Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Granat - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Świąt wypełnionych radością i miłością,

niosących spokój i odpoczynek.

Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia,

pełnego optymizmu, wiary,

szczęścia i powodzenia

życzy Alunek
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR300myc57Qfd86X-GHaCU98UcxxijWsZF7acPsgCmubxm8mrGK

• 2 weeks później...

Megi, witaj u mnie.....i bardzo dziekuję za udział w wyborze imienia...:)... siedem życzeń, no przeciez oglądalismy ten film a ani mnie ani mężowi nie przyszło to do głowy...hihihihhi... a tak na marginesie to juz drugi raz przeczytałam Twój dziennik.....czyli jestem cichą czytaczką...:)

Kociak jest przesympatyczny i straszny łasuch....rozłożył się na skórach i w najlepsze sobie leży i mruczy......musi już u nas zostanie.......:)

witam, a może weterynarz już nadał imię ŁADNY, jedyne w swoim rodzaju, a proste; i u weterynarza plus, będzie pamiętał "chrześniaka", i jak złość najdzie bo coś zbroi i krzykniesz ŁADNY!!! to przejdzie, inni będą się dziwić co za dziwaczne imię - no ale przecież jest ładny...pozdrawiam

Na poczatku bardzo przypadła nam Twoja Meg propozycja, czyli Rademenes w skrócie Radzio.....ale po namysle, stwierdziliśmy, że mamy w rodzinie Radzia i głupio byłoby tak do kota tez wołać...:)

Zostanie KACPER......:yes:... juz powoli się przyzwyczaja....ma nowy dom i chyba to jest najważniejsze.....:)

Dzieki za pomoc.....

Mayland, miło widziec Ciebie u siebie :).....niestety, nasz Nowy rok juz sie źle zaczął ...bo..... od smierci męża mojej mamy, czyli mojego ojczyma. Wiedzieliśmy, że to już ale...mimo wszystko informacja była zła. Jesteśmy już po wszystkim i teraz pozostało jeszcze pozałatwianie pewnych spraw w Zusie i Pzu - ubezpieczenie mamy.....

Dalej już musi być tylko lepiej.....

Dzięki Mayland....i wzajemnie....

Na poczatku bardzo przypadła nam Twoja Meg propozycja, czyli Rademenes w skrócie Radzio.....ale po namysle, stwierdziliśmy, że mamy w rodzinie Radzia i głupio byłoby tak do kota tez wołać...:)

Zostanie KACPER......:yes:... juz powoli się przyzwyczaja....ma nowy dom i chyba to jest najważniejsze.....:)

Dzieki za pomoc.....

Do usług !!!!

Fakt, dwóch Radziów w rodzinie to o jednego za dużo ;) Kacper, też ładnie......i nawet pasuje !

PS. Wyrazy współczucia....:(

• 2 weeks później...