Amtla 15.12.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Amtla, dla Ciebie obiecane zdjęcia kamienia w zbliżeniu.. wasiek, bardzo dziękuję za pamięć Z bliska jeszcze ładniej wyglądają Myślę, że całościowo będzie powalające wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 15.12.2008 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Mayland dziekuję... Amtla, nie ma za co.... Wczoraj znowu próbowaliśmy jeszcze inne wersje wykonczenia pod sufitem....tym razem na próbe poszły płytki koloru jasnego pociete w paski 7 cm. Natomiast tam gdzie są ciemne płytki, to też ciemne 7 cm paski, żeby nie było zbyt dużego kontrastu.... Juz sama nie wiem, która wersja będzie ok. gdybysmy całość zrobili ciemnymi płytkami, nie wiem czy nie byłoby za ciemno.....a tak jak damy jasne może bedzie lepiej....Poza tym ciemne płytki musiałabym dokupić, bo została mi tylko jedna a białych mam jeszcze pół kartonu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.12.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Myśl, myśl kobieto nikt za Ciebie tego nie wymyśli, bo kto zrobi to już wiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 15.12.2008 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 No tak, każdy ma swoje dylematy do rozwiązania......i masz rację, dobrze, że mam kogoś takiego, kto zrealizuje moje pomysły..... Amtla, a co teraz u Ciebie się dzieje? Bo zagladam do dziennika i.....cisza.....Masz juz kogoś do ścianek działowych?.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.12.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Do Świąt sobie odpuściłam z poszukiwaniami...no, chyba że się sam nawinie Robię podejście do okien i elektrykę przerabiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 15.12.2008 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Ależ te paseczki z onyxem ślicznie wyglądają. Wyobrażam sobie ile było pracy z ich dopasowaniem, ale warto było. Życzę zdrówka dla męża. Do Świąt jeszcze troszkę, więc na pewno będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 16.12.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Oj biedaczek Twój małż.Choroba przed świętami i to jeszcze taka ,która kładzie do łóżka Ale jak to nasze mamusie mowią-trzeba się wygrzać,wyleżeć, odpocząć i będzie dobrze A święta i tak się odbędą -mniej lub bardziej przygotowane, ale BĘDĄ!! Zdrowie najważniejsze!!! Życzenia zdrówka dla całej Rodzinki, a Ty Wasiu o sobie też nie zapominaj "zdrowotnie" Pozdr Bogusia PS.Onyksy śliczne I jeszcze jedno-zauważyłaś ,że te post jest 777?-to przynosi szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.12.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 waśku, to faktycznie coś z tym zdrówkiem nie tak Kuruj tych Twoich łóżkowiczów Może faktycznie co wygrzane w łózku to wypędzone? A o Święta jeszcze się nie martw... Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 16.12.2008 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Ależ te paseczki z onyxem ślicznie wyglądają. Wyobrażam sobie ile było pracy z ich dopasowaniem, ale warto było. Życzę zdrówka dla męża. Do Świąt jeszcze troszkę, więc na pewno będzie dobrze Oj pracy było, było... ale całe szczęście to już za moim mężem....chociaż jeszcze jest górna łazienka.... Dziękuje za życzenia zdrówka i musi byc dobrze...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 16.12.2008 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Życzenia zdrówka dla całej Rodzinki, a Ty Wasiu o sobie też nie zapominaj "zdrowotnie" Pozdr Bogusia PS.Onyksy śliczne I jeszcze jedno-zauważyłaś ,że te post jest 777?-to przynosi szczęście Onyksy nam też się bardzo podobają.....dziekuję zaż yczenia zdrówka- to najważniejsze ....... Zauważyłam, zauważyłam ..... i mam nadzieję, że te Twoje siódemeczki rzeczywiście przyniosą mi szczęście w zdrowiu i w nowej pracy..... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 16.12.2008 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 waśku, to faktycznie coś z tym zdrówkiem nie tak Kuruj tych Twoich łóżkowiczów Może faktycznie co wygrzane w łózku to wypędzone? A o Święta jeszcze się nie martw... Pozdr Amtla, niestety martwię się o świeta, bo odbedą się w naszym domku a tam troche jeszcze jest do zrobienia.... Ciekawa jestem, czy stolarz zdąży z drzwiami....trochę śmiesznie byłoby, gdyby nie było drzwi.... Domek pełen ludzików, potem moment skorzystania z wc przez kogoś .... a tu.....drzwi zastepcze.....kotara jakaś.... No cóz, trzeba sobie jakoś radzić, nieprawdaż? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.12.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 potem moment skorzystania z wc przez kogoś .... a tu.....drzwi zastepcze.....kotara jakaś.... Ale to by była historia....i byłoby co wnukom opowiadać i pierwszej Wigilii w nowym domu Nie martw się....zawsze będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 16.12.2008 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Ja się smieje a stolarz nie odbiera telefonu.....obiecał, że drzwi będą na święta....zresztą ja je juz widziałam, kwestia tylko ich przemalowania....i osadzenia na miejscu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.12.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 A to sama widzisz, że z lekka panikujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.12.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Waśku drewno na podłodze mam chwalę się wszędzie to i do Ciebie wstąpiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 16.12.2008 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Miko, super......poprosze o zdjęcie...moje drewno do salonu leży i czeka na położenie. A z jakiej firmy kupiłaś marbau? Deska, panel.....dawaj, dawaj, bo ciekawość mnie zżera.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.12.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Miko, super......poprosze o zdjęcie...moje drewno do salonu leży i czeka na położenie. A z jakiej firmy kupiłaś marbau? Deska, panel.....dawaj, dawaj, bo ciekawość mnie zżera.... u mnie deska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 16.12.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Zdrowka zycze dla glownego wykonawcy! KAMIEN WYSZEDL SUPER ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asuulek 17.12.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Witam! Wasiiek, podczytuję Twój dziennik od dawna i podziwiam efekty prac. Muszę pogratulować ślicznych schodów, są rewelacyjne!! Zresztą wszystko mi sie podoba co tu będę wymieniać. Najbardziej urzekła mnie łazienka i oczywiście te kamyczki . Podobne (ale chyba z czegoś innego) widziałam u Toli i też bym coś takiego chciała zrobić u siebie. Możesz mi napisać gzie je można kupić? P.S. A Twojego męża można wypożyczyć to układania kamyczków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 17.12.2008 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Dorbie, dziękuję.... Asulek Dziekuje, dziękuję....miło czytać takie posty..... Co do kamieni to masz racje, Tola ma również kamienie w łazience ale z tego co pamietam to trawertyn. Z kamieniami to było bardzo duzo zachodu...na pólnocy kraju nie ma żadnych kopalni kamieni, więc te które znaleźlismy w jednym jedynym sklepie w mieście były baaardzo drogie i było ich baardzo mało w worku, który kosztował 250zł. Nie pamietam ile tam było kilo ale worek wizualnie był bardzo mały ale pewnie ciężki. I tak moja córka zaczęła buszować za kamieniami po internecie. Znalazła na ebay niemieckim firmę, która zajmuje się wydobyciem kamienia a te połamane resztki sprzedaje jako odpady. No i teraz trzeba było pojechać po nie i przywieźć do nas...... Tak się składa, że nasz zięć często wyjeżdża w różne części świata i do niemiec również....no i pewnego razu przywiózł te kamienie i dla nas i dla nich.... U nich, tymi kamieniami obłożona jest cała wanna ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts