Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Granat - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

wasiek,

WIELKIE GRATULACJE dla Babci, dziadka, rodziców i braciszka oczywiście :D :D :D

Jaka szkoda, że jak się okazuje trudno jeszcze rodzić u nas po ludzku :-? POZDRÓW I UCAŁUJ CÓRKĘ za ten wielki wysiłek :D

Jak się czuje córa ? i maluszek oczywiście?

Pozdr

Hej, wykorzystuje moment przestoju firm i moge cos skrobnąć w pracy, bo jak wiadomo w domu niestety, nie mam internetu.

Jeszcze raz dziekuje wszystkim za piękne słowa. Młoda mamusia powoli dochodzi do siebie i najważniejsze.... juz wczoraj zięć przywiózł ja i nowego młodego obywatela Naszego kraju, do domku..... :D :D :D

Wszedzie dobrze ale najlepiej zawsze w domku....Alex jest nadzwyczaj spokojny ale bardzo mało je, co smuci jego mamusię, która z kolei bardzo duzo czasu poswieca na ściaganie pokarmu, bo maluszek pokiereszował jej całe "urządzenie" do ssania.... :wink: :wink: :wink:

Obydwoje sa zdrowi co mnie najbardziej cieszy. Po mału tez córka zapomina o bólu, który jeszcze niedawno doprowadził ja do decyzji, że córki juz nie będzie.. :roll: :roll: :roll: :roll:

Pozdrawiam Was gorąco.

Nina

:) :) :lol:

Jak to dobrze,ze Mamusia i Dzieciątko są zdrowi :) .

Tak jak napisałaś Wasiu,że w domu jest najlepiej.Dojdą do siebie,córka pewnie zapomni o bólu i ....kto wie kiedyś będzie też miała córeczkę :p .

Szkoda mi Twojej córci-jeżeli chodzi o karmienie, ściąganie pokarmu :-? Ale niestety musi to robić :( żeby nie pojawiły się kłopoty.Wiem coś o tym :(

Po pierwszej córce...wylądowałam na chirurgii, miałam nacinaną pierś :cry: :cry: Horror!Piersi w ciązy miałam jak balony,a pokarmu tyle co kot napłakał, masowałam, zciągałam pokarm i nic.A ropnie się porobiły i skończyło się jak pisałam.

Po drugiej córce zaczęły się też problemy, ale po tym co przeszłam walczyłam z tymi cycorami jak lwica :-? Nie dawałam się i jakoś to przetrwałam.

Życzę więc Twojej córce"piersiowego" zdrowia,wnusiowi lepszego apetytu...niech POMOŻE swojej kochanej Mamusi :lol:

.A jak starszy wnuczek czuje się w roli Starszego Brata? :lol:

Nie jest zadrosny?Bo on przecież też jeszcze malusi jest.

Pozdrawiam :p

:) :) :lol:

Jak to dobrze,ze Mamusia i Dzieciątko są zdrowi :) .

Tak jak napisałaś Wasiu,że w domu jest najlepiej.Dojdą do siebie,córka pewnie zapomni o bólu i ....kto wie,może kiedyś będzie też miała córeczkę :p .

Szkoda mi Twojej córci-jeżeli chodzi o karmienie, ściąganie pokarmu :-? Ale niestety musi to robić :( żeby nie pojawiły się kłopoty.Wiem coś o tym :(

Po pierwszej córce...wylądowałam na chirurgii, miałam nacinaną pierś :cry: :cry: Horror!Piersi w ciązy miałam jak balony,a pokarmu tyle co kot napłakał, masowałam, zciągałam pokarm i nic.A ropnie się porobiły i skończyło się jak pisałam.

Po drugiej córce zaczęły się też problemy, ale po tym co przeszłam walczyłam z tymi cycorami jak lwica :-? Nie dawałam się i jakoś to przetrwałam.

Życzę więc Twojej córce"piersiowego" zdrowia,wnusiowi lepszego apetytu...niech POMOŻE swojej kochanej Mamusi :lol:

.A jak starszy wnuczek czuje się w roli Starszego Brata? :lol:

Nie jest zadrosny?Bo on przecież też jeszcze malusi jest.

Pozdrawiam :p

Josephine dziekuję za gratulację... :D :D :D

Czas normalnie jest dla mnie niedobry. W ogóle go nie mam... :o :o :o Rano wychodzę do pracy, wracam nocą i to do domku gdzie nie ma netu....i nie ma Was... :( :( :(

Maleństwo nasze ma już dwa tygodnie i wczoraj po raz pierwszy przyjechał do Babci i dziadka... :D Muszę ściągnąć zdjęcia od córki....bo on jest boski.... :D

Starszy braciszek już od progu wołał, że przywiózł .."baciszka' i koniecznie sam musiał go pokazać. Jest ok, na początku chciałam, żeby Patryk był z nami jeszcze przez tydzień, coby córka mogła dojść do siebie....ale potem stwierdziłam, że to niedobry pomysł i Patryk razem z tatusiem pojechali odebrać "baciszka". Teraz co chwila podchodzi i całuje go delikatnie w główkę albo głaska..... :D :D :D [/b]

Następne zdjęcia będą lepsze... z pyszczkami na wierzchu... :D :D :D

Tak, jestesmy wszyscy szczęśliwi, że maleństwo jest zdrowe i, że starszy braciszek - jak na razie :wink: - jest szczęśliwy, że ma "baciszka". No tak mi się podoba jak Patryk wymawia to słowo, że nie mogę.... :D :D :D :D

Pewnie później będą się bić o zabawki ale to też jest pewien etap w życiu....które każde rodzeństwo musi przejść.... :) :) :)

Ania, Ty jesteś na topie.....Twoja Nadia ma już? Przypomnij mi, sorki ile ma miesięcy? Jestem troszke opóźniona z czytaniem ....... :) :) :) :)

BOgusia poczekaj, jeszcze troszkę i sama doświadczysz tego uczucia - jest cudowne - ale jednocześnie przypomina nam, że niestety, ale sie starzejemy, bo nasze dzieci mają juz swoje dzieci.... :roll: :roll: :roll:

Tolu, Ty jednak jeszcze troszkę musisz poczekać, chociaż powiem Ci, że Twoja córka niejedno serce męskie już złamała i na pewno dużo jeszcze złamie. Mówiąc prosto - JEST BARDZO ŁADNA :D :D :D

No a Synek, zajęty karierą sportową, kto wie kiedy znajdzie czas na ....hmmmm....ale na pewno tez znajdzie...... :D :D :D :D

Josephine Ty i Ania wiecie dokładnie jak trudno jest młodej mamie z dwójką takich maluszków....ale te,ż ile radości dają takie chwile jak na moim zdjęciu..... :D :D :D :D :D :D