Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Granat - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Pozmniejszałam troche zdjeć na miniaturki, inne wyrzuciałam całkiem. Nie powinni tego odności do zdjec juz wgranych o to nie w porzadku uważam. Niech sobie wprowadzają nowe zasady ale do nowych zdjeć. Obiecali usługę za darmo a teraz chcą zapłaty. Dla mnie to oszustwo.

WASIEK,

ale Ci numerek wyciął, a raczej wystrugał :wink:

Ja też myślę, że się dogadacie, bo przecież to nie pierwsze Wasze zamówienie :D A drzwi masz już w domku....Misiąc w jedną - miesiąc w drugą...wszak to miara budowlana :roll:

Zobaczysz, nie będzie żle :D

A złotówka wciąż się osłabia..i jak tu budować ?

Pozdr

Jest gorzej,

specjalnie dałam mu więcej niz chciał zaliczki w grudniu, żeby wystarczyło na szafkę do łazienki i lustro, bo wiedziałam, że teraz w najblizszym czasie nie będę miała wolnych środków....a tu taki klops....a tak poza tym to się cieszę, że są już te drzwi.....tylko ta kasa spędza mi sen z oczu a mieszkania jak na złość dalej nie mogę sprzedać... :evil: :evil: :evil: Juz cenę obniżyłam....i nic... :( :( :(

tylko dlaczego ja mam zawsze takiego pecha? Jedno mieszkanie sprzedałam przed falą wzrostów a facet, który kupił je ode mnie sprzedał je 1,5 roku później za dwa i pół razy tyle .....a teraz nie mogę sprzedać, bo nie udzielają kredytów.... i tak całe życie. Do wszystkiego dochodzilismy ciężką pracą i zawsze pod górkę.... :( :( :(

Amtla, dzięki dobra kobito....pewnie już wynagradza.....z dzieci jestem dumna a z wnuka (chwilowo tylko jednego ale juz za chwileczkę, już za momencik..... :D :D :D ) jeszcze bardziej..... :D :D :D :D

wstawiła zdjęcie w dzienniku drzwi, które mi przywieźli....ładnie owiniete folią trochę sobie poczekają....