Ani1719500334 28.02.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Nina!!! Najserdeczniejsze gratulacje!!!! Niech mały słodziak zdrowo rośnie! I wieeeelkie gratulacje dla dzielnej mamy!!! ps. Troche nie na temat - Piekna stolarka u was przybyła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 01.03.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 wasiek, WIELKIE GRATULACJE dla Babci, dziadka, rodziców i braciszka oczywiście Jaka szkoda, że jak się okazuje trudno jeszcze rodzić u nas po ludzku POZDRÓW I UCAŁUJ CÓRKĘ za ten wielki wysiłek Jak się czuje córa ? i maluszek oczywiście? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 02.03.2009 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Hej, wykorzystuje moment przestoju firm i moge cos skrobnąć w pracy, bo jak wiadomo w domu niestety, nie mam internetu. Jeszcze raz dziekuje wszystkim za piękne słowa. Młoda mamusia powoli dochodzi do siebie i najważniejsze.... juz wczoraj zięć przywiózł ja i nowego młodego obywatela Naszego kraju, do domku..... Wszedzie dobrze ale najlepiej zawsze w domku....Alex jest nadzwyczaj spokojny ale bardzo mało je, co smuci jego mamusię, która z kolei bardzo duzo czasu poswieca na ściaganie pokarmu, bo maluszek pokiereszował jej całe "urządzenie" do ssania.... Obydwoje sa zdrowi co mnie najbardziej cieszy. Po mału tez córka zapomina o bólu, który jeszcze niedawno doprowadził ja do decyzji, że córki juz nie będzie.. Pozdrawiam Was gorąco. Nina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 02.03.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Jak to dobrze,ze Mamusia i Dzieciątko są zdrowi . Tak jak napisałaś Wasiu,że w domu jest najlepiej.Dojdą do siebie,córka pewnie zapomni o bólu i ....kto wie kiedyś będzie też miała córeczkę . Szkoda mi Twojej córci-jeżeli chodzi o karmienie, ściąganie pokarmu Ale niestety musi to robić żeby nie pojawiły się kłopoty.Wiem coś o tym Po pierwszej córce...wylądowałam na chirurgii, miałam nacinaną pierś Horror!Piersi w ciązy miałam jak balony,a pokarmu tyle co kot napłakał, masowałam, zciągałam pokarm i nic.A ropnie się porobiły i skończyło się jak pisałam. Po drugiej córce zaczęły się też problemy, ale po tym co przeszłam walczyłam z tymi cycorami jak lwica Nie dawałam się i jakoś to przetrwałam. Życzę więc Twojej córce"piersiowego" zdrowia,wnusiowi lepszego apetytu...niech POMOŻE swojej kochanej Mamusi .A jak starszy wnuczek czuje się w roli Starszego Brata? Nie jest zadrosny?Bo on przecież też jeszcze malusi jest. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 02.03.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Jak to dobrze,ze Mamusia i Dzieciątko są zdrowi . Tak jak napisałaś Wasiu,że w domu jest najlepiej.Dojdą do siebie,córka pewnie zapomni o bólu i ....kto wie,może kiedyś będzie też miała córeczkę . Szkoda mi Twojej córci-jeżeli chodzi o karmienie, ściąganie pokarmu Ale niestety musi to robić żeby nie pojawiły się kłopoty.Wiem coś o tym Po pierwszej córce...wylądowałam na chirurgii, miałam nacinaną pierś Horror!Piersi w ciązy miałam jak balony,a pokarmu tyle co kot napłakał, masowałam, zciągałam pokarm i nic.A ropnie się porobiły i skończyło się jak pisałam. Po drugiej córce zaczęły się też problemy, ale po tym co przeszłam walczyłam z tymi cycorami jak lwica Nie dawałam się i jakoś to przetrwałam. Życzę więc Twojej córce"piersiowego" zdrowia,wnusiowi lepszego apetytu...niech POMOŻE swojej kochanej Mamusi .A jak starszy wnuczek czuje się w roli Starszego Brata? Nie jest zadrosny?Bo on przecież też jeszcze malusi jest. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 06.03.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Helo Babciu Co dobrego słychać? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 06.03.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Ja jeszcze nie gratulowałam więc niniejszym czynię to teraz - niech Maleństwo rośnie zdrowo, a Mama szybko do siebie dojdzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 09.03.2009 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Josephine dziekuję za gratulację... Czas normalnie jest dla mnie niedobry. W ogóle go nie mam... Rano wychodzę do pracy, wracam nocą i to do domku gdzie nie ma netu....i nie ma Was... Maleństwo nasze ma już dwa tygodnie i wczoraj po raz pierwszy przyjechał do Babci i dziadka... Muszę ściągnąć zdjęcia od córki....bo on jest boski.... Starszy braciszek już od progu wołał, że przywiózł .."baciszka' i koniecznie sam musiał go pokazać. Jest ok, na początku chciałam, żeby Patryk był z nami jeszcze przez tydzień, coby córka mogła dojść do siebie....ale potem stwierdziłam, że to niedobry pomysł i Patryk razem z tatusiem pojechali odebrać "baciszka". Teraz co chwila podchodzi i całuje go delikatnie w główkę albo głaska..... [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.03.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Muszę ściągnąć zdjęcia od córki....bo on jest boski.... Koniecznie, koniecznie Maluszki są takie rozkoszne... wasiek, masz rację, że brak internetu bardzo, bardzo przeszkadza w życiu. ..a brak FM to dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 09.03.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Niesamowite, że Twój starszy wnuczek jest tak zafascynowany młodszym. Mój synek do tej pory nie przepada za swoją młodszą siostrą - no czasem ja toleruje i łaskawie włączy do zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 09.03.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Teraz co chwila podchodzi i całuje go delikatnie w główkę albo głaska..... [/b] To cudownie musi wyglądać . I bardzo dobrze,ze jest od początku ze swoją rodzinką Trzeba go od początku "dowartościowywać" .Żeby czuł się tak samo ważny jak młodszy braciszek Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 09.03.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 A co do gresu...to masz rację Wasiu...trzeba sie z mopem zaprzyjaźnić Mój na szczęscie ma takie maziaje i dzięki temu mniej na nim widać niepotrzebnych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.03.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 rany jakie tu dobre wieści są gratuluję serdecznie, z całego mojego serduszka to najpiękniejsze chwile w życiu, cud życia.. śliczne dzieciątko, śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 10.03.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Ale słodki widok Wasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.03.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Wasiu, cóż może człowieka bardziej radować przesłodkie dzieciaczki, no wzruszyłam się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 10.03.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Słodkie zdjęcie - mam podobne mojej dwójeczki, tylko bardzej widać im pyszczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 10.03.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Następne zdjęcia będą lepsze... z pyszczkami na wierzchu... Tak, jestesmy wszyscy szczęśliwi, że maleństwo jest zdrowe i, że starszy braciszek - jak na razie - jest szczęśliwy, że ma "baciszka". No tak mi się podoba jak Patryk wymawia to słowo, że nie mogę.... Pewnie później będą się bić o zabawki ale to też jest pewien etap w życiu....które każde rodzeństwo musi przejść.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 10.03.2009 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Ania, Ty jesteś na topie.....Twoja Nadia ma już? Przypomnij mi, sorki ile ma miesięcy? Jestem troszke opóźniona z czytaniem ....... BOgusia poczekaj, jeszcze troszkę i sama doświadczysz tego uczucia - jest cudowne - ale jednocześnie przypomina nam, że niestety, ale sie starzejemy, bo nasze dzieci mają juz swoje dzieci.... Tolu, Ty jednak jeszcze troszkę musisz poczekać, chociaż powiem Ci, że Twoja córka niejedno serce męskie już złamała i na pewno dużo jeszcze złamie. Mówiąc prosto - JEST BARDZO ŁADNA No a Synek, zajęty karierą sportową, kto wie kiedy znajdzie czas na ....hmmmm....ale na pewno tez znajdzie...... Josephine Ty i Ania wiecie dokładnie jak trudno jest młodej mamie z dwójką takich maluszków....ale te,ż ile radości dają takie chwile jak na moim zdjęciu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.03.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 ja cały czas latam z aparatem, klikam i klikam już po Dawidku wiem, jak te chwile szybko uciekają.. a są takie piękne Nadusia ma już 5 miesiączków skończone na zdjęciu w tym linku miała 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.03.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Nic, tylko schrupać...takie słodkie te Twoje wnuczęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts