rogbog 01.12.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Wasiu, a ja nie zdązyłam otulić swoich aż trzech drzewek:( Spadło tyle śniegu,że prawie ich nie widać Na szczęście u nas nie było takich mrozów jak zapowiadali. Obrzeża rabat też chciałam kolorowe(żólte,żeby pasoway do części kostki) ale niestety w LM były tylko szare,do tego dużo tańsze niz kolorowe,a w okolicy też nie mogłam znaleźć żołtych i jest jak jest. Póki co moje przyyschodowe roslinki zginęły w śniegu:)Mam nadzije,że spadający z daszku nad schodami snieg ich nie połamie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 01.12.2010 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Bogusia, ja pewnie jak zobacze różnicę w cenie pomiędzy czerwonym obrzeżem a szarym to mocno sie zastanowię jakie kupić.... co do drzewek to dowiedziałam się, że najgorsze są różnice temperatur podczas przesilenia zimy z wiosną .....tak czy inaczej, musze swoje drzewka jeszcze jak najszybciej otulić...... A jak tam u Ciebie, no wiesz z tą nieoczekiwaną operacją? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 01.12.2010 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 no i dziękuję za otwarcie kolejnej stronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 01.12.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 A to mi się trafiło..ze stronką ..ja powoli dojrzewam do operacji i...coraz bardziej się denerwuję.Obawiam się nie tyle samej chirurgi co przygotowania tzn znieczulenia.Przy moim serduchu -narkoza a przy kręgosłupie-dolędźwiowe znieczulenie....tu i tu kicha:(Ale dam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 01.12.2010 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Tak czy inaczej trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 01.12.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Wasiu-Ninko dziękuję baaaardzo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.12.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Bogusiu, będzie dużo trzymających, zaciskających z całych sił, więc wszystko będzie dobrze. Pamiętaj, nic się nie bój, my przy Tobie Wasiu, poczytałam o Waszej szalonej nornicy, a może by tak ją oswoić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.12.2010 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 wasiek, a jak się sprawuje Wasza wanna w górnej (chyba) łazience? U nas dopiero w nocy zaczęło poważnie śnieżyć, a od rana tragedia na ulicach..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 02.12.2010 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Tola, ona chyba juz się oswoiła z naszym widokiem skoro przychodzi codziennie. Jak zobaczyłam ją pierwszy raz to zaczęłam krzyczeć do męża, że mysz nam lata po tarasie....a na drugi dzien już się jej przyjżeliśmy i mąż stwierdził, że to nornica.... no i tak przychodzi..... Amtla, wanna jak to wanna ......powinna być fajna a nie jest nie działają bąbelki a poza tym to siedzi sie w niej bosko....a jeszcze jak będzie lustro to już będzie fajnie bo osiągnę zamierzony efekt, czyli w lustrze będę widziała niebo..... Poza tym jest bardzo funkcjonalna bo mam dostęp do niej z każdej strony.....:yes:.....i codziennie z niej korzystam...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.12.2010 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 No właśnie te bąbelki....czyli już wiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 02.12.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Bogusiu, będzie dużo trzymających, zaciskających z całych sił, więc wszystko będzie dobrze. Pamiętaj, nic się nie bój, my przy Tobie Tolunia, ja wiem ja wiem,że na FM fajne ludziska są a zwłaszcza kobietki:) Dzięki,od raz mi lepiej:) Wasiu nornica?:jawdrop:brrrrr ja to bym na zawał zeszła przy takiej atrakcji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 03.12.2010 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Nornica jak zwykle wieczorkiem znowu do nas zawitała na taras, pozostawiając drobniutkie slady na białym śniegu......a nasze pieski jak zwykle nosa nie mogły oderwać od tych malutkich śladów...:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.12.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Oj wasiek, to Mikołaj zrobił Wam prawdziwą niespodziankę z tymi firankami..... A widoki masz cudne.........ech, ta przestrzeń.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 08.12.2010 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Amtla, noooo widoki cudne i latem i zimą......ale ile pracy jeszcze przed nami.....uuuuu .... a Firanki....szukam juz firmy albo osoby, która jeszcze przed swietami uszyje mi te firaneczki.....i upnie w jakis ciekawy sposób.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 13.12.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Wasiu ale zima u Was tzn duuuużo odśnieżania...Nie zazdroszczę.I myślę,że przy takiej ilości drogi to jakiś ma sprzęcik by się przydał,bo tak ręcznie....sporo sił trzeba mieć. Garderoba to fajna sprawa-my mamy dwie.Na dole z płaszczami,kurtkami,walizkami i...torebkami:) Wreszcie torebki mają swoje miejsce.A na górze przy sypialni-całą reszta ciuchów.Swietna taka szafa do której można wejść O niedobrze,że są problemy z piecem...zwlaszcza w takie mrozy.Czy w związku z tym,w domku nie jest za zimno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 14.12.2010 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Bogusia, śniegu tyle, że dzisiaj po wyjeździe z garażu, zakopałam się w śniegu......i nie mogłam ani do tyłu ani do przodu...oczywiście mąż musiał mnie popchać a i tak było na mnie, że nie patrzę gdzie wyjeżdżam ........no i wykręcając wjechałam w wielką nieodśnieżoną zaspę..........od dzisiaj będę wjeżdżała tyłem do garażu, żeby rano spokojnie wyjechać.......samochód jest wysoki a ja mam tylko 1.55 wzrostu więc tak na prawdę to nic z tyłu nie widziałam...... poniżej widać ile jest u nas śniegu .....widac też jak córka bawi się z tatusiem w śniegu..... ........Tatuś z łopatą pełną śniegu.......zasypywał nim http://i53.tinypic.com/v32blh.jpg naszą córkę.....no i śmiechy było przy tym co niemiara........:wiggle: A tutaj juz zabawy na naszym zboczu ....wnuki w ogóle nie chciały wracać do domu....przyszli dopiero jak zrobiło się już szaro na dworzu...i zabawa była przednia...... http://i51.tinypic.com/2ahb7t3.jpg http://i55.tinypic.com/34h7289.jpg Tam na samym dole tatuś czeka z asekuracja na swoich synków...... http://i55.tinypic.com/1zohmo4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 14.12.2010 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Co do pieca, to na szczęście spokojnie....mąż posiedział przy nim trochę, pozmieniał ustawy i teraz niby jest dobrze. W domku jest bardzo ciepło, chodzimy bez skarpet i w krótkich rękawkach - temperatura...... 25 stopni.....lepiej być nie może..... a na piecu 60 stopni..... Garderoby u nas też będą dwie ale u góry. Jedna ta duża w naszej sypialni a druga w pokoju, który zajmuje córka. Tam właśnie będzie taka szafa do której będzie sie wchodzić, bo w sypialni to jest dosyć duże pomieszczenie, które w przyszłości będzie miało swoje drzwi.......ale to jeszcze daleka przyszłość...... najważniejsze, żeby powoli zrobić półki a początkiem tego właśnie pierwsza półka na wieszaki i boki z przodu garderoby......powoli, powoli ale zawsze do przodu...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 20.12.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Najserdeczniejsze życzenia: Cudownych Świąt Bożego Narodzenia, rodzinnego ciepła i wielkiej radości, pod choinką zaś dużo prezentów, a w Waszych pięknych duszach wiele sentymentów. Świąt dających radość i odpoczynek,oraz nadzieję na Nowy Rok 2011,żeby był jeszcze wspanialszy pełen szczęścia i miłości. http://foto1.m.onet.pl/_m/655ffa5a71fdc3723c4080b037887289,10,19,0.jpgWESOŁYCH ŚWIĄT życzy Bogusia:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.12.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 http://img832.imageshack.us/img832/8940/84972032.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.12.2010 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Pięknych, radosnych, magicznych Świąt. Ciepłych chwil w gronie najbliższych, życzy tola http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=34952&d=1292972275 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts