wasiek 15.08.2011 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Pada, pada i nie wie kiedy ma przestać....... wczoraj padało, przedwczoraj padało...ciągle pada...trawa już tak zarosła, że lepiej nie mówić no i ziemia już jest tak nasiąknięta, że woda stoi i bardzo pomału wsiąka. Nie wiem kiedy skoszę trawę ale wiem, że dzisiaj nie poddałam się i razem z córką wykonałyśmy kawał dobrej roboty. Jutro pokażę parę zdjęć z wykonanej pracy....:)...jestem dumna z siebie i z córki, wszystko zrobiłyśmy same, zięć kończył przykręcać deski na tarasie a my dzielnie walczyłyśmy z przodu domku.....na zmianę z deszczem....w końcu powiedziałam, że z cukru nie jesteśmy i nie rozpuścimy się i musimy to dzisiaj skończyć...no i skończyłyśmy....rano zrobię zdjęcia po całości i wrzuce na stronkę w dzienniku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.08.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Miło mi czytać co piszecie Było, minęlo z tym dziennikiem. Na forum jednak jestem i bedę zaglądać do Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 16.08.2011 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 ciesze sie, ze bedziesz zaglądać....:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 30.08.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Wasiu cuuuudnieeeee!!!!!!!http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/99.gifhttp://www.emotka.pl/emotikony/emocje/101.gif Gratulacje!http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/236.gif Wspaniale prezentuje się odgród-ta rabata okrągła,opaska żwirowa..i wszystko:) ..ale z Ciebei dobra dusza kobietko..żeby takie jajeczka wyhodować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 30.08.2011 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Bogusia, dzięki.... U Ciebie jest tak samo ładnie jak u mnie, a te Twoje nowe roślinki...uuu... a jak to cieszy....jak patrzysz, że to wszystko co jest wokół domku, zrobione zostało własnymi "ręcami" ..:) Został nam jeszcze kawałek trawnika do zrobienia przed domkiem ..no.... i wtedy będzie już jedna strona od drogi - wokół domku - zrobione. Druga strona to plan na przyszły rok....i tak sobie marzę o drewutni po tej drugiej stronie...zobaczymy przyszłość okaże się albo dobra albo.....tfu, tfu... nie ma innej opcji tylko dobra....mój mąż musi normalnie chodzić i wrócić do całkowitej kondycji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaMa 02.09.2011 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Co tu pisać po prostu PIKNIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 02.09.2011 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Dama ...dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 13.09.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Witam, byłam z wizytą.....jak tam mąż? Wczoraj miał operacje, jak się czuje? Mam nadzieje, ze dobrze i nie będzie już męczył się z tym kolanem. Pewnie pracuś z niego i nieźle je nadwyrężył wcześniej + otyłość (jak pisałaś) i wszystko do kupy się zebrało nie? Pięknie wygląda ta rabatka (raczej rabata bo taka duuuża ) koło lasu Masz co robić Psiaki nie mają ochoty demolowac kwiatków? Co jestem u Ciebie w dzienniku to zerkam na to jak wygląda Twoja trawa po tym całym własnoręcznym równaniu i czyszczeniu, mnie to czeka na wiosne i już się boję, ze nie dam rady :/ Na szczęście doszłam do wniosku, ze przeoramy tylko część działki, tą na której nic nie ma. Plac przed tarasem zrobiłam sama, wypielęgnuję go bez konieczności orania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 14.09.2011 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 No hej, niestety mąż nie jest po operacji. Wyznaczony termin okazał się fikcją, bo nie został przyjęty na oddział tylko odesłany do domu...:mad:...tak wygladał mój mąż..zły, wściekły i na dodatek cierpiący z bólu....kiedy usłyszał nastepny termin 30 styczeń 2012 !!!!!! po prostu nie wytrzymał.....:mad:... i Pan ordynator naszego szpitala poczuł się obrażony....tak tłumaczył się przed Dyrektorem szpitala, kiedy został wezwany w celu wyjaśnienia dlaczego nie przyjął mojego męża na oddział. No ale dzisiaj mam informację, że jutro mam przywieźć męża do szpitala ale też mi nie dano 100 % pewności, że go przyjmą....:bash: ... jutro zobaczymy..... ŻYCZĘ WSZYSTKIM CZYTAJĄCYM COBYŚCIE NIGDY NIE CHOROWALI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.09.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 wasiek, najgorzej jak musimy sami albo członkowie naszych rodzin przechodzić "chorobę" naszej służby zdrowia...ja ostanio powalczyć musiałam w sprawie mamy...też nerwy puszczały...ale to już za nami. \ Życzę, żeby i u was wszystko szło lepszym torem Duże zakupy ogródkowe faktycznie poczyniłaś...rośliny potrafią być takie wdzięczne. Ja uwielbiam pracę w ogrodzie - to moja prawdziwa odskocznia od życia Trzymam kciuki za operaję.. 3majcie się dzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 17.09.2011 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 18.09.2011 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Qurcze, powiadomień nie dostawałam a u takie wieści:(Życzę dużo zdrowia dla mm i Ciebie,żebyś wytrzymała to wszystko... Zakupy super!!!Dla mnie ogród tak jak dla Amtli,to sama przyjemność,jak tam jestem zapominam o kłopotach,stresach...Już żałuję,że dzień coraz krótszy,bo w pełni lata szalałam nawet do 21. Taras śliczny Wasiu,zadroszczę ci tego bosego latania po tarasie.Na kaflach to jest mniej przyjemne:) Pomysl z tujami myślę,ze bardzo dobry.Masz sporo miejsca i na pewno będzie to lepiej wyglądać niż np.pergole czy drewniane płoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 26.09.2011 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 No hej, niestety mąż nie jest po operacji. Wyznaczony termin okazał się fikcją, bo nie został przyjęty na oddział tylko odesłany do domu...:mad:...tak wygladał mój mąż..zły, wściekły i na dodatek cierpiący z bólu....kiedy usłyszał nastepny termin 30 styczeń 2012 !!!!!! po prostu nie wytrzymał.....:mad:... i Pan ordynator naszego szpitala poczuł się obrażony....tak tłumaczył się przed Dyrektorem szpitala, kiedy został wezwany w celu wyjaśnienia dlaczego nie przyjął mojego męża na oddział. No ale dzisiaj mam informację, że jutro mam przywieźć męża do szpitala ale też mi nie dano 100 % pewności, że go przyjmą....:bash: ... jutro zobaczymy..... ŻYCZĘ WSZYSTKIM CZYTAJĄCYM COBYŚCIE NIGDY NIE CHOROWALI O,ludzie, ale chamstwo!!! A ja tez pracuję w służbie zdrowia, ale na szczęście nie w szpitalu, ale z kontraktem NFZ i też mam ciągle roszczenia, a NFZ wymyśla i zmienia, a pacjent cierpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 26.09.2011 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Bogusia, dzieki za zdrówko oj przyda się i to bardzo, bo i mama mi na dodatek zachorowała i mam teraz szpital w domku...mama leży nie wstaje tak ją dopadło coś strasznego a jak wstaje to z moją pomocą tylko do toalety.... a wokół domku jest tyle do zrobienia bo zimno się robi.....:eek: Dorbi, pracujesz w służbie zdrowia to sama wiesz jak to wygląda. Paranoja totalna z tymi limitami. No ale najważniejsze to to, że mój mąż jest już po operacji i w domku powoli dochodzi do siebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 26.09.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Wasiu jak dobrze,że mąż już po operacji:)Niech dobrzeje, a domkiem i to co wokół się nie przejmuj.Jak wszystko się ułoży będziecie nadal działać.Ty musisz być teraz zdrowa ,żeby podołać temu wszystkiemu.A z mamą to coś poważnego? ..ja też służba zdrowia jak wiesz...i też mam już dosyć limitów,kolejek..Do tego teraz rozporządzenie naszej dur...minister zdrowia dot. specjalistów...Jak wejdzie w życie to po nowym roku zostanie mi tylko praktyka prywatna...strach się bać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 26.09.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 ...wróciłam z Twojego dziennika:) Ale fajnie,zielono-kolorowo.Bardzo mi sie wszystko podoba,ślicznie.I do tego jeszcze takie miejsce pod lasem...SUPER! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 26.09.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Wasiu, dużo zdrowka dla męża. Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia. Ja akurat nie walcze z limitami, uff, aczkolwiek tez mi sie za to dostaje od pacjentów. W POZ za wszystkich się dostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 26.09.2011 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 z mamą to jak lekarz powiedział - zamówiłam wizytę domową- złapała jakiegoś wrednego wirusa, który rozłozył ją totalnie ... nie miała siły jeść więc i nie ma siły wstac i kółko zamkniete. Teraz na siłe jej wciskam posiłki i jest już troche lepiej...tylko płacze mi, że mam dosyć kłopotów z mężem a jeszcze ona mi doszła...och ta moja mamuska.....ciągle się martwi o mnie....a nie myśli o sobie... Miejsce nasze jest super, naokoło las a i do miasta blisko... Podoba mi się i mam zamiar zostać tu na dłużej....i jeszcze dłużej...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 13.10.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Przepiękny masz ten taras. Bardzo mi sie podoba, bardzo Thuje to dobry pomysł odnośnie wiatru, zda egzamin Mama już się dobrze czuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 13.10.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Wasiu jak zdróweczka najbliższych?..i Twoje oczywiście też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts