wasiek 09.01.2008 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Hej, hej dzięki za pochwalenie mojego wyboru co do drzwi. Długo szukałam a nawet chciałam zlecić stolarzowi do zrobienia ale natrafiłam wtedy na forum pt " pochwalcie się swoimi drzwiami zewnetrznymi..." i tam właśnie były pokazane te drzwi ze Stobrawy juz zamontowane. Od razu wpadły mi w oko a dzisiaj widziałam je nawet na żywo.... Dotarły już do mnie i baaaardzo mi się podobają. Dopiero wróciłam z budowy ale nie miałam ze sobą aparatu. No nic, później zrobię zdjęcia. Co do wody we... wieńcu, to wieniec to nic innego jak cement, piasek i woda dużo wody. Jak tynkowali ściany to też było dużo wody którą, beton z wieńca wchłaniał zamiast oddawać. Teraz powoli to wysycha ale jest to newralgiczne miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 09.01.2008 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Edyta, jeżeli masz parę centymetrów więcej wzrostu ode mnie to i tak masz lepiej, bo ja to kurdupel jestem.... Ale tak jak piszesz spokojnie możemy wykazać się pracą koncepcyjna przy wykańczaniu. Fizyczną pracę zostawiamy dla dużych.... Co znaczy u Ciebie, że zmieniła się koncepcja posadowienia budynku? Nie robiliście tego zgodnie ze stronami świata? Ja tam wejście mam od północy chociaż tak nie zupełnie równo. Swiatło do salonu wpada zarówno od wschodu jak i południa i trochę z zachodu też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.01.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Bardzo ładne są te drzwi. Tak jak pisałam, kolakao ma takie u siebie juz wstawione Będą się pięknie prezentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.01.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 O wasiek mamy takie same drzwi - ale mam nadzieje ze nie muisz ich reklamowac bo mi wyrwanie pieniedzy od nich trwalo miesiac!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 10.01.2008 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 No, Kolakao witam w moich progach.... Juz doczytałam Twój dziennik i wiem o czym mówisz....U nas jeszcze na razie nie montujemy drzwi, bo są inne rzeczy do zrobienia ale chyba w przyszłym tygodniu mój mąż - najlepszy fachowiec - zamontuje je. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.01.2008 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 A ja to nawet kiedys baaaaaardzo krociutko mieszkalam w elblagu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 10.01.2008 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 oooo. a gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 10.01.2008 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 może obok mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 10.01.2008 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 no dobra, idę juz spać.... jutro mi odpowiesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.01.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 DOkladnie w domu obok ktorego stoi tabliczka ze jest to najnizsze miejsce w polsce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.01.2008 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Przyszłam do ciebie i muszę to powiedzieć Ty jesteś babcią Jak przeglądałam zdjęcia to byłam pewna, że ten facet na zdjęciu to mąż a w łazience stoi mama z synkiem No nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 11.01.2008 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Miko witam u siebie...i dziękuję za komplement... Miło tak czytać, że nie jestem jeszcze taka stara ....a co tam. Cały czas czuję się jakbym miała dzieścia lat i tyle......raz się żyje to i marzyć można też.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 11.01.2008 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Kolakao ale najniższe miejsce w Polsce jest w Raczkach elbląskich... a nie w samym Elblągu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 11.01.2008 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Mikopiko a gdzie mogę znaleźć Twoje zmagania z budową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 11.01.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Kolakao ale najniższe miejsce w Polsce jest w Raczkach elbląskich... a nie w samym Elblągu.... ano wlasnie juz nie pamietam dokaldnie - ale do elblaga bylo bardzo bliziutko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 11.01.2008 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 a dlaczego juz nie mieszkasz? Nie podobał Ci się Elbląg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 11.01.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 a dlaczego juz nie mieszkasz? Nie podobał Ci się Elbląg? ja tam tylko niecale dwa miesiace - moj malz czesciowo uczestniczyl w budowie obwodnicy elbalaga a my przyjechalismy do jego wynajmowanego mieszknaia na cale wakacje i prawie codzinnie jezdzilismy nad morze takie mialismy parcie na morze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 11.01.2008 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 aaaa... no tak do morza niedaleko i bardzo dobrze robiłaś bo latem to nie ma jak nad morzem, oczywiście jeżeli jest pogoda. A obwodnica to chyba jeszcze się ślimaczy...Wprawdzie dojeżdżam codziennie do pracy siódemką ale od Elbląga w strone Warszawy i tam jak na razie jest spokój...ale strona Gdańska.... to chyba jeszcze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.01.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 ALe niedoróbki w tym mieszkaniu Chyba pijany montowł te gniazdka Tyle kasy się płaci z mieszkanie a tu takie niespodzianki.... Wylewki sami wylewaliscie? Takie lane są bardziej mokre od tych z miksokreta. Skoro juz wyschły to nie jest tak źle na budowie A piec jak ruszy to szybko sprawy się potoczą Ja najpierw wstawiłm piec a potem połozyłam płytki. Glazurnik tak mi płytki położył, że nikt nie wierzy, ze płytki są wokół pieca a nie pod nim Za piecem nie ma płytek na ścianie bo tam jest plątanina rurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 13.01.2008 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Hej Majland, wylewki robił sam mój mąż i są jeszcze mokre ale za parę dni będzie ok. Musimy szybko wstawic piec, żeby tynki wyschły nam w domku bo nic nie możemy teraz zrobic z nimi... Zaraz wkleję zdjęcie naszej kotłowni do swojego dziennika... wygląda fajnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts