Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Granat - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Miko, to cos tak jak i ja.....:D :D :D ja tez opieram sie na doświadczeniach innych....i tak jak wczesniej napisałam, kazdy ma inne zdanie. My jednak zostaniemy przy zmywarce 45cm. Jezeli bedzie problem, to przypomnę sobie o zmywaniu ręcznym.... :D :D :D

Jutro muszę koniecznie zaciągnąć męża do RTV AGD, żeby zamówić już sprzet, który mamy wybrany.

A lodówka to Samsung side by side RS20CRHS lub jego siostra z barkiem...to jest jeszcze temat, który omawiamy i zastanawiamy się czy warto płacić za sam barek 500 zł wiecej.....powoli jednak dochodzimy do wniosku, że ... chyba nie warto..... :) :) :)

Wasiu

zmywarka nie da Ci zapomnieć o ręcznym zmywaniu :lol: .Bo przecież nie wszystko można w niej "wyprać" :D (a szkoda... :wink: ).

A sprzęty to lepiej kupować etapami- jakoś te koszty sie rozłożą w czasie.Ja tak robiłam, i jak przyszło do montarzu kuchni miałam już wszystko.

Dzięki temu nie pzreżyłam "szoku" wydatków :wink: -meble, sprzęty.Bo jak zliczę, to...nie powiem trochę tego wyszło :o :wink:

Pozdr

Wasiu, my użytkujemy zmywarkę Boscha od wielu lat, mieliśmy ją w mieszkaniu w bloku i zabraliśmy ją do domu.

Jeśli nam ta 45 wystarcza przy 4-osobowej rodzinie, to tym bardziej, jest wystarczająca na dwie osoby.

Garnek po zupie i ziemniakach można umyć ręcznie, nie stanowi to problemu.

Ja swoją uruchamiam codziennie wieczorem, nigdy nie zbiera się więcej naczyń, niż można w niej zmieścić.

Odpukać użytkujemy ją wiele lat i jak do tej pory jest niezawodna.

dziekuję, cieszyć się będę pojutrze jak ją odbierzemy i od razu podłączymy..... :D :D :D Na razie cieszę się z filarów obrobionych przez stolarza. Czekam teraz na listwy przyścienne, żeby dopełnic całości....... :)

Ja również cieplutko pozdrawiam...... u mnie za oknem -1, czyli zimnooooo. Oj nie lubie ja zimy, nie lubię..... :wink: :wink: :wink:

wasiek,

przepięknie wyszły te filary - tym bardziej że też nosiłam się z takim zamysłem :roll: Ale u mnie to jeszcze, jeszcze....Dlatego utwierdziłam się w pomyśle bo wygląda super :D

A cierpliwość to widzę na kamykach ćwiczycie :o :D Ale efekt powalający...Można jakieś zbliżenie tych onyksów prosić?

Pytasz czym wykończyć w łazience...U kogoś widziałam takie cieniutkie listwy aluminiowe zdajsie, bo miały srebrzysty kolor, dosyć cieniutkie około 2 mm. Tylko one były pomiędzy płytkami. Może coś takiego na wykończenie? Tylko nie wiem czy można i czy do koncepcji pasuje ?

No pięknie, pięknie jest Wasiu

Schody-to już wcześniej podziwiałam :D , filary- szkoda gadać :lol: -aż załuję,że u siebie nie mam filarów :lol: :lol: ."klatka" :D :D(sorki za określenie) dla wnuka-bardzo dobry pomysł.A wnuków przecież przybędzie :D .

A łazienka-piałknie :D :D :D ,ślicznie :p .A Twój małż to musi być niespotykanie spokojny człowiek-tak składać te kamyki :lol: :lol: J ato przy puzlach wysiadam :p , a przy takich kamieniach-lepiej nie mówić.

Ogólnie-śliczniutko :D

Pozdrawiam

Dziekuję Wam bardzo za ocenę ciężkiej pracy mojego kochanego osobistego wykonczeniowca...... gdyby nie On, to nie byłoby tego domu ani dobrze wykonczonego wnętrza.... :D :D :D

Wczoraj stwierdziliśmy, że u góry w łazience w celu wykończenia i zamkniecia całości, puścimy 7 centymetrowy pasek z ciemnych kafli. Próba została zrobiona i okazało się, że tego właśnie brakowało. Na początku chcieliśmy dać pasek z kamienia ...niestety, próba pokazała, że to nie jest zbyt dobry pomysł, bo byłoby już za dużo kamienia. Teraz jest tak delikatnie...

Amtla, Postaram się dzisiaj zrobic zdjęcia z bliska .....i z daleka w całości już posprzątanej łazienki, chociaż jeszcze nie zafugowanej.....

U nas na północy zrobiło się zimno....( -1 ) ....kiedyś zimy bywały bardziej mroźne a teraz patczcie Państwo -1 i już zimnica.... :) :) :)

Wczoraj też odebraliśmy zamówiony sprzęt. Zmywareczka jest super i czeka teraz na podłączenie - w tym tygodniu - mebli wprawdzie jeszcze nie ma i pewnie trochę czasu upłynie zanim będą ale naczynia będą sie już same myć.... :D :D :D