mikopiko 07.12.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 A wiecie co w tym jest najśmieszniejsze ... że ja nigdy nie miałam zmywarki Opieram się tylko na wypowiedziach innych, radach mądrzejszych (Maylandziu cmok cmok ) i analizie sprzętu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 08.12.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 O ty.... ale nas podpuściłaś . Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 08.12.2008 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Miko, to cos tak jak i ja..... ja tez opieram sie na doświadczeniach innych....i tak jak wczesniej napisałam, kazdy ma inne zdanie. My jednak zostaniemy przy zmywarce 45cm. Jezeli bedzie problem, to przypomnę sobie o zmywaniu ręcznym.... Jutro muszę koniecznie zaciągnąć męża do RTV AGD, żeby zamówić już sprzet, który mamy wybrany. A lodówka to Samsung side by side RS20CRHS lub jego siostra z barkiem...to jest jeszcze temat, który omawiamy i zastanawiamy się czy warto płacić za sam barek 500 zł wiecej.....powoli jednak dochodzimy do wniosku, że ... chyba nie warto..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 08.12.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Wasiu zmywarka nie da Ci zapomnieć o ręcznym zmywaniu .Bo przecież nie wszystko można w niej "wyprać" (a szkoda... ). A sprzęty to lepiej kupować etapami- jakoś te koszty sie rozłożą w czasie.Ja tak robiłam, i jak przyszło do montarzu kuchni miałam już wszystko. Dzięki temu nie pzreżyłam "szoku" wydatków -meble, sprzęty.Bo jak zliczę, to...nie powiem trochę tego wyszło Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.12.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Mi to chyba na meble już nie starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.12.2008 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Wasiu, my użytkujemy zmywarkę Boscha od wielu lat, mieliśmy ją w mieszkaniu w bloku i zabraliśmy ją do domu.Jeśli nam ta 45 wystarcza przy 4-osobowej rodzinie, to tym bardziej, jest wystarczająca na dwie osoby.Garnek po zupie i ziemniakach można umyć ręcznie, nie stanowi to problemu.Ja swoją uruchamiam codziennie wieczorem, nigdy nie zbiera się więcej naczyń, niż można w niej zmieścić.Odpukać użytkujemy ją wiele lat i jak do tej pory jest niezawodna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 10.12.2008 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Tolu, dziękuję Ci bardzo za uspokojenie mnie...po wczesniejszych dysputach, miałam troszke obaw...ale, tak jak piszesz, przy naszej dwójce bedę zmywać pewnie co drugi albo trzeci dzien.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.12.2008 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Żadnych obaw, ciesz się zakupem pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 10.12.2008 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Miko, to meble weźmiesz na raty.....tak jak ja sprzęt do kuchni. Gotówka czeka na zapłate stolarzowi a jakaś dodatkowa kasa, nie chce do mnie wpaść, więc zakupy zrobilismy na raty i ....teraz bedę sobie płacić co miesiąc, aż spłacę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 10.12.2008 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 dziekuję, cieszyć się będę pojutrze jak ją odbierzemy i od razu podłączymy..... Na razie cieszę się z filarów obrobionych przez stolarza. Czekam teraz na listwy przyścienne, żeby dopełnic całości....... Ja również cieplutko pozdrawiam...... u mnie za oknem -1, czyli zimnooooo. Oj nie lubie ja zimy, nie lubię..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 11.12.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Witaj, co do zmywarki my też mamy Boscha 45 i jestem bardzo zadowolona, mam nadzieję że Tobie również będzie dobrze służyć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 13.12.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Przepięknie wyglądają te onyksy w łazeince! Gratuluję wytrwałego męża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.12.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 wasiek, przepięknie wyszły te filary - tym bardziej że też nosiłam się z takim zamysłem Ale u mnie to jeszcze, jeszcze....Dlatego utwierdziłam się w pomyśle bo wygląda super A cierpliwość to widzę na kamykach ćwiczycie Ale efekt powalający...Można jakieś zbliżenie tych onyksów prosić? Pytasz czym wykończyć w łazience...U kogoś widziałam takie cieniutkie listwy aluminiowe zdajsie, bo miały srebrzysty kolor, dosyć cieniutkie około 2 mm. Tylko one były pomiędzy płytkami. Może coś takiego na wykończenie? Tylko nie wiem czy można i czy do koncepcji pasuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 13.12.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 wasiek ja powiem krotko - Ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 13.12.2008 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Piękna łazieneczka , filary, schody mmmmmmm marzenie, ślicznie Naprawdę mi się podoba aż chciałabym tam zamieszkać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 14.12.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 No pięknie, pięknie jest Wasiu Schody-to już wcześniej podziwiałam , filary- szkoda gadać -aż załuję,że u siebie nie mam filarów ."klatka" (sorki za określenie) dla wnuka-bardzo dobry pomysł.A wnuków przecież przybędzie . A łazienka-piałknie ,ślicznie .A Twój małż to musi być niespotykanie spokojny człowiek-tak składać te kamyki J ato przy puzlach wysiadam , a przy takich kamieniach-lepiej nie mówić. Ogólnie-śliczniutko Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 14.12.2008 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Dziekuję Wam bardzo za ocenę ciężkiej pracy mojego kochanego osobistego wykonczeniowca...... gdyby nie On, to nie byłoby tego domu ani dobrze wykonczonego wnętrza.... Wczoraj stwierdziliśmy, że u góry w łazience w celu wykończenia i zamkniecia całości, puścimy 7 centymetrowy pasek z ciemnych kafli. Próba została zrobiona i okazało się, że tego właśnie brakowało. Na początku chcieliśmy dać pasek z kamienia ...niestety, próba pokazała, że to nie jest zbyt dobry pomysł, bo byłoby już za dużo kamienia. Teraz jest tak delikatnie... Amtla, Postaram się dzisiaj zrobic zdjęcia z bliska .....i z daleka w całości już posprzątanej łazienki, chociaż jeszcze nie zafugowanej..... U nas na północy zrobiło się zimno....( -1 ) ....kiedyś zimy bywały bardziej mroźne a teraz patczcie Państwo -1 i już zimnica.... Wczoraj też odebraliśmy zamówiony sprzęt. Zmywareczka jest super i czeka teraz na podłączenie - w tym tygodniu - mebli wprawdzie jeszcze nie ma i pewnie trochę czasu upłynie zanim będą ale naczynia będą sie już same myć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.12.2008 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Bardzo ładnie Waśku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 15.12.2008 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Amtla, dla Ciebie obiecane zdjęcia kamienia w zbliżeniu...jeszcze nie zafugowane....http://images32.fotosik.pl/419/264477880c1e1e55med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.12.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Pewnie fajnie wygląda ten kamień na scianie z bliska. Ładnie wyszło waśku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts