Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Granat - komentarze

Recommended Posts

Hej, hej dzięki za pochwalenie mojego wyboru co do drzwi. Długo szukałam a nawet chciałam zlecić stolarzowi do zrobienia ale natrafiłam wtedy na forum pt

" pochwalcie się swoimi drzwiami zewnetrznymi..." i tam właśnie były pokazane te drzwi ze Stobrawy juz zamontowane. Od razu wpadły mi w oko :) :) :) a dzisiaj widziałam je nawet na żywo.... :) Dotarły już do mnie i baaaardzo mi się podobają. Dopiero wróciłam z budowy ale nie miałam ze sobą aparatu. No nic, później zrobię zdjęcia.

Co do wody we... :o wieńcu, to wieniec to nic innego jak cement, piasek i woda dużo wody. Jak tynkowali ściany to też było dużo wody którą, beton z wieńca wchłaniał zamiast oddawać. Teraz powoli to wysycha ale jest to newralgiczne miejsce.

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Edyta, jeżeli masz parę centymetrów więcej wzrostu ode mnie to i tak masz lepiej, bo ja to kurdupel jestem.... :D

Ale tak jak piszesz spokojnie możemy wykazać się pracą koncepcyjna przy wykańczaniu. Fizyczną pracę zostawiamy dla dużych.... :) :) :)

Co znaczy u Ciebie, że zmieniła się koncepcja posadowienia budynku? Nie robiliście tego zgodnie ze stronami świata? Ja tam wejście mam od północy chociaż tak nie zupełnie równo. Swiatło do salonu wpada zarówno od wschodu jak i południa i trochę z zachodu też.

aaaa... no tak do morza niedaleko i bardzo dobrze robiłaś bo latem to nie ma jak nad morzem, oczywiście jeżeli jest pogoda. A obwodnica to chyba jeszcze się ślimaczy...Wprawdzie dojeżdżam codziennie do pracy siódemką ale od Elbląga w strone Warszawy i tam jak na razie jest spokój...ale strona Gdańska.... to chyba jeszcze....

ALe niedoróbki w tym mieszkaniu :o :o Chyba pijany montowł te gniazdka :o Tyle kasy się płaci z mieszkanie a tu takie niespodzianki.... :(

Wylewki sami wylewaliscie? Takie lane są bardziej mokre od tych z miksokreta. Skoro juz wyschły to nie jest tak źle na budowie :lol: A piec jak ruszy to szybko sprawy się potoczą :lol: Ja najpierw wstawiłm piec a potem połozyłam płytki. Glazurnik tak mi płytki położył, że nikt nie wierzy, ze płytki są wokół pieca a nie pod nim :lol: Za piecem nie ma płytek na ścianie bo tam jest plątanina rurek :lol: