wasiek 23.04.2009 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Halo, halo...... nie ma mnie na necie ale jeszcze żyję Ciężko w pracy, w domku niewiele sie robi ale fajnie za to siedzi sie na przyszłym tarasie i zajada obiadek lub pije kawkę....i to mi sie podoba.... Internetu brak w domku i teraz juz brak tez w mieszkaniu, bo wyłączyłam. W ogóle to mam przejścia z dialogiem w sprawie przeniesienia numeru tel. i internetu. Skonczyła mi sie promocja i powiedzieli mi, że do czasu wyjasnienia sytuacji wszystko pozostanie bez zmian. A tu BUM niespodzianka.... przyszedł rachunek za internet i telefon w kwocie 350zł .... gdzie od dwóch miesiecy staram sie o przeniesienie tego ustrojstwa.... Coby było ciekawiej to za kwiecień tez przyszedł taki sam... Do tej pory płaciłam za wszystko 99 zeta więc różnica jest kolosalna..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 26.04.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 A juz martwiłam się,że coś nie tak...tfu,tfu Z tymi firmami telekomunikacyjnymi to istna zgroza Jak już złapią klienta to całą resztę mają daleko w poważaniu A poddasze to widać,że robił małżonek -taki porządeczek . Tarasik trzeba zrobić koniecznie przed latem Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 26.04.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Właśnie wczoraj złożyliśmy wypowiedzenie umowy UTP Zobaczymy z jakim skutkiem Zdziercy jedni, tak nas wkręcili, że szkoda gadać...ale czego się nie robi dla dzieci...i siebie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 27.04.2009 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Bogusia, u nas wszystko robione jest dokładnie bo tak uważa mój mąż, a poza tym to nie bedzie musiał szybko remontu robic bo na dłuzej wystarczy.... tak mówi... Tylko czas takiej pracy jest dwukrotnie dłuzszy.....właśnie kończy szlifować pierwszy pokój na górze i w czwartek bedzie go malował. Musze tez przyznać, ze w międzyczasie robi tez wiele innych rzeczy a ja sie denerwuje, ze nie moze skonczyc tego pokoju....Powoli juz sie przyzwyczajam do tego i dałam sobie spokój z wyznaczaniem zakonczenia kolejny etapów naszej budowy. Amtla, rozumiem, że masz podobne doswiadczenia do moich tylko z innym operatorem... Ja dalej nie otrzymalam odpowiedzi od TP SA.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 27.04.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Wasiu i Twój małżonek dobrze mówi . Bo my kończąc wykończeniówkę już wiedzieliśmy,że za kilka lat czeka nas porządny remont I niech sobie powolutku wykańcza Wasz domeczek .A Ty od czasu do czasu jakąś fotorelację pokaż Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.05.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Waśku jak tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 27.05.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Postaram sie jutro wkleic pare zdjęć..... Tak tak Wasiu-postaraj się i to koniecznie. Nie obijaj się na forum :lol:My tu ciezko pracujemy, a Ty nic Znaczy się mieszkacie-superowo . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 27.05.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 wasiek, to szczęściara z Ciebie: mieszkasz, mąż wykańcza nie Ciebie a domek żabyś jeszcze częściej pisała i coś pokazała.... Internet już masz? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 28.05.2009 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Amtla, mąż wykancza domek a ja wykańczam sie finansowo. Juz nie wiem jak mam zarobic więcej i wiecej, bo zawsze za mało na to co aktualnie by sie przydało... Internetu nie mam i ...chyba nie bede miała....nic kompletnie w naszym lesie nie działa. Normalnie kaplica.... Dlatego tez, rzadko cos piszę. W pracy nie mam za bardzo czasu i stąd duże odległości czasowe w opisach... ale dziekuję za pamięc i za to, ze jeszcze ktos tu zagląda. Zaraz ide wstawic pare nowych zdjęc....z budowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 28.05.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Wasiu pociesz się-na brak kasy nie tylko TY cierpisz Piękne kwiatki na parapecie . Pokój na górze- bardzo ładny kolor.Kto tam będzie mieszkał? I piękne pieski..które się wyświetlają Szkoda,że nie masz internetu Próbowałaś orange? Pozdr A jak wnuczki sie chowają,zwłaszcza Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 28.05.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Ja też zaglądam do Twojego domku i czekam na nowinki. Co do braku internetu, to może i dobrze, że go nie ma, bo to straszny pożeracz czasu... na pewno się przydaje, ale jak go nie ma to też da się przeżyć, a i życie jest ciekawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.05.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 waśku ściagnij sobie picasa http://picasa.google.pl/Można fajnie zdjecia obrabiać, bardzo szybko się ładują do sieci i wogóle fajny programik. bez problemu będziesz mogła zamieszczać fotki w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 28.05.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 O Nina nareszcie się pojawiłaś Zazdroszczę tego mieszkania i tych ptaszków piękne kwiatki masz a przy okazji, pamiętasz może szerokość sufitu podwieszanego w kuchni? I w jakiej odległości od brzegu są umieszczone halogeny? Chyba że są pośrodku? Mam nadzieję, że we wrześniu uda nam się zobaczyć u nas na parapetówie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 29.05.2009 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Miło mi bardzo czytać posty od Was.... Bogusia, Alex rosnie jak na drozdżach. 24 maja skończył trzy miesiące i jest to bardzo fajny etap gaworzenia, czyli grucha sobie pieknie... i bardzo szeroko sie smieje jak widzi babcię... a Babcia z radosci, że wnuczek chce z nia rozmawiac .....też grucha do niego..... Patryk natomiast, zaczyna pokazywać, że jest troszke zazdrosny o Alexa, zwłaszcza kiedy mamusia karmi go piersią. Koniecznie wtedy cos potrzebuje od mamy i każe jej ..."odłoż Alexa i chodź do mnie..." A jak cos nabroi to przychodzi do mamy, przytula sie i tak słodko mówi...." Patik kocha Cie..." No i bądź tu człowieku zły na takiego słodkiego szkraba.... Ten pokój bedzie pokojem goscinnym, chociaż wybrał go dla siebie syn. Z tym, ze On bedzie zadkim gościem w domu.....bedzie przyjeżdżał tylko na wakacje...No cóz jego miejsce docelowe życia, to piekne miasto Poznań a obecnie tulipanowa Holandia... Za piekne kwiatki dziękuję.....ten dział -ogrodnictwo- to dla mnie nowość.... A moje pieski sa ok. jeden biały jak widać a drugi czarny...Ostatnio oba mi zachorowały....przyczyna.... oczywiscie kleszcze, których duzo jest na łakach i w lesie a pieski biegaja wszedzie...szczególnie harry źle to zniósł.. dostał kilka zastrzyków i teraz juz lepiej. Oczywiscie oba zostały wczesniej szczepione przeciwko boleriozie ale jak widać swoje musiały przejść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 29.05.2009 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Josephine, miło mi, że tu zagladasz.....ja do Ciebie też zagladam, chociaz nie pisze z przyczyn wiadomych. I tak jak piszesz bez internetu da się żyć i czasu jest więcej ......ale czasami z przyjemnoscią usiadłabym sobie do kompa i tak na spokojnie poczytała i poudzielała się troszke. W pracy wiesz jak jest.....brak czasu....no i kontrola.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 29.05.2009 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Mayland, , właśnie sie wkurzałam jak wczoraj wklejałam zdjęcia. Poprzednio na onecie mogłam normalnie zdjecia wklejac a teraz cos tam zrobili i ...guzik....tylko link do stronki Tak, że bardzo Ci dziękuję za adres picassa i na pewno zaraz sie tam zaloguję. Muszę też dodać, że Twój taras jest bardzo piekny i wszyscy u mnie w domku juz go widzieli....i wiesz co? każdy od razu mówił.....ooooo to tak jak Ty chcesz zrobić..... Rewelacja normalnie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 29.05.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Mayland, , właśnie sie wkurzałam jak wczoraj wklejałam zdjęcia. Poprzednio na onecie mogłam normalnie zdjecia wklejac a teraz cos tam zrobili i ...guzik....tylko link do stronki A ja wklejam z onetu zdjęcia i narazie nic się nie dzieje.Fakt-najpierw w innym programie zmieniam ich rozmiar,może to ma jakieś znaczenie. No to fajnie masz z wnuczętami:lol: Starszy widac zazdrosnik:wink: Ale one przecież też jeszcze jest maluszkiem. A jeszcze wracając do piesków,to nie chciałam pisac wcześniej ale wydawało mi sie że pieski jakies takie chudsze wyglądaja Myślałam,że to może nie te same .A one bidulki chorowały... Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 29.05.2009 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Iza, dzięki za uznanie kwiatków.... szerokość podwieszanego sufitu to 60 cm...a jak są rozmieszczone lampki....hmmm musze spawdzić ...ale wydaje mi się, że jednak sa na srodku.. Z przyjemnościa odwiedzimy Was we wrzesniu.....pewnie i tak bedziecie mieli szybciej wykonczony domek od nas...więc Z PEWNĄ DOZĄ NIESMIAŁOŚCI I CIEKAWOSCIĄ .... bede czekała na znak odwiedzin...... A jak zamieszkasz to tez bedziesz słuchała spiewu ptaszków i oddychała wolnością od sąsiadów..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 29.05.2009 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Bogusia, nasz Harry jest dodatkowo po wizycie u fryzjera i jest ogolony prawie na łyso , żeby w ciepłe dni nie bylo mu gorąco.....a tak w ogóle to on ma budowę wyżła, czyli wklęsły brzuch i wystajace kosci...smiejemy sie zawsze, że po fryzjerze to nie bedziemy go nikomu pokazywać bo wyglada jak zabiedzony, wychudzony czyli niedokarmiony piesek....a tak nie jest.... A zdjęcia to wklejasz na onet juz obrobione? w jakim programie? Do tej pory normalnie mogłam to robic a ostatnio tak jakos dziwnie... Do obróbki zdjęc ja uzywam .....hmmm zapomniałam jak sie ten program nazywa... ale jest to czerwona łapka.....infra cos tam cos tam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 29.05.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Ufff...to sprawa fryzjera głównie a nie choroby Kamień z serca Nasz kocur wyczesać się nie da a co dopiero wizyta u fryzjera haha Ja używam do zdjęć program foto studio.Bardzo prosty i fajny.Dla moich potrzeb wystarczający.Dostałam go od znajomych. Pomniejszam zdjecia do 700x550,takie zdjęcia też wklejam na naszą klasę. Narazie z onetem nie mam problemu. Pozdrawiam,Bogusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts