Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Granat - komentarze

Recommended Posts

Mayland, , właśnie sie wkurzałam jak wczoraj wklejałam zdjęcia. Poprzednio na onecie mogłam normalnie zdjecia wklejac a teraz cos tam zrobili i ...guzik....tylko link do stronki

Tak, że bardzo Ci dziękuję za adres picassa i na pewno zaraz sie tam zaloguję.

Muszę też dodać, że Twój taras jest bardzo piekny i wszyscy u mnie w domku juz go widzieli....i wiesz co?

każdy od razu mówił.....ooooo to tak jak Ty chcesz zrobić..... :D :D :D Rewelacja normalnie..... :D :D :D

:lol: No widzisz, teraz juz wiedzą o co chodzi inwestorce :lol:

Picassa "widzi" odrazu po zainstalowaniu wszystkie zdjecia jakie masz na kompie. Sam automatycznie ściaga foldery. Bardzo łatwo sie przeglada zdjecia i można je przekładac miedzy folderami w tym programie. Transfer do sieci zajmuje sekundy. w sieci znów możesz zmniejszać rozmiar zdjecia klikając na link do zdjęcia. Nic wiecej robić nie potrzeba. Mozna zakładać sobie foldery w sieci. Bardzo wygodny to program. Irfan... coś tam tez mam ale odkąd mam picasse to irfana nie uzywam :lol:

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ania, cieszę sie ze zajrzałaś... :D

ja do Ciebie zagladam ....ale sie nie udzielam, chociaż podziwiam poczynania ogrodowe. Współczuje Ci, ze w młodym wieku masz takie problemy....no ale cóz, problemów typowo kobiecych same sobie nie wybieramy ..to one nas sie czepiaja.. :evil:

Wnuczek jeden i drugi rosnie jak na drożdżach....szkoda, ze tak szybko nie idzie nam wykanczanie wnetrza domku. Kuchnia jak była tak jest. meble do niej to dopiero chyba w przyszłym roku. Teraz wazniejsze rzeczy, typu kostka na zewnatrz, taras no i panele na cała góre no i trzeba było dokonać wyboru co jest najważniejsze i najpilniejsze...

Dziękuję za kolejny adres do wklejania zdjęć.... a twoja Nadia to jak mój najmłodszy wnusio.... :D :D tez rosnie jak na drożdżach.... :D :D :D

heloł Miko.... :D :D :D

A dam zdjęcie dam i to niejedno....ale dopiero w poniedziałek. Jutro do nas przyjezdzaja to kilka zrobię.....

Ba, zrobie nawet zdjecie kolejnego skonczonego pokoju.... :) :) który własnie w chwili obecnej kończy sie malować...na zielono.....

No pokaże też deski na górę.....i tutaj mamy dylemat....Ja chciałam jasne ale po rozłożeniu kilku desek, okazało sie, ze nie wyglada to ładnie...No i stanęlo na podlodze w kolorze schodów i drzwi wewnetrznych.....kolejna kwestia to ...parkiet czy cała deska...i tak w kółko....

cale szczęście, że małymi kroczkami dobiegamy do konca wyborów...- no cóż pusta kasa, to i koniec wyborów... :D :D :D

• 4 weeks później...

Hej Wasiu :p :p

po pierwsze primo- fajniste Twoje dwa najmłodsze chłopaki...po oczach widać,że to wesołę chłopaki :lol:

po drugie primo-powoli,powoli ale ciągle do przodu i to jest najważniejsze :lol:

......-ogród zmienia się,dużo już masz drzewek :lol: (zazdroszczę Ci-bo u mnie to jeszcze z lekka księzycowo :p ), nie mówiac już o lasku wokół :D

Mieszkacie już w domku czy tylko pomieszkujecie?

Pozdr

Bogusia,

dziekuję za pochwały wnuków....ale ja sama do tej pory nie moge się nimi nasycic... :D :D :D takie dwa małe kochane szkraby, które doprowadziły do tego, że jestem bardzo dumna ze swojej córki.....obawiałam się troszke czy sobie poradzi ( jak to matka ... :D ) Ale ona zdała egzamin na 6 z +.

W domku normalnie mieszkamy pomimo, że nie jest wykończony. Prawde mówiąc, to jak pojechałam ostatnio do mieszkanka to wydało mi się takie ciasne.....w krótkim czasie przyzwyczaiłam się do luksusów przestrzeni....

Goraco pozdrawiam....

A roslinek to mam mało, bo dopiero zaczynam sadzic....tuje posadzone były juz 1.5 roku temu.... :D :D

Waśku duzo zrobiliście.

WIerzby bym przycięła i to ostro. Powinny się zagęścić a i lepiej korzęń sie rozwinie. W przyszłym roku niech budują koronę, w tym lepiej żeby były mocniejsze. Ja swoje już 3 razy ciełam w tym roku :o Rosną jak szalone.

Wnuczęta boskie :lol: Wcale mnie nie dziwi, że sie nacieszyc nie mozesz :lol:

Mayland, dziekuję za radę.... troche czytałam o wierzbach i tak mysłałam, że trzeba je przyciąć. No ale tego nie zrobiłam wczesniej tylko teraz po Twojej wypowiedzi......Tak, na prawde to szkoda było mi tych różowych listków.... :) :) .... ale juz w wiekszości ich nie ma.....

Poza tym , czy u Ciebie też brązowieją im listki? Czytałam, że to nic wielkiego ale brzydko wygląda i obrywam je.....

Na sobotę zaplanowałam sobie sianie trawy, wałowanie i podlewanie a potem oczekiwanie na zielone źdźbła mojej pierwszej w życiu własnorecznie wysianej trawy..... :D :D :D

Takie małe cooś a jak mnie cieszy... :o :o :o :wink: :wink: