DarioAS 23.12.2010 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 (edytowane) http://oi56.tinypic.com/2lnzmrk.jpg Edytowane 24 Grudnia 2010 przez DarioAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 24.12.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2010 Świąt wypełnionych radością i miłością, niosących spokój i odpoczynek. Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia, pełnego optymizmu, wiary, szczęścia i powodzenia życzy Alunekhttp://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR300myc57Qfd86X-GHaCU98UcxxijWsZF7acPsgCmubxm8mrGK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 30.12.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 http://forum.muratordom.pl/images/icons/icon1.gif Stary Rok odchodzi wielkimi krokami, niech więc złe chwile zostaną za nami. Niech Nowy Rok przyniesie Ci dużo zdrowia,radości a przede wszystkim morze miłości! http://sl.glitter-graphics.net/pub/849/849147kibbg0w0mf.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 30.12.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 http://buhh.pl/kartki/45/315.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 30.12.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 http://szwederowo.net/~ewa/gify/colouredballoonszi2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 02.01.2011 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Dziekuje pieknie za życzenia.....i sama sobie życzę aby taki rok jak ten mijający ...NIGDY wiecej nie powtórzył się .....i aby zdrowym być a reszta to juz sama przyjdzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 16.01.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Piękny kocio.......może RADEMENES ??? Jak w filmie " Siedem życzeń" - ma takie same oczy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 16.01.2011 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Megi, witaj u mnie.....i bardzo dziekuję za udział w wyborze imienia...... siedem życzeń, no przeciez oglądalismy ten film a ani mnie ani mężowi nie przyszło to do głowy...hihihihhi... a tak na marginesie to juz drugi raz przeczytałam Twój dziennik.....czyli jestem cichą czytaczką... Kociak jest przesympatyczny i straszny łasuch....rozłożył się na skórach i w najlepsze sobie leży i mruczy......musi już u nas zostanie....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 16.01.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 miło mi cicha czytaczko.... cieszę się, że mogłam nasunąć pomysł, może sie przyda. A kocio poprostu wiedział kiedy, gdzie i w które okno zajrzeć ! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rubinowa 19.01.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 witam, a może weterynarz już nadał imię ŁADNY, jedyne w swoim rodzaju, a proste; i u weterynarza plus, będzie pamiętał "chrześniaka", i jak złość najdzie bo coś zbroi i krzykniesz ŁADNY!!! to przejdzie, inni będą się dziwić co za dziwaczne imię - no ale przecież jest ładny...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 19.01.2011 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Tak musiało być - sam sobie was wybrał !!!! Szukał, szukał i.....znalazł !!!!!!! Miziaczki dla kotka. Jak będzie miał na imię? Wiecie już???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 20.01.2011 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Na poczatku bardzo przypadła nam Twoja Meg propozycja, czyli Rademenes w skrócie Radzio.....ale po namysle, stwierdziliśmy, że mamy w rodzinie Radzia i głupio byłoby tak do kota tez wołać... Zostanie KACPER......... juz powoli się przyzwyczaja....ma nowy dom i chyba to jest najważniejsze..... Dzieki za pomoc..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.01.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Waśku to obie sobie życzymy, aby ubiegły rok nigdy sie nie powtórzył Wszystkiego dobrego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 20.01.2011 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Mayland, miło widziec Ciebie u siebie .....niestety, nasz Nowy rok juz sie źle zaczął ...bo..... od smierci męża mojej mamy, czyli mojego ojczyma. Wiedzieliśmy, że to już ale...mimo wszystko informacja była zła. Jesteśmy już po wszystkim i teraz pozostało jeszcze pozałatwianie pewnych spraw w Zusie i Pzu - ubezpieczenie mamy..... Dalej już musi być tylko lepiej..... Dzięki Mayland....i wzajemnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 20.01.2011 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Rubinowa, dzięki ....... kotek jest nie tylko ładny ale baaaardzo ładny...... i tak czasami mówię do niego ..piękny....no ale imię mieć musi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 20.01.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Na poczatku bardzo przypadła nam Twoja Meg propozycja, czyli Rademenes w skrócie Radzio.....ale po namysle, stwierdziliśmy, że mamy w rodzinie Radzia i głupio byłoby tak do kota tez wołać... Zostanie KACPER......... juz powoli się przyzwyczaja....ma nowy dom i chyba to jest najważniejsze..... Dzieki za pomoc..... Do usług !!!! Fakt, dwóch Radziów w rodzinie to o jednego za dużo Kacper, też ładnie......i nawet pasuje ! PS. Wyrazy współczucia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 01.02.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Hej Ja spojrzałam na kota i pierwsze co pomyślałam to KLAKIER Zabieram się za czytanie Twojego dziennika, dawno mnie nie było i ciekawa jestem jak Granat prezentuje się w środku i na zewnątrz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 01.02.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Wasiu wyrazy współczucia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 02.02.2011 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Bogusia....dziekuję...a co u Ciebie ..juz po operacji czy jeszcze przed? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 02.02.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 ..niestety Wasiu jeszcze przed..ja to nawet do operacji mam pod górkę hihi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts