GraceH 15.01.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 To i ja sie podpisze pod tym kamieniem wyglada cudnie a gdy dojdzie do tego kolorek sciany i mebelki to bedzie olsniewajaco pieknie Wiec teraz czekamy na dalsze efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 15.01.2009 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Juz jestem i pisze.....kolor ściany.....tu mam problem ale do rozwiązania. Myslę, że taka jakaś ciemniejsza kawa z mlekiem....w salonie ma być ecri, więc kuchnia musi jakos stabilnie łaczyć sie z tym kolorkiem....Do mebli to jeszcze kawałek czasu upłynie ale fronty będą dębowe w takim samym kolorze jak drzwi, schody i przejścia i zrobione w takiej samej formie. Blat niestety, nie będzie z kamienia tylko jasny, prawie biały - normalny blat. A Wy jak myslicie...jaki kolor najlepiej pasuje do tego kamienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.01.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Supre wygląda Pasuje taki jaki powiedziałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 15.01.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Właśnie!!!!Pięknie by było!!! Ja też mam trawertyn. ...ale tylko płytę meblową .Naturalny...cudny. Wasiu, masz temat do przemyśleń?A może już przemyślałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.01.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 waśku mam prośbę. Podpytaj męża czym tnie plyty mdf?Kurcze mam pilarkę i wyrzynarkę. Jednak obie szczerbią płyty. Mam prosty, domowy sprzęt. Czy dokupic jakieś nakładki specjalne, tarcze, noże? Czy nie mam wyjścia jak kupić piłę stołową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 19.01.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Mayland, powiem Ci, że mąż ma różne dziwne narzędzia ale jeżeli chodzi o cięcie płyty, to robi to w firmie Komandor - z nimi wcześniej współpracował - i te półki do spizarki to tez u nich ciął i oklejał na gorąca ranty. Jak sam robił zabudowy, to też im zlecał ciecie płyty....to wcale drogo nie kosztuje, zapytaj tam u siebie nawet jakiegoś stolarza, który ma dużą piłe stołową ( chyba..) Wiem, że dzisiaj za płytę na półki, pocięcie i oklejenie zapłacił 3 stówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.01.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 No ja wlasnie zlecam cięcie w hurtowni dla stolarzy. Chciałabym jednak w domu to umieć zrobić tak dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 19.01.2009 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Bez dużej piły stołowej, nie dasz rady....mój mąż ma taką piłę ale wykorzystuje ją do wszystkiego innego...bo tutaj wymiar musi byc co do milimetra, żeby pasował do zabudowy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 19.01.2009 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 a w ogóle, to juz pisałam i napisze raz jeszcze.....podziwiam Cię za tyle odwagi i chęci przy pracach ręcznych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi601 19.01.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 ale super ten kamień! bardzo stylowo! bardzo ładnie wygląda, świetny pomysł! i świetnie wpasowuje się w styl całego domu! ( motyw z kameniem w łazience tez jest bobmbowy!) gratuluję efektu !! pa. czekam z niecierpliwością na Twoje półki w spiżarni bo tez bedziemy mieli takowe pomieszczenie i juz się zastanawiam jak je zagospodarować, i tez sami będziemy ciąc i skręcać. Już zarys w głowie mam ale z chęcią się poinspiruję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 19.01.2009 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Halo Emi.. witaj u mnie... Dziekuje za pochwały... W spizarce same pólki będą i blat jeden....szerszy od pozostałych, coby mozna było na nim cos zrobić....cos wiekszego postawic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.01.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 a w ogóle, to juz pisałam i napisze raz jeszcze.....podziwiam Cię za tyle odwagi i chęci przy pracach ręcznych.... Ty też duzo robisz. A o męzu Twoim to już nie wspominam. Praktycznei wszystko sam robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 19.01.2009 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 No cóż, mój mąż sam tak zadecydował.....i dobrze, bo wiem, że jest to zrobione bardzo dokładnie... A ja cóż, .....podtrzymuje go cały czas na duchu....i sprzatam, sprzatam, i jeszcze raz sprzątam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 21.01.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Wasiek, piekny ten trawertyn, rewelacja i pomysl i wykonanieDrzwi tez pieknie sie prezentuja. BARDZO ELEGANCKI DOMEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 22.01.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Dorbie, dzięki.... Ja z ciekawością podglądam Twoje efekty, chociaż się nie udzielam ale podziwiam za samozoaparcie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanguros 23.01.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Witaj Wasiekpowiedz mi jaki jest koszt trawertynu, bo widzę że to sa długie płyty,a a ja znalazłem maksymalnie 60cmmasz albo dasz namiar skad je wzięłaś może być na priv albo tutajdzieki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanguros 23.01.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Witaj Wasiekpowiedz mi jaki jest koszt trawertynu, bo widzę że to sa długie płyty,a a ja znalazłem maksymalnie 60cmmasz albo dasz namiar skad je wzięłaś może być na priv albo tutajdzieki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 24.01.2009 00:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Hej Kanguros, juz Ci odpowiadam....Jako, że w mnie nie ma żadnych duzych marketów budowlanych zamawiałam trawertyn u kamieniarza. Podczas wizyty u niego wybrałam kamień, który podobał mi się a on dociął go do potrzebnych wymiarów. Koszt takiego trawertynu to 800 zeta za m2. Trawertyn żywicowany jest droższy od surowego trawertynu ale tez ma swój urok. Te 800 zeta to cena wyjściowa.....jeszcze będę negcjować i napewno zapłace mniej za metr... Do zrobienia jest jeszcze kominek, płyta kamienna też już wybrana ale realizacja w lutym dopiero...i wtedy będę płaciła za całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ani1719500334 26.01.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Nina, troche mnie nie było, a u Was TAKIE zmiany . Od początku - strasznie mi się podobają Wasze drzwi, są bardzo klimatyczne śliczny jest ten kamień na ścianie w kuchni... w ogóle uważam, ze naturalne materiały są ponadczasowe i nigdy nie staną się echem hitów poprzedniego sezonu. Strasznie się uśmiałam, jak czytałam o narzekaniach Twojego męża wstającego nocą do Axy (sliczny szczeniaczek !) w sumie to odpadło mu karmienie piersią, prawda? Gratulacje! Jest Pięknie!. ps. Jeżeli chodzi o kolor blatu, to ja też celowałabym w coś jasnego i gładkiego (ewentualnie jakies bardzo, bardzo drobne "ciapki", cos jak rozsypany piasek... no w każdym razie aby nie konkurowało z trawertynem, który jest wyrazisty i musi grać pierwsze skrzypce). A jakie macie płytki w kuchni na podłodze, nie takie jasne właśnie? Pozdrowienia! A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 26.01.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Ach ci wykonawcy.... A wnuczek, ten ma się dobrze, a Wam jest weselej Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts