap chcę kupić.... http://www.euro.com.pl/foto/5129102/5129102_2.jpg i taką zmywarke...chyba..... http://www.euro.com.pl/foto/5331032/5331032_2.jpg lub taką http://www.euro.com.pl/foto/10449699/10449699_2.jpg Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat tego sprzętu? Może juz ktoś z was uzytkuje......chetnie poczytam, czy warto kupic ten sprzęt..... jak wpiszesz jaki to model to może ktoś będzie miał A nie chcesz ze zintegrownym frontem? Z tego co wiem to aeg i bosh to dobre wybory jeśli chodzi o zmywarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 05.12.2008 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Miko, ale to chyba 60 jest a ja szukam 45, bo nas tylko dwoje jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 05.12.2008 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Pierwsza zmywarka to Electrolux ESI45010X a druga to AEG-Electrolux Favorit 86410 I-MMyślałam o zintegrowanym panelu ..ale jednak wole chyba widzieć czy mycie skończyło się już albo ile jeszcze czasu pozostało do końca "prania" naczyń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.12.2008 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Miko, ale to chyba 60 jest a ja szukam 45, bo nas tylko dwoje jest.... 60tka ale z tego co wiem to tutaj możesz naładować ile chcesz - dostosowuje się do ilości - tzw pół wkładu. Dużo osób mówiło , że nie warto kupować 45 Mayland jest w tym temacie dobra spytaj Ją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.12.2008 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 nphttp://f.kuchnia.o2.pl/temat.php?id_p=1231 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.12.2008 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 i jeszcze jednohttp://www.elektroda.pl/rtvforum/topic912738.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.12.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 tutaj też coś znalazłamhttp://forum.muratordom.pl/jaka-zmywarka,t89427.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 05.12.2008 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Miko, dzieki juz poczytałam ......z doświadczenia wiem, że 45 dla nas wystarczy w zupełności.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.12.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 wasiek, ja użytkuję obecnie 45 i muszę powiedzieć, że tak nie za bardzo.....Po każdej imprezie lub spotkaniu, naprawdę jest w niej za mało miejsca. Problem ze wstawianiem garnków prawie zawsze. Wolałabym 60 z trybem oszczędnym. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.12.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Pierwsza zmywarka to Electrolux ESI45010X a druga to AEG-Electrolux Favorit 86410 I-M Myślałam o zintegrowanym panelu ..ale jednak wole chyba widzieć czy mycie skończyło się już albo ile jeszcze czasu pozostało do końca "prania" naczyń ta którą wkleiłam ma światełko , które świeci na niebiesko na podlogę w czasie pracy ale oczywiście Waśku nie narzucam nic i nic z tego nie mam , jestem ostatnio w temacie i dlatego dałam linka do tego co wg mnie fajne Tylko 15cm więcej a jednak dużo osób mówi , że wolałoby 60 ale Ty wiesz co dla Ciebie najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 06.12.2008 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Oj, dziewczyny chyba sama nie wiem... Własnie wrócilismy od znajomych i usłyszałam to samo, że 60 jest lepsza.....dobrze, ze mam jeszcze troszke czasu, poczytam jeszcze więcej... Miko, bardzo dobrze, że sugerujesz pewne rzeczy, tym bardziej, że jesteś w temacie.... Każda rada jest cenna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.12.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 A, też jestem jak Miko za zintegrowanym frontem. Teraz niby widzę co i jak, ale trudno utrzymać to w czystości - no, bez przesady jakieś rowki o takie tam bzdety....A tak elegancko będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 06.12.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Ja użytkuję już drugą zmywarkę Boscha- 45.Pierwsza 45 była z musu, bo było mało miejsca w kuchni.Natomiast teraz- jak najczęsciej jestesmy we dwójkę zupełnie nam wystarcza. Wyszłam z założenia-ilez tych imprez będzie?A jak będą to i tak wszystko za jednym razem "nie wypiorę"(to tak jak z dodatkowym spaniem-dla gości.Jak będą goście to zawsze się znajdzie miejsce do spania.) Ale to oczywiście jest indywidualna decyzja. Wasiu, a co do mojego sąsiedztwa to też zadaję sobie pytanie-czy akurat w tym miejscu musieli kupić działkę? Ale cóz- wysoki żywopłot,drzewa...Będę podkarmiać je nawozem coby szybko rosły Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.12.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Oj, dziewczyny chyba sama nie wiem... Własnie wrócilismy od znajomych i usłyszałam to samo, że 60 jest lepsza.....dobrze, ze mam jeszcze troszke czasu, poczytam jeszcze więcej... Miko, bardzo dobrze, że sugerujesz pewne rzeczy, tym bardziej, że jesteś w temacie.... Każda rada jest cenna.... no widzisz coś w tym musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 06.12.2008 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Rozmawiałam teraz z koleżanką. Jest ich troje tylko w domu i 45-tka w zupełnosci im wystarcza a jak sa goscie to nastawia dwa razy zmywarkę na 30 minut i sprawa załatwiona. garnki tez jej sie mieszczą i patelnie również..... Bogusia, mówisz, że spokojnie ta 45 Wam też wystarcza na codzień? Szczerze mówiąć ja - teraz, kiedy dzieci juz się wyprowadziły nie gotuje aż tak dużo. obiad to tylko jedno danie, zazwyczaj drugie, za zupami mój mąż nie przepada....więc tych naczyn tak duzo nie ma.... ło matko, nie miała baba problemu to chce kupic sobie zmywarke i ... ma problem...... bo nie wie jaką... dobre, no nie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.12.2008 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Tylko jedna rzecz mnie ciekawi możecie mnie uświadomić dlaczego 45 a nie 60? Tak dla siebie chciałam wiedzieć nie mam złych intencji No bo sprawdziłam , że chyba tyle samo kosztują tyle samo wody biorą no chyba , że te 15 cm potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 07.12.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Bogusia, mówisz, że spokojnie ta 45 Wam też wystarcza na codzień? Szczerze mówiąć ja - teraz, kiedy dzieci juz się wyprowadziły nie gotuje aż tak dużo. obiad to tylko jedno danie, zazwyczaj drugie, za zupami mój mąż nie przepada....więc tych naczyn tak duzo nie ma.... ło matko, nie miała baba problemu to chce kupic sobie zmywarke i ... ma problem...... bo nie wie jaką... dobre, no nie.... Wasiu nam zupełnie wystarcza. I tak nie włączamy jej codziennie-bo trzeba ją przecież napełnić. I tak jak mówi Twoja koleżanka- jak jest impreza, naczynia są lekko zabrudzone włączam też krótkie programy. Przy większej zmywarce,przy dwóch osobach, do zapełnienia trzeba mieć dużo więcej talerzy, sztućców itd.A i tak mam tego sporo i jeszcze więcej . mikopiko Tylko jedna rzecz mnie ciekawi możecie mnie uświadomić dlaczego 45 a nie 60? Tak dla siebie chciałam wiedzieć nie mam złych intencji No bo sprawdziłam , że chyba tyle samo kosztują tyle samo wody biorą no chyba , że te 15 cm potrzebne mikopiko dobre pytanie Ja myślę,ze to też wynika z tego, czy mamy na tyle miejsca w kuchni. Ja mając do wyboru- dodatkową lub większą szafkę czy większą zmywarkę wybrałam to pierwsze. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.12.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 To ja znowu doleję oliwy....trzymam sztamę z Miko Te 15 cm dla szafek nie daje wiele - no chyba, że burzy cały plan zabudowy A dla zmywarki to moim zdaniem komfort A zużycie wody to samo.... wasiek jeszcze raz proponuję przeanalizuj rozmieszczenie i wielkość szafek w kuchni.... Ale decyzja jest Twoja Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 07.12.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 No to namieszałyśmy . Wasiek pewnie ma zawrót głowy Ja już więcej się nie odzywam w tym temacie Myślę, że od wymiaru zmywarki ważniejszy jest jej producent .Ma nam służyć na długie lata, bez awarii- niezależnie od tego czy będzie 45 czy 60 Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts