mayland 29.05.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Mayland, , właśnie sie wkurzałam jak wczoraj wklejałam zdjęcia. Poprzednio na onecie mogłam normalnie zdjecia wklejac a teraz cos tam zrobili i ...guzik....tylko link do stronki Tak, że bardzo Ci dziękuję za adres picassa i na pewno zaraz sie tam zaloguję. Muszę też dodać, że Twój taras jest bardzo piekny i wszyscy u mnie w domku juz go widzieli....i wiesz co? każdy od razu mówił.....ooooo to tak jak Ty chcesz zrobić..... Rewelacja normalnie..... No widzisz, teraz juz wiedzą o co chodzi inwestorce Picassa "widzi" odrazu po zainstalowaniu wszystkie zdjecia jakie masz na kompie. Sam automatycznie ściaga foldery. Bardzo łatwo sie przeglada zdjecia i można je przekładac miedzy folderami w tym programie. Transfer do sieci zajmuje sekundy. w sieci znów możesz zmniejszać rozmiar zdjecia klikając na link do zdjęcia. Nic wiecej robić nie potrzeba. Mozna zakładać sobie foldery w sieci. Bardzo wygodny to program. Irfan... coś tam tez mam ale odkąd mam picasse to irfana nie uzywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.06.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 dawno nie zaglądałam do Ciebie zrobiłas kuchnię do końca? jak tam wnusio? pewnie już spory facet z niego ja korzystam z tego, bardzo prosty program i szybki http://pl.tinypic.com/ wrzucam zdjęcie i daję rozmiar 640 na 480, to najlepsze do wrzucania na fora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 05.06.2009 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Ania, cieszę sie ze zajrzałaś... ja do Ciebie zagladam ....ale sie nie udzielam, chociaż podziwiam poczynania ogrodowe. Współczuje Ci, ze w młodym wieku masz takie problemy....no ale cóz, problemów typowo kobiecych same sobie nie wybieramy ..to one nas sie czepiaja.. Wnuczek jeden i drugi rosnie jak na drożdżach....szkoda, ze tak szybko nie idzie nam wykanczanie wnetrza domku. Kuchnia jak była tak jest. meble do niej to dopiero chyba w przyszłym roku. Teraz wazniejsze rzeczy, typu kostka na zewnatrz, taras no i panele na cała góre no i trzeba było dokonać wyboru co jest najważniejsze i najpilniejsze... Dziękuję za kolejny adres do wklejania zdjęć.... a twoja Nadia to jak mój najmłodszy wnusio.... tez rosnie jak na drożdżach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.06.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Hej Waśku dałabyś zdjęcia młodego Imageshack jest też łatwy w obsłudze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 05.06.2009 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 heloł Miko.... A dam zdjęcie dam i to niejedno....ale dopiero w poniedziałek. Jutro do nas przyjezdzaja to kilka zrobię..... Ba, zrobie nawet zdjecie kolejnego skonczonego pokoju.... który własnie w chwili obecnej kończy sie malować...na zielono..... No pokaże też deski na górę.....i tutaj mamy dylemat....Ja chciałam jasne ale po rozłożeniu kilku desek, okazało sie, ze nie wyglada to ładnie...No i stanęlo na podlodze w kolorze schodów i drzwi wewnetrznych.....kolejna kwestia to ...parkiet czy cała deska...i tak w kółko.... cale szczęście, że małymi kroczkami dobiegamy do konca wyborów...- no cóż pusta kasa, to i koniec wyborów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.06.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 oj u nas też krucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 05.06.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Ooo...to nie tylko u Was Witaj Wasiu Te dylematy budowlane to już chyba nigdy nas nie opuszczą Ja już bym coś zmieniała Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 08.06.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Wasiu ale fajne te Twoje wnukihttp://www.emotka.pl/emotikony/emocje/99.gifhttp://www.emotka.pl/emotikony/emocje/86.gif A młodszy-młody ma takie spojrzenie...http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/87.gif. Sama radość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 08.06.2009 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Bogusia, dzieki ... powiem Ci, że mlody juz teraz wie jak zakręcic babcią czy mamusią.....a co dopiero jak starszy będzie.... te jego minki i spojrzenia sa nie do podrobienia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.06.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Wnuki słodziaki a domek bardzo do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.06.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 No i kaloszki niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.06.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Ale te dzieciaczki na zdjęciach kochane i śliczne... ale ja się cieszę, że to już za mną O i zmiany w domku znaczne pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.06.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 ale słodziaki, a mały to ma rozbrajający uśmiech i w domku widzę, że zmiany są co to za kolorek? Bardzo ładny, taki pastelowy Amtluś... nie chciałabyś takiego brzdąca w domku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy126 11.06.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 witamczy ktos buduje granata w okolicy szczecina?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 15.06.2009 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Andy, podaje ci stronke naszą GRANATOWĄ, tam znajdziesz duuuzo granatowców, którzy sa bardzo otwarci na wizyty nowych budowniczych projketu Granat.... http://forum.muratordom.pl/granat,t64468-2760.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 09.07.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Hej Wasiu Odezwij się do nas...Moze byś cóś napisała ,jakoweś fotki wkleiła Baaardzo się zaniedbałaś kobitko Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 14.07.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Hej Wasiu po pierwsze primo- fajniste Twoje dwa najmłodsze chłopaki...po oczach widać,że to wesołę chłopaki po drugie primo-powoli,powoli ale ciągle do przodu i to jest najważniejsze ......-ogród zmienia się,dużo już masz drzewek (zazdroszczę Ci-bo u mnie to jeszcze z lekka księzycowo ), nie mówiac już o lasku wokół Mieszkacie już w domku czy tylko pomieszkujecie? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 14.07.2009 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Bogusia, dziekuję za pochwały wnuków....ale ja sama do tej pory nie moge się nimi nasycic... takie dwa małe kochane szkraby, które doprowadziły do tego, że jestem bardzo dumna ze swojej córki.....obawiałam się troszke czy sobie poradzi ( jak to matka ... ) Ale ona zdała egzamin na 6 z +. W domku normalnie mieszkamy pomimo, że nie jest wykończony. Prawde mówiąc, to jak pojechałam ostatnio do mieszkanka to wydało mi się takie ciasne.....w krótkim czasie przyzwyczaiłam się do luksusów przestrzeni.... Goraco pozdrawiam.... A roslinek to mam mało, bo dopiero zaczynam sadzic....tuje posadzone były juz 1.5 roku temu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.07.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Waśku duzo zrobiliście. WIerzby bym przycięła i to ostro. Powinny się zagęścić a i lepiej korzęń sie rozwinie. W przyszłym roku niech budują koronę, w tym lepiej żeby były mocniejsze. Ja swoje już 3 razy ciełam w tym roku Rosną jak szalone. Wnuczęta boskie Wcale mnie nie dziwi, że sie nacieszyc nie mozesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 17.07.2009 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Mayland, dziekuję za radę.... troche czytałam o wierzbach i tak mysłałam, że trzeba je przyciąć. No ale tego nie zrobiłam wczesniej tylko teraz po Twojej wypowiedzi......Tak, na prawde to szkoda było mi tych różowych listków.... .... ale juz w wiekszości ich nie ma..... Poza tym , czy u Ciebie też brązowieją im listki? Czytałam, że to nic wielkiego ale brzydko wygląda i obrywam je..... Na sobotę zaplanowałam sobie sianie trawy, wałowanie i podlewanie a potem oczekiwanie na zielone źdźbła mojej pierwszej w życiu własnorecznie wysianej trawy..... Takie małe cooś a jak mnie cieszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts