rogbog 07.11.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Wasiu bardzo dobrze,że złożyłaś reklamację na roślinki. Skoro nie maja już roslinek zgodnie z aukcja to po co "ida na całość"? .....drugie bardzo dobrze:),że zatrudniłaś człowieka do pracy przy tarasie.Nic nie moze być ważniejsze od zdrowia,nawet pieniądze.Niech człowiek robi a Wy oboje z mm kurujcie się. Co do działki-to moi rodzice mieli działkę-ja byłam wtedy w szkole średniej.Nie cierpiałam tam pracować.Dlatego nie dziwię moim córkom teraz,chociaż młodsza już wykazuje "zainteresowanie"-nawet kupiła swoje wrzosiki. Jakies dziesięć lat temu kupiliśmy działkę ogrodniczą i wtedy zaczęło mi się to podobac,a teraz....juz mi żal ,że idzie zima i nic grzebać w ziemi nie będę mogła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 07.11.2011 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Reklamacja niezupełnie po mojej myśli.....zaproponowali mi jedną hortensję plus koszt przesyłki....no cóż zgodziłam się i napisałam, że za 3 pozostałe hortensje zapłacę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 07.11.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 ...e to firma beeee...Nie zależy im na klientach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.11.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 hej pani ogrodniczko:D Pięknie , coraz piękniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 07.11.2011 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 No właśnie Bogusia, więcej u nich już nic nie kupię.... Miko witaj u mnie..... właśnie napisałam u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 14.11.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Wasiu, pogroże palcem Twojemu meżowi.Już bez pracy nie może wytrzymac? No No:)A Ty też taka silna kobitka,że roboty "ziemne" się zabierasz? Piękny Wasz taras,bardzo mi się podoba. Co do roślinek, to nie jestem pewna czy nie jest już za zimno. Ostatnio widziałam w programie ogrodniczym jak trzeba jukę na zimę osłonić.Otóż zgrabia się liście,wsypuje się je do środka juki i liście się związuję, resztą liści obsypuje się jukę z zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 14.11.2011 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Bogusia, dzieki bardzo za informacje co do juki. Zaraz jutro po pracy tak ją zasypię i owinę agrowłóknina. A co do naszej pracy, to sama wiesz, że chciałoby sie jak najwięcej zrobić.......a mąż powolutku, bez pospiechu coś tam zaczyna dłubać....ale to jest bardziej na takiej zasadzie jak....... tu zrób to tak, połóż poziomicę i zmierz, bo wszystko musi byc równiutkie....i ma rację....palisada położona jest równiutko.... Dziekuję za pochwały tarasu.....ja też go bardzo lubię...:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 18.11.2011 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Witaj! Pooglądałam roślinki Dostałaś już odpowiedź czy wyślą Ci dodatkowe rośliny? Dobrze, ze przynajmniej chcą iść na jakąś ugodę. Ja zamówiłam zeszłej wiosny nasionka traw pampasowych. Wyrosła mi trawa......zwyczajna, najzwyklejsza:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 19.11.2011 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Hej Aga, niestety reklamacja jeszcze nie rozwiązana do końca. Jak pokazali mi jakie hortensje im zostały to ja podziękowałam i poprosiłam o zwrot gotówki za roslinki niezgodne z ofertą. Dzisiaj dostałam info zwrotne, że w przyszłym tygodniu przeleją mi pieniążki na konto. Oczywiście nie całość, bo jednak roślinki zostają u mnie...Zapłaciłam 86 zł w tym 20 zł przesyłka a zwrócą mi 35 zł. Dobre i to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 20.11.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Wasiu ale super wygląda skarpa! A te schody i kostka przy schodach! Rewelacja.Już widzę jak będzie pięknie kiedy skarpa się rozrośnie,zazieleni. A z TPSA, to normalka,tak działają. U nas,na naszej ulicy nie planują linii,proponowali bezprzewodową łączność.Nikt z nas nie zgodził się na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 25.11.2011 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Hej! No to dobre i te 35zł, zawsze jakąś inną roślinkę za to kupić można Zimno już i szybko ciemno nie? Ale pewnie super jest siedzieć w ciepłym domku i spoglądać zza okna na pokryte szronem roślinki ... echhh ... Jak tam sprawa z TP SA ? U nas podłączony jest Dialog z tego co się orientuję. Ze stacjonarnego korzystać nie będe ale z internetu od nich i owszem Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 25.11.2011 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Hej Aga, internet z TP SA działa lepiej niż polsat cyfrowy, którego co chwile nie ma...muszę jeszcze napisać tę prośbę o rezygnację bez płatności kary....zobaczymy co z tego wyjdzie. Przyznaję fajnie a nawet bardzo fajnie jest siedzieć w domku, ciepłym domku.....i patrzeć jak drzewa chwieją sie na wietrze..... aaa mój mąż podłączył lampy na skarpie przy tarasie.......na razie tylko trzy lampy...ale powoli idzie do przodu. Nie przemecza się za bardzo, bo i nie ma takiej potrzeby....jak to mówi..powoli, powoli a też dojdę do celu :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 28.11.2011 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Po nocnej wichurze nie mam prądu do chwili obecnej i nikt nie wie kiedy go włączą...... agrowłóknina pościągana przez wiatr z większosci roslinek przygotowanych już do zimy, drzewa w brzozowym lasku wyginały się tak wdzięcznie jak nigdy jeszcze....myslałam, że wszystkie się połamią.... ale na szczęście stoją....doniczki, które miałam poukładane obok garażu gdzieś sobie "poszły" ....ale .. żadne drzewko ozdobne się nie połamało i to jest najważniejsze.....kończy mi się już bateria w laptopie...........no nic 21 wiek a my bez prądu nie jesteśmy wstanie nic zrobic...oprócz......... rozpalenia w kominku i poustawianiu gdzie się da świeczek.....nastrojowo jest, że hej.....:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.11.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 O rany, u nas też wiało - kwiaty na balkonie spadły z parapetów, ale mam prąd wasiek, trzymam kciukasy za powrót energii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 29.11.2011 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Amtla, dzięki ....ja trzymam za Twój jutrzejszy dzień.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 29.11.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Wasiu jak tam?dalej spędzacie miłe romantyczne wieczory? Czy macie już prąd?Bo bez tego jednak cięzko jest..lodówka,piec co pewnie przestał działać...naczynia połączone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 29.11.2011 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 No mamy juz prąd włączyli wczoraj jakiś czas po tym jak rozładowała mi się bateria w lapitopie......a tak miło było....przy ognisku, przy szklance piwa...........mięso w zamrażalniku oczywiście się rozmroziło.....i robota dodatkowa była.... A dzisiaj miałam potencjalnych kupców na mieszkanie...podobało im się ale decyzję swoją przekażą mi jutro....trzymajcie kciuki Dobranoc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 01.12.2011 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Decyzji nie ma do dzisiaj...nawet wcale się nie odezwali.....:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 04.12.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Witaj Ninko!Poczytałam zaległości u Ciebie, zajrzałam do komentarzy..Cieszę się, że masz już prąd.U nas na szczęście tak groźnie nie było, ale wiało okrutnie.Trzymam kciuki za szczęśliwą mieszkaniową transakcję.Buziole! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 04.12.2011 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Iwonka, nie dziękuję to może w końcu znajdę "tego" nabywcę naszego mieszkania....... W sobotę kupilismy karnisze do salonu, jadalni i kuchni bo w końcu zbliżają się kolejne święta i te święta spędzimy już z firankami na dole..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts