mayland 03.02.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 waśku u kasi w komentach o tym rozmawiali. Zajrzyj tam: http://forum.muratordom.pl/kaski-macieja-faktow-i-wiadomosci-z-budowy-komentarze,t103105-10620.htmO fotosiku tez jest wątek osobny założony: http://forum.muratordom.pl/fotosik-i-oplaty-za-transfer,t150452.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 03.02.2009 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 No czytam i myslę se, że fotosik normalnie antyreklame sam sobie robi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.02.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Pozmniejszałam troche zdjeć na miniaturki, inne wyrzuciałam całkiem. Nie powinni tego odności do zdjec juz wgranych o to nie w porzadku uważam. Niech sobie wprowadzają nowe zasady ale do nowych zdjeć. Obiecali usługę za darmo a teraz chcą zapłaty. Dla mnie to oszustwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 03.02.2009 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 I dlatego ja wynoszę się na inny darmowy portal.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 03.02.2009 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 próbuję rozgryźć albumik.pl ... ale jakis dziwny jest i nie widzę opcji do dodawania zdjęć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.02.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Ja tez już do nich zdjeć nie wstawię ale duzo mam zeby przenosic te które juz wgrałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 03.02.2009 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 to tak jak i u mnie....ale nie chce mi się dzisiaj siedzieć i zmniejszać, może jutro jak jeszcze mi nie wyrzucą tych zdjęć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.02.2009 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 dziewczyny imageshack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.02.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Miko no wiem, z nowymi nie ma problemu. Ale te z fotosika przenosic to masakra jakaś dla mnie. I jeszcze je do dziennika wgrywać na nowo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 03.02.2009 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 No własnie....to wgrywanie, przegrywanie ......normalnie chore jakieś...i jeszcze napiszą, że to znikomy procent fotosikowców a tu na forum czytamy, że dotyczy to prawie wszystkich.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 03.02.2009 23:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 spadam spać....zaraz do pracy trzeba będzie wstawać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.02.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Drziw to powód do radości a nie złości WYtlumaczysz mu co i jak i sie dogadacie. Daj większy zadatek a w marcu dopłacisz. Pewnei zgodzi sie poczekać. W końcu kryzys mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.02.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 WASIEK, ale Ci numerek wyciął, a raczej wystrugał Ja też myślę, że się dogadacie, bo przecież to nie pierwsze Wasze zamówienie A drzwi masz już w domku....Misiąc w jedną - miesiąc w drugą...wszak to miara budowlana Zobaczysz, nie będzie żle A złotówka wciąż się osłabia..i jak tu budować ? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 04.02.2009 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Jest gorzej, specjalnie dałam mu więcej niz chciał zaliczki w grudniu, żeby wystarczyło na szafkę do łazienki i lustro, bo wiedziałam, że teraz w najblizszym czasie nie będę miała wolnych środków....a tu taki klops....a tak poza tym to się cieszę, że są już te drzwi.....tylko ta kasa spędza mi sen z oczu a mieszkania jak na złość dalej nie mogę sprzedać... Juz cenę obniżyłam....i nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.02.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Bo teraz to jakieś "głupie" czasy nastały i nikt nie wie co robić....kryzysem straszą....zwolnieniami straszą.... Cierpliwości....wiem, że to łatwo się tylko pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 04.02.2009 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 tylko dlaczego ja mam zawsze takiego pecha? Jedno mieszkanie sprzedałam przed falą wzrostów a facet, który kupił je ode mnie sprzedał je 1,5 roku później za dwa i pół razy tyle .....a teraz nie mogę sprzedać, bo nie udzielają kredytów.... i tak całe życie. Do wszystkiego dochodzilismy ciężką pracą i zawsze pod górkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.02.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 A może Ci Bozia w dzieciach i wnukach za to wynagrodzi....Jedni już tak mają: ciągle pod górkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 04.02.2009 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Amtla, dzięki dobra kobito....pewnie już wynagradza.....z dzieci jestem dumna a z wnuka (chwilowo tylko jednego ale juz za chwileczkę, już za momencik..... ) jeszcze bardziej..... wstawiła zdjęcie w dzienniku drzwi, które mi przywieźli....ładnie owiniete folią trochę sobie poczekają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.02.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Drzwi śliuczniutkie, super zapakowane - mogą poczekać na swój czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 04.02.2009 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 i poczekają....to mają jak w Banku.... Idę do łóżeczka, bo znowu późno się zrobiło...Dobranoc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts